- 25 Ağustos 2009
- 753
- 32
ben karbon hıdrat dıyetıne dun basladım ve sabah tartıldım 700 gr gıtmıs acıktıgımda haslanmıs yumurta yedım öğünlerden sonra bısey yemek bozarmı özellıkle karbonhidrat sıfır yiyecekleri tercih ediyorum gunluk 13-15 i geçmiyor cevap verırsenız cok sevınırım ıyı aksamlar
selam kızlar bende yapıyorum ayrıca yürüyüş ve plateste yapıyorum.
annem ve teyzem bu diyetle 6 ayda sporsuz 30 kilo verdiler.aç kalmadan zayıflıyorsun.
selam kizlar aranizda devam eden varmi
bende bir ara baslamistim ama devam etmedim sonuc 92 oldum
bende yeniden baslamaya karar verdim
varmisiniz birlikte zayifliyalimm
Yaaa neden hic kimse yok
buararda kilom 78.800 oldu
Slm arkadasım ben varım
Bende yapmayı istiyorum çok kilolarım aldı başını gidiyor ben yine bu diyetle iki yıl önce bayağı bir kilo vermiştim ama şimdi geri aldım
Sen neler yiyorsun paylaşalım beni de motive et arkadaşım
bulgur pilavı yediğime pişmanım ama başka bişey yoktu.. 3 çatalcık aldım, ama listede bulgur pilavını göremedim? kaç puan acaba yediğim kadarı
Ayy cok sevindim ya bende kimse yazmiyor diye üzülmüstüm
hosgeldin cnm
hoşbuldukkk, sen de gitme lütfenn
beraber yapalım dağılmış herkes.
Korkma kiz ben burdayim hicbiryere gitmem
Slm arkadasım ben varım
Bende yapmayı istiyorum çok kilolarım aldı başını gidiyor ben yine bu diyetle iki yıl önce bayağı bir kilo vermiştim ama şimdi geri aldım
Sen neler yiyorsun paylaşalım beni de motive et arkadaşım
gitme zayıflıycaz..
yürüyüş vs de yapıo musun??
Yok cnm daha baslamadim ama baslicam
5günde vermisim cnm
merhaba kızlar, beni de aranıza alınn.. akşam 5 ten sonra yememe grubuna katılmştım amma ve lakin çok kötü oldum yapamadım.. burda herşeyden yeme şansımız var güçsüz kalmam ve kilo verebilirim diye düşünüyorum.. sabah 2 bisküi yemiştim, birazdan bamya ve cacık yiycem.. toplam 28 falan olacak sanırım.. akşam da çılbır yemeyi planlıyorum
Yok cnm daha baslamadim ama baslicam
5günde vermisim cnm
5 günde 5 kiloooo, harikasınn
ben yürüyüş yapıorum 2 günde bir + pilates egzersizleri
her gün yazıcam.. hatta yarışma yapalım?
Cnm bunlari yiyecegine salam sosis sucuk et tavuk köfte balik filan ye puani daha az
Olur bana uyar cnm haftanin birincisini belirleriz
ticker yapsana sen de kendine bendeki gibi, o da motive ediyo çok
iş yerindeki menüde ne varsa onu yiyorum canım mecburen.. bamya yerine 3 çatal bulgur pilavı yedim.. kötü mü ettim acaba :18:
Cnm bende bulamadim ya 100grpirincte 20 ama bulgur yazmiyor
tamam ozaman.. cuma sabahları tartılıyorum vee yazıyoruz ok?
ben onu 10 hesaplayayım gitsin