Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

yok canım oglen yedım ya tavuk aksam ya kıyma kavururum yagsız yada peynırlı salata olabılır

tamam ozaman.

tereyağı, zeytinyağ, ayçiçek yağ, margarin hep serbest galiba, çünkü hep 0p demiş hepsine.
birde marul için 1adet orta boyuna 8p demiş, yani marulun orta boy bir yaprağımı 8p:44:
yoksa pazardan marketten aldığımız orta boyumu 8p:44:
öfff kafam karıştı:44:

merhaba melekcim, eger balik seviyorsan ton balikli salatada güzel bir secim olabilir, tavugu dün yedin, öglende yedin, yada kirmizi et olabilir, aslinda et, süt, yumurta , peynirde, tam benim sevdigim seyler, fakat hamurislerinide cok seviyoruz, iste bu kötü tarafi.

melekcim esinden ayrilmissin, cok sasirdim, okuyunca üzüldüm oglunda vardi, ama neyse hayirlisi böyleymis demekki, demek nisanlandin, insallah bu defa yüzün güler canim , mutluluklar dilerim

meyracim tesekkür ederim, avatarimi evet bende cok begenerek kizimdan rica ettim ve eklettim. ben pek anlamiyorum o islerden, bazen degistireyim diyorum ama gene kizimin gönlünü etmem gerekecek, simdilik birakiyorum canim sanada basarilar canim, melek cok iradeli azimli bir arkadas, ben onu eskiden taniyorum, ona yapis , ayrilma, sen istersen gercekten zayiflatir seni

sağol canım, inşaallah:)
avatar değiştirmek çok basit işlem, neden kızın kendini bu kadar naza çekiyoki acaba avatar konusunda:)
üzmesin biricik annesini kızçen

canım evet yaglar 0 ama bu demek deılkı ıstedıgımız kadar yaglı yıyecegız az ve olculu olucak kesınlıkle marulun pazardan aldıgımız tam boyu 8 p 4-5 yapragı en cok 1 p eder

-

evet canım ayrıldım baya oldu hayırlısı boleymıs guzel dılerlerın ıcın cok tsk canımcım
ayrıca zayıflatma konusundakı ıltıfatların ıcın tesekkru ederım her zaman yardımcı olurum canım senıde beklıyrum en kısa zamanda bu zayıflama yolculuguna

sağol canım, inşaallah:)
avatar değiştirmek çok basit işlem, neden kızın kendini bu kadar naza çekiyoki acaba avatar konusunda:)
üzmesin biricik annesini kızçen
sorma yaa valla iki dakika sürmüyo ama binbir naz yapiyo, biraz sonra yok simdi degil bilmem nee en iyisi ben kendim ögrenmem lazim

ilk günümün tamamlanmasına çok az kaldı, bundan sonra bişey yiyip içmem, artık bende ilk menümü paylaşıyım:)

27şubat perşembe

100gr peynir 1P
50gr yer fıstığı 12P
3tane haşlanmış yumurta 0P
20tane zeytin 4P
1tane portakal 17P
3tane yeşil biber 9P
1sb İNEK SÜTÜ 6P
1sb şekersiz yeşilçay 0P
şekersiz çay 0P

TOPLAM: 49P

kıtı kıtına başardım bugünü:)))) tam 50nin altı 49puan:)))))
zeytinin 10u 2p diye bilseydim az yerdim, 50si 2pyada3p diye bilince fazla fazla yemiştim....

canım menu cok guzel gorunuyor ama bu dıyette meyve pek tercıh edılmemelı ıclerındekı sekerden dolayı portakal olmaysaymıs daha guzel olurmus

bıde evet 20 zeytın cok fazla en cok 7-8 tane yemelısın canım

Son düzenleme:
keske canim insallah, ama ben umutsuz vakayim , karbonhidrati tamamen kesemiyorum, seviyoruz birde gelen gidenim cok olur benim, hamurisini nereye kadar yemeyeceksin, bir kac kez denedim ama birakip hamurislerine gömüldügümde hepsini geri aldim , o yüzden benim kendimden hic umudum yok yani

canım evet yaglar 0 ama bu demek deılkı ıstedıgımız kadar yaglı yıyecegız az ve olculu olucak kesınlıkle marulun pazardan aldıgımız tam boyu 8 p 4-5 yapragı en cok 1 p eder

tamam canım, çok merci:)
ay herşeyi yiyemiyoz vitamin babında, bari marul ez tutsun değilmi? sebze meyvede de baya varmış bu karbonhidrat zımbırtısı:))))
marulu bol bol yiyelim, çünkü vücudumuzuda vitaminsiz bırakmayalım...
cidden korktuydum marulunda mı 1yaprağı 8pki diye, sendemi brütüsü dicektim tamda:))))))

canım menu cok guzel gorunuyor ama bu dıyette meyve pek tercıh edılmemelı ıclerındekı sekerden dolayı portakal olmaysaymıs daha guzel olurmus

bıde evet 20 zeytın cok fazla en cok 7-8 tane yemelısın canım

tamam canım:)

sorma yaa valla iki dakika sürmüyo ama binbir naz yapiyo, biraz sonra yok simdi degil bilmem nee en iyisi ben kendim ögrenmem lazim

tabiki en güzeli balık tutmayı öğrenmek:)))) yani balık almaktansa tutmayı öğrenmek daha iyisi....
pcyi zamanla öğrenirsin, zaman ister, bi öğreten olursa çok daha hızlı öğrenirsin tek başına öğrenmeye nazaranda canımcım.

kızının burcu nedir özel olmazsa?:) merak ettim.
sende ona deki; bi avatar için beni böyle meletiyon bende seni senin alacakların olduğunda meletecem de:)))))
gaddar annemi olcan ben yoksa dermişim:)))) benim biraz askeri yanım vardır hep zaten, ama çok merhametliyimdirde, hiç dayanamam hemen merhamete gelirim üzgünlük durumlarında falanda....
fazla gitme sakın üstüne tabiki, sen bilirsin evladının ruh durumunu işte....

herkes için önemli olan ortada gidebilmek aslında bence....

ay sen valla bir alemsin, cok güldüm yazini okuyunca, hatta yazarken bile gülüyorum suan, meletiyon en cokda buna güldüm, yaaa her eve lazim senden ,cok sevdim ben seni kizim yengec burcu bende akrep burcuyum canim, galiba burclarla baya bir ilgilisin

eksik olma canım, bende seni sevdim
burçlara karşı ilgim var, okurum hep burçlar üzerine bilgileri.
ikinizde su gurubusunuz, duygusalsınız:)
kızında yengeçse çok hassastır, dokunsan ağlar:) oldukça alıngandır, anneye çok düşkündür.
madem kızçen yengeçmiş fazla üstüne gitmeden söyle bari benim söylediklerimiki kırılmasın:)
bende koçum.
kocaman öpüyorum canım, bugün pcde çok fazla vakit geçirdim:))) gidip birazda ev işleriyle uğraşıyım, görüşürüz yine

OLE DEMe canım bu bır anlık hırs meselesı sendede olunca bak nasıl yapıcaksın gorceksın

hadı kızlar yaza 2,5 ay kaldı hepımız cıtır olucaz ınsallah tek ıhtıyacımız olan bıraz ırade ve hırs gerısı kolay ıkı uc yıyecek ıcın cıtırlıktan vazgecmek olurmu tabıkı hayırrrrrrrr

OLE DEMe canım bu bır anlık hırs meselesı sendede olunca bak nasıl yapıcaksın gorceksın
o hirsi yakaliyorumda cabuk pesediyorum ben sorun orda, birde bir diyette ekmek yasak , meyve yasak oldugu zaman yada herhangi bir yasak oldugunda, daha cok yeme istegim oluyor yasak olani, yasak kelimesi daha cok itiyor. ama insallah sizi takip ettikce bende yavas yavas hevesleniyorum dur bakalim, olabilir

canım bu dıyette sole bı sey var proteın agırlıklı beslenınce zaten ekmegıde meyveyıde aramıorsun karar verdıgın an ben her anlamda yardımcı olurum

evet kizim tamda anlattigin gibi cabuk kiriliyor, o yüzdende cok nazli büyüdü, ama melek gibi bir kalbi var, terbiyeli hanim hanimcik 16 yasinda, masallah annesinin kizisi, cok seviyorum, suyundan gidersen melek gibidir bende ona iki dil döküyorum mizmizlansada yapiyor dayanamiyor idare ediyoruz iste. koc burcuda inatci oluyor bildigim kadariyla, sen ozaman bu diyete inatla bir sarilsan kimse tutamaz citir olursun valla bende seni öpüyorum görüsmek üzere, bende kacayim, esim gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…