- 7 Nisan 2009
- 3.995
- 147
gerçekten harikamı:):78::78:
EVET CANIm adapte olunca dahada cok dusurursun puanlarını daha guzel sonuclar alırsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
EVET CANIm adapte olunca dahada cok dusurursun puanlarını daha guzel sonuclar alırsın
inşaallah canım, çok teşekkürler:)
bu parça benden sana gelsin:)
ben bayılıyorum bu parçaya, inşaallah sende beğenirsin....
[video=youtube;e8ZR8j__gmQ]http://www.youtube.com/watch?v=e8ZR8j__gmQ[/video]
sen 7tanesi 2p diyorsan öyledir canım.
bak şu linkte öyle yazıyoda, benmi acaba yanlış hesapladım? belki bu linkin bilgisi yanlıştır bilemicem artık.
bak link bu, zeytinin beslenme değeri ve önemi başlığı altındaki sarı renteki tablo1de yazıyo.
http://www.eracarpets.com/zeytin/zeytin.htm
yeşil zeytinindemi 7tanesi 2p??
canım bu dıyette yesılden zıyade sıyahı tercıh ve 10 taneye kadar yıyebılırsın o tabloyuda dıkkate alma canım sonucta zeytın yaglı bı besın asla 50 tane yenmemelı bız karbonlarına dıkkat ederek yıyoruz ama yag oranlarınada bakmak zorundayız canım
ayyy canım mutfak tartısı var bende:)
nişanlıyken almıştım, güya zayıf bir gelin olmak için çabalamıştım o zamanlar:))))
5-6kilo vermiştim ama, bi ozaman kullandım başkada hiç kullanmadım öylece duruyordu, dur ben onu çıkarayım bugün:)
bi işe yaradı sonunda, 40gün durak 1gün gerek demiş atalarımız:))))
sonuna kadar dinle......
canım bu dıyette yesılden zıyade sıyahı tercıh ve 10 taneye kadar yıyebılırsın o tabloyuda dıkkate alma canım sonucta zeytın yaglı bı besın asla 50 tane yenmemelı bız karbonlarına dıkkat ederek yıyoruz ama yag oranlarınada bakmak zorundayız canım
evet canım cıkar ve kullan ben ole yapıorum cok rahat edıyrum neyden nekadar yıyorum puanı ne bılıyorum
tamam canım:)
10zeytin 2p diyorum ozaman:)
canım cok nazıksın bana sarkı hedıye etmıssın bılgısayarımda hoparlol yok ama evden dınlıcem mutlaka ve bu dıyette senı 70 kılolara ındırcem bak gor canım
ewet guzelım aynen ole.bu arada canımcım kendınden bahsetsene bıraz senı merak ettım
inşaallah:)
çok sağol
konya, 29olcam bu sene:)
2,5senelik evliyim, henüz bebiş yok.
ev hanımıyım çalışmıyorum.
sen canım?
egerkı peynır cesıtlerını yumutayı etı tavuk balıgı sewıyorsan hıc zor deıl 2 ayda sana rahat 12 kılo verdırırım bak ama bıraz ıradelı olcaksın hepsı o bak yaz gelıor ınce seyler gıyıcez onların ıcınde gobegımız kalcamız tasmadan gezmek dusunsene canım nekadar guzel olur bu arada eger calısmıorsan 10 kılo verınce yuruyuslere baslatcam senı nasıl ıncelceksın bak gor ben asırı faydasını gormustum
inşaallah canım, hep bilrikte inşaallah:)
severim ben saydıklarının hepsini, bir balık yemem hiç o da okadar sorun değil:)
irade bizimle olsun inşaallah......
benım resmım profıldekı resmım canım bende 35 yasındayım nısanlıyım 2.evlılıgımı yapıcam ınsallah 8 yasında bır oglum var muhasebecıyım canım
o zaman ısımız cok kolay ıkı uc ay pasta borek sekerlı seyden uzak kalıcaksın ama karsılıgını fazlasıyla alacaksın bana guven bıde ole hafıflıceksınkı harketlerın bıle daha serı olcak kılonun ınan canım hıc faydası yok bıze en guzelı bıan evel kurtulmak
allah işlerinde kolaylık versin canım, 2.evliliğinde de çok çok mutlu olursun inşaallah, amin.
hep mutlu olun inşaallah birlikteliğinizde nişanlın ile.....
gözlerinde çok çok güzel maşaallah yaaa:)
boncuk gibi....
benim mavi göz sevgim vardır, çocuğum mavi gözlü olsun isterim ama ne benim sülalede nede eşimin sülalesinde mavi göz hiç yok:))))
herşeyin hayırlısı olsun dediğim gibi..... bizim isteklerimiz bitmezki hiç:)
yeşil, griyimsi mavi, ela tonları, siyah, kahve tonları var ama mavi yok hiç:)))))
gerçi griyimsi mavi mavi sayılır epeyce:)
babamın babasının göz rengi o.
aynen....
mesela benim şuan 40kg fazlalığım var, düşünsene ben şuan sürekli sırtımda 40kg bir su damacanası ile dolaşıyorum, onunla yatıp onunla kalkıyorum, onunla iş yapıyorum....
ayyyyhhhh bayılazaaam:)))))
bu arada senin gözü mavi zannettim ben, hem mavi hem yeşil var, senin gözün ne renk bacım:)))))
CANIM hıc bellı olmuyor o benım goz rengım ela eskı eskımın masmavıydı ama gel gorkı benım oglan koyu kahve gozlu oldu cektımı taa babanneden ananeden dededen buluo cekmedımı babasından bıle alamaıyor
benım goz rengım ela canım o albumumdekıler lens
VE BUgunku menumu bu saate kadar olan kısmıyla yazayım
sabah
1 dılım cavdar 7 p
peynır 1 p
7 adet zeytın 1,5 p
yumurta 0 p
ara
50 gr yogurt ıcıne bır mınık salatalık 4,5 p
oglen
tavuk ızgara 0 p
1 kozlenms bıber 3 p