- 7 Nisan 2009
- 3.995
- 147
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayirli cumalar , citir adaylari bizler oluyoruz yani degilmi hayirli isler canim, dünkü menünde gene cok basarili melek. masallah sana bak bende ne düsündüm, ben gene kendime göre diyetimi uygularken caktirmadan puanlarini hesaplasak, kac puan ediyor, belki öglen mesela doldurduysam puanimi, o zaman aksama 0 puan olan bir sey yerim, yavas yavas bu düzene girebilirim belki, bir deneyelimmi, ne dersin, olmazsa gene ben eskisi gibi devam ederim. mesela bugün kahvaltida, kabakli, lor peynirli 2 yumurtali omlet yedim, 6-7 zeytin, birde greyfurt canim, sen bir hesaplarmisin
haa unutmadan 8 tanede badem vardi, birde diyet cola icilebiliyor bu diyette degilmi canim, protein agirlikli beslendigimde, hep canim tatli bir seyler ister benimde
yok canim kabak yarim kabak bile degildi, ama 25 puan olmus haa, senin bir günde yedigini ben kahvaltida yeyivermisim, diyet colaya cok sevindim, öglen firinda kanat pisirecegim , aksamada tarhana corbasi ve salata cokmu oluyor acaba
greyfurtun puani cokmus, keske onu yemeseymisim, sabah kahvaltilarinda yenen greyfurtun yaglari yaktigini duymustum onun icin yemistim
tamam anlastik ozaman, öglen tavuk aksamda corba ve salata iyi diyosun yani, insallah yapabilirim, tavugun yanindada salata olabilirmi, ara ögünede puanim kalmadi sanirim.oglen ve aksam menun harıka olur canım ole yaparsan
canım yanı sekerlı bı meyve deıl ama yarım ye mesela olurmu
tamam anlastik ozaman, öglen tavuk aksamda corba ve salata iyi diyosun yani, insallah yapabilirim, tavugun yanindada salata olabilirmi, ara ögünede puanim kalmadi sanirim.
bir sorum daha olacak melek, simdi her boya ve kiloya ayni puanmi oluyor, yani ben 175 boy ve 94 kilodayim suan, yaani benimle 60 kilo arasindakilerin puani aynimi oluyor, cünkü ben kalori hesabina göre diyet listesinde 1700 kalorilik bir diyet önerilmisti bana, hani kilosu az olanlara biliyorsun daha az 1200. 1400 kalori arasi oluyor, bundada öyle bir sey varmi bacim
Selam kizlar
Bugunku menum
Sabah
1dilim ekmek
3tane salam
1bardak cola
Oglen yok
Aksam 1dilim ekmek
5tane salam ve cola
2litre su
CANIM salatayı her ogunun yanında puanını hesaplayarak yıyebılırsın hıc bır sakıncası yok ara ogundede mesela yogurt ye azda olsa hem kabızlıga ve yag yakım ıcın bıre bır
canım sımdı soyle soyleyım senın boyuna gore kılon fazla oldugu ıcın bana gore 30-35 arası tutarsan harıka kılo verırsın ama 80 e ındıgınde mesela 55-60 arasında tutmanda sakınca yok canım mesela ben 168 boy 90 kıloydum 25-30 arası tutuyordum puanları ve muthıs sonuc aLDIM CANIM
ama ekmegı aksam deılde sadece sabah ogununde 2 dılım olarak yersen daha guzel olur canım cunku unutmalaylım karbonhıdratlı seylerı ne kadar erken saatte alırsak o kadar ıyı
Haklisin cnm neyse bende ozaman yumurta yerim :)
Bende bu diyeti salı gününden beri uyguluyorum 66 kiloyla basladım bir hafta sonra tartılmayı düşünüyorum hedef kilom 58. Sizce ne kadar sürede bu kiloya ulasırım ?