Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Evet yarım kase : yulaf+yoğurt+tarçın 5
2 yumurta 0
Kaşar peyniri 1
Maydanoz 1
Toplam 7
Akşamada söylemesi ayıp mangal var yani bugun iyiyim

böle devam lütfen çok iyi gidiyoruz , su tüketimin nasıl yada su içmek bu diyeti hızlandırır mı?
OlmAsı gereken o ama ben içmiyorum kızıyorum kendime de
Ama ben zaten çok sık wc ye çıkan biriyim
İçtiğim zaman sıkıntı
Okula servisle giyoruz 1 saate yakın sürüyor yani benim için olumsuz oluyor

Evet gelsin listelerrrrr
Haftasonu diye kaçamak mı yapıldı yoksa :)
Buarada zemzem hiç görünmüyor ben mi kaçırdım acaba

Öğle :
1 kase yoğurt :12
1 tane kayısı : 5 (meyveli yoğurt yaptım )
biraz mayonez : 1
biraz kaşar : 1
Akşam :
sade tavuk suyu :0
Haşlama tavuk:0
turşu : 6
yeşil soğan :2
toplam :31 :))çok şükür
şimdi çay içiyorum tabiki şekersiz
evet zemzem dünden beri yok :KK43:

Öğle :
1 kase yoğurt :12
1 tane kayısı : 5 (meyveli yoğurt yaptım )
biraz kaşar : 1
Akşam :
sade tavuk suyu :0
Haşlama tavuk:0
turşu : 6
yeşil soğan :2
toplam :31 :))çok şükür
şimdi çay içiyorum tabiki şekersiz
evet zemzem dünden beri yok :KK43:
Senin menülerine bayılıyorum zaten ohhh maşallah

Benimde akşam
Bir parça tavuk 0
Bir parça et 1
Salata puanı bilmiyom
Bir mandalina 6
Bir parça ayva 5
15 diyelim sabah da 7 di
Hadi 3 puan benden 25 oleytttt

Selam kızlar beni özlediniz galiba herkes beni arıyor. Kaybolmadim fıstıklar, buradayım. Bugün tatil gunü malum is güç derken ayağım terlik icinde ters dondü tarak kemiğim kırılmış . Simdi menümü vereyim haaa bu arada 1 kilo gitmiş sizinkilerde cok güzel merak etmeyin bu takımı bırakmaya hic niyetim yok. Sabah. 1 adet yumurta. 1 puan. Zeytin, peynir 4 puan aksam 3 kasık kısır ve marul 25 de o olsa toplam 30-35 civarı. Öpüyorum sizi

Selam kızlar beni özlediniz galiba herkes beni arıyor. Kaybolmadim fıstıklar, buradayım. Bugün tatil gunü malum is güç derken ayağım terlik icinde ters dondü tarak kemiğim kırılmış . Simdi menümü vereyim haaa bu arada 1 kilo gitmiş sizinkilerde cok güzel merak etmeyin bu takımı bırakmaya hic niyetim yok. Sabah. 1 adet yumurta. 1 puan. Zeytin, peynir 4 puan aksam 3 kasık kısır ve marul 25 de o olsa toplam 30-35 civarı. Öpüyorum sizi
Geçmiş olsun cnm benim ay çok üzüldüm. Ama kilo vermenede çok sevindim hadi hep birlikte başaracaz inanıyorum umutluyum vede hem şişman hemde mutluyum
Yol aldık zayıflığa doğru

geçmişolsun tatlım gözümüz seni arıyodu ,cok üzüldüm ,dikkat kendine :KK43:

X