Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Merhaba ben şunu sormak istiyorum mesela karnıyarıkta nasıl hesaplanıyor patlıcanı domatesini soğanını ayrı ayrı mı hesaplayacağız

kızlar bu sabah biraz aşırıya gittim hemen hemen üç dilim ekmek,kuymak birazda reçel yedim ama öğlen daha dikkat ettim hiç ekmek yemedim mesela :-) hamsi tava 15 orta boy havuç 4 toplam 19 akşam birşey yemeyi düşünmüyorum kahvaltinin cezasi olarak :-) :-) ins.dayanabilirim

+ bugün karbonatli suya da başladım haftaya perşembe tartilicam bakalım kilomda değişiklik olucak mi suan ki kilom 62.1

Selam
Düşünüyorum, Erken yazamadım buün.
en çok olandan başlıycam.
2 kaşık plav, ufak kızarmış ekmek 1 trabzon urması 10+8+12 burası 30 ett(klavye bozuk
puanı orta olanlar : zeytn badem fındık yoğurt 2+12+6 burası 20 ett
puanı olmayanlar : pastırma yumurta kuzu et bunlar 0 etse
off ya yne sınırdayım. Çekrdek yycem daa.

üff bugün 70 80 yaptım kaçak oldu malesef, neyse yarın 10 da bile tutabilirim çok hırs yaptım 5 gün sonra sınavlarım da bitiyor 1 ay çok sıkı tutup her gün sporla desteklicem

karbonatlı suyu ben de duydum çok, dene bakalım haber verirsin ben de başlıcam bir ara
daha bugün başladım ins.faydasını görürüm de sizinde baslamaniza vesike olurum bu arada bende akşam 90 100 olmuşumdur :-) birden 50 olmuyo ki kızlar yaa yavaş yavaş azaltmak lazım bence önce akşam yemeğinde ekmeği kaldırmak sonra porsyonlari azaltmak gibi yanlış mı düşünüyorum ?

daha bugün başladım ins.faydasını görürüm de sizinde baslamaniza vesike olurum bu arada bende akşam 90 100 olmuşumdur :-) birden 50 olmuyo ki kızlar yaa yavaş yavaş azaltmak lazım bence önce akşam yemeğinde ekmeği kaldırmak sonra porsyonlari azaltmak gibi yanlış mı düşünüyorum ?
evet haklısın yavaş yavaş alışıcaz bu yönteme,yarın biraz daha dikkatli olalım

3 yumurtalı mantarlı omlet, 2
1 dilim peynir 1
2 zeytin 0
çay
toplam 3 yaptım öğlene doğru bir bardak süt içicem 10

bugünkü hedefim 20 yi geçmemek akşama da hindi ızgara yicem umarım kaçamaksız bir gün olur dünün telafisi için

3 yumurtalı mantarlı omlet, 2
1 dilim peynir 1
2 zeytin 0
çay
toplam 3 yaptım öğlene doğru bir bardak süt içicem 10

bugünkü hedefim 20 yi geçmemek akşama da hindi ızgara yicem umarım kaçamaksız bir gün olur dünün telafisi için
aynı şeyleri yemisiz. ilave olarak kivi yedim.benimki 15 oldu.

Şimdi üçte bir süt ve kahve ve beş badem . Badem 3 ama kahveyi bilmiyorum süte 3 desek bile içinde 2si birarada var. Bakalim ambalajina

100 ml için kh 3 diyor.Nerden baksan bu öğünun maliyeti 10. Eyvah eyvah...
Kalan biraz lahana vardi şimdi çorba yapıyorum.Sebze çorbası 12 diyor. Yoğurt yerim 12. Tamam bitti puanlar çabucak.
Ben aç kalıyorum niye. Yanlış şeyler yiyorum galiba.
Bu arada bilen bilir lahana çorbası diyetiyle çok kilo veriliyor. Hızlı ve etkili imiş.

100 ml için kh 3 diyor.Nerden baksan bu öğünun maliyeti 10. Eyvah eyvah...
Kalan biraz lahana vardi şimdi çorba yapıyorum.Sebze çorbası 12 diyor. Yoğurt yerim 12. Tamam bitti puanlar çabucak.
Ben aç kalıyorum niye. Yanlış şeyler yiyorum galiba.
Bu arada bilen bilir lahana çorbası diyetiyle çok kilo veriliyor. Hızlı ve etkili imiş.
yapması zor mu o çorbayı ya kolay bişeyse ben de yapayım ne yemek yapıcağımı şaşırıyorum

yapması zor mu o çorbayı ya kolay bişeyse ben de yapayım ne yemek yapıcağımı şaşırıyorum
Çorbam harika oldu. Orjinalinde lahana yeşil biber kuru soğan maydonoz domates var. AMa havuç taze soğan ufak bi patates 5 dis sarmısak ve tabi lahana tane karabiberde katıp önce sebzeleri az yağda kavurup sonra su ekle yarım saat pişir. BLendirla iyice püre yap. Koyu olursa su ile incelt tuz bol nane limon. Oh şahane biz bayılarak içtik ailece...

İyi akşamlar .
Jillian ile incelme grubunun tarihini kaçıranlar için yeni bir programımız var=)
Slim in 6 programına başlamaya karar verdik. Bizimle birlikte incelmek isterseniz başlığımıza bekleriz.=)

kızlar günaydın,
sabah:
yarım bardak süt 5
3 yumurta 0
mantar 1
peynir 1
toplam 7

akşam da hafif geçirmeyi planlıyorum bir saat yürüyüş yapıcam ayrıca bugün sınavlarım bitti artık çok sıkıya alıyorum ikinci döneme kadar biraz zayıflamış olmam lazım

X