Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Selam kızlar aksam yemeğine kadar 2 puanla geldim ama sanırım tansiyonum yükseldi kendimi biraz haksız hissediyorum. Aksam yemeğinde de 2 kasık etli taze fasulye yedim o da 10 puan olsa 12 puanla güm bitti şekerimi ölçtüm biraz düşük çıktı ama sabırla devam. Simdi kendime yyulaf kepeğinden galeta yapacagım öptüm sizi
Afiyetler olsun canım benim herşey iyi olacak merak etme sabırla devam

Akşam yemeğim
1 baget 0
4 kaşık ıspanak kavurma 6 olsa
1 kase yoğurt 8
Sabah öğlen 19 idi
Akşamda 14
Toplam 33 puanla gün kapanıyor

evet kızlar sabah 17 ydik ,
öğlen koşturmaktan bişi yiyemedim sabah kahvaltımda sağlamdı :)
akşam :
sarıkanat ve hamsi karışık : 10
salata : 4
1 bardak şalgam suyu : 4
akşam üstü :
şekersiz türk kahvesi : 0
sade soda :0

ve 35 ile gün biter :) çoooook şükür

aslında ben zorlanmıyom bugün kemik , et suyu yaptım yarın onu 1 kaşık yogurt 1 tane yumurta ile çorba yapacam sanırım 1 kaşık yoğurttan 1,2 krbhrt olsa öğle yemeğim oldu akşamada haşlama et düşünüyom ,sabah biraz puanı kısıp 30 a çekebilsem daha iyi olcak , menüler fikir veriyo paylaşım için teşekkürler bi sonraki gün tavukdan gidebilirim :)

evet kızlar sabah 17 ydik ,
öğlen koşturmaktan bişi yiyemedim sabah kahvaltımda sağlamdı :)
akşam :
sarıkanat ve hamsi karışık : 10
salata : 4
1 bardak şalgam suyu : 4
akşam üstü :
şekersiz türk kahvesi : 0
sade soda :0

ve 35 ile gün biter :) çoooook şükür

aslında ben zorlanmıyom bugün kemik , et suyu yaptım yarın onu 1 kaşık yogurt 1 tane yumurta ile çorba yapacam sanırım 1 kaşık yoğurttan 1,2 krbhrt olsa öğle yemeğim oldu akşamada haşlama et düşünüyom ,sabah biraz puanı kısıp 30 a çekebilsem daha iyi olcak , menüler fikir veriyo paylaşım için teşekkürler bi sonraki gün tavukdan gidebilirim :)
Harikasın canım fikirler oldukça yaratıcı güzel menüler seçmişsin kendine hadi bakalım bu yeni günde aynı performansı kaydedelim

Eveet günaydın bayanlar nasılız bakalım bugün ?
Evet sabah kahvaltım
2.5 tane haşlanmış yumurta 0
Maydonoz ve biber 5
Şekersiz çay 0
Azıcık beyaz peynir 0
Toplamda 5

Günaydınnnnn teşekkür ederim konu yemek olunca insan buluyor valla :)
evet sabah kahvaltısı :
kaşarlı 2 yumurta : 1
5 zeytin : 1
biraz peynir : 1
1 dilim kızarmış ekmek : 8
biraz tereyağı : 0
şekersiz çay :0
1/2 salatalık :2
toplam :13

hadi bakalım kolaygelsin :)

merhaba kızlar bir sürü diyet denedim olmadı şimdi buna başlamaya karar verdim bende :KK70: bugün başlıyorum hepinize merhaba :) kilom 73.7 bugün tartıldım :KK43: bu sefer bu diyetin peşini bırakmadan devam edicem çünkü bu diyete inanıyorum hepinize bol şans

Son düzenleme:
merhaba kızlar bir sürü diyet denedim olmadı şimdi buna başlamaya karar verdim bende :KK70: bugün başlıyorum hepinize merhaba :) kilom 73.7 bugün tartıldım :KK43: bu sefer bu diyetin peşini bırakmadan devam edicem çünkü bu diyete inanıyorum hepinize bol şans
Hoşgeldin aramıza canım
Hep birlikte yapalım bşrbirimize destek olalım
Aklına birsey takılırsa yardımcı olabiliriz:)

aramıza hoşgeldin knidos. kızlar biz bu işin piri olmuşuz haberimiz yok, bütün yiyeceklerin değerlerini otomatik olarak yazıyoruz. benim sabah kahvaltım:
4-5 adet zeytin 1
beyaz peynir 1
bir dilimin 1/4 kadar yulaf kepekli minik bazlama 5

öğle:
biraz peynir 1
4-5 adet zeytin 1

Hoşgeldin tatlım,
inşallah hep beraber başaracağız , ben bu diyete baslamadan once açlık yok demiştim , aynen açlık yokbu diyette çatlayana kadar puanları geçmeden yemece :))))))))
hepimize kolay gelsin

X