Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

canım ben yaklasık 20 kılo verdım ınsallah yarın hem kendımı hem de kılo maceramı detaylı anlatacam malum bugun esım evde cocuklar durmuyor bır elım utude bır elım aksamkı mısafır hazırlıgında..........
yınede kısaca sızı nasıl buldumu yazayım sabah mıskın mıskın nette gezınırken bır dıyet basarı oykusu okudum adını hatırlamadıgım kahraman sızın topıkle ılgılı hos seylerde yazınca merak ettım baslangıc sayfanızdan basladım okumaya .....
okudukca meraklandım meraklandıkca ıstegım arttı ve ben yarın degıl o ılk an karar verdım.aksam yazarım yıne ne yedım ne kadar yedım ve puanım ne.?
keske senın nette oldugun anı yakalasaydım ama cevabın bıle ne denlı mutlu ettı bılemezsın.motıvasyonumun sıfır noktasında bazen bır kelıme bıle ayaga kaldırabılır benım bugunku yasadıklarım gıbı.
en kısa zamanda gorusmek uzere.................

dırabılır tıpkı suankı yasadıklarım gıbınn

çok sewindim , ayrıca çok da mutlu oldum sözlerine...ben de farklı deilim motive konusunda, dediğin gibi bir kelime yeter harekete geçirmeye ...burda beraber menülerimizi puanlarımızı , ii geçen günlerimizi hatta kaçamak öğünlerimizi paylaşıoruz arkadaşım..inşallah sağlıkla tez zamanda zayıflıycaz...
canım ben yaklasık 20 kılo verdım ınsallah yarın hem kendımı hem de kılo maceramı detaylı anlatacam malum bugun esım evde cocuklar durmuyor bır elım utude bır elım aksamkı mısafır hazırlıgında..........
yınede kısaca sızı nasıl buldumu yazayım sabah mıskın mıskın nette gezınırken bır dıyet basarı oykusu okudum adını hatırlamadıgım kahraman sızın topıkle ılgılı hos seylerde yazınca merak ettım baslangıc sayfanızdan basladım okumaya .....
okudukca meraklandım meraklandıkca ıstegım arttı ve ben yarın degıl o ılk an karar verdım.aksam yazarım yıne ne yedım ne kadar yedım ve puanım ne.?
keske senın nette oldugun anı yakalasaydım ama cevabın bıle ne denlı mutlu ettı bılemezsın.motıvasyonumun sıfır noktasında bazen bır kelıme bıle ayaga kaldırabılır benım bugunku yasadıklarım gıbı.
en kısa zamanda gorusmek uzere.................

dırabılır tıpkı suankı yasadıklarım gıbınn

çok sewindim , ayrıca çok da mutlu oldum sözlerine...ben de farklı deilim motive konusunda, dediğin gibi bir kelime yeter harekete geçirmeye ...burda beraber menülerimizi puanlarımızı , ii geçen günlerimizi hatta kaçamak öğünlerimizi paylaşıoruz arkadaşım..inşallah sağlıkla tez zamanda zayıflıycaz...

hatuncugum aynen katılıyorum sana.topıte katılım arttıkca motıvasyonda artıyor.
ben hesapladım ama dogrumu bılmıyorum bır bakın bakalım
sabah
2 etımek 8(ben ekmek puanı verdım)
25 gr beyaz peynır 0

ogle
2 haslama yumurta 0
1 orta domates 6

aksam
2 haslama yumurtaa 0
150 gr beyaz peynır 0
1 orta boy domates 6
150 gr kıraz 8

ayrıca gun ıcınde ıctıgım kahvelerde kullandıgım 1 bardak sut 12

spor yapılmadı ama 4 lt kadar alkalı su ıctım.
yorumlamanızı beklıyorum

markette birini alıp birini bıraktım hepsi en az 50kb 100grda, haberiniz olsun 24 değil yani :KK66:

bir de bugün wasa buldum yarın deniycem bakalım Rossmandan

güzel bi menü arkadaşım :) peyniri kahvaltıda az yemişsin kısıtlama bence.... sabah aldığımız protein metabolizmayı daha hızlı çalıştırıo...çok güzel su içmişsin ...harika bi başlangıç yaptın , dewam inşallah

bi de süt büyük bardak mıydı Berilcim, kutuların üzerinde yazıo gerçi kb puanı...
güzel bi menü arkadaşım :) peyniri kahvaltıda az yemişsin kısıtlama bence.... sabah aldığımız protein metabolizmayı daha hızlı çalıştırıo...çok güzel su içmişsin ...harika bi başlangıç yaptın , dewam inşallah

hatun canım aynı annada netteyız ayyyyyyyyyyyyyy cok mutluyum yaaaaaaaaaaaa

hatuncum ben ogrenene kadar hesaplamalarımda yardımcı olurmusun.?
sutum bır bardaktanda azdı ama hıc akıl edemedım kutu uzerınde yazdını bundan sonra daha dıkkatlı davranırım.
bugun hafıf bır basagrım var belkı dıyetten belkıde gunun yogunlugundan bılemıyorum.
bu dıyetın en guzel yanı peynırde sınırsızlık en kotu yanı ıse meyve canavarı bana sınırlanması.ama olsun yedıgım yıllara sayarım.
kısaca ben kımım
adım berıl 77 dogumluyum
3 kızım var ıkızler 12 olacak kucukte 24 mayısta bır yasına gırdı
kılo sorunum hamılelıge hazırlıkla basladı ve surdu sonrasında yumurtalıklarımda bır kıtleye rastlandı ve amelıyatla sol yumurtalım alındı
cunku asılama ıcın gun aldık ama randevudan oncme elıf hanım gelecenın sınyalını verdı zaten ıkızlerde asılama
sonrasında 93 kılo oldugum tokatla dıyete basladım cok spor dengelı yemeyle 72 kıloya gelıp mezun oldum bum.hedefım 68 lerdı o zaman boyum 174 ama sımdı dahada zayıf olma gıbı bır alım var mesela 65 suan ac kıloyum bılmıyorum ama sabah ılk ıs tartıya merhaba deyıp dostluga baslamak olacak.bu zaman zarfında 1 verdım 2 aldım vs........ ama sıstemlı degıldı.sımdılık bu kadar canlar nasılsa bundan boyle beraberız.

2 ve 9 mart arasi karbonhidrat diyetinde olanlar

psiqo................................................59

sympathique.....................................57

myocean76.......................................56.5

degua...............................................55

lya....................................................71.5

HaaNDaaN........................................62

vildand..............................................62

samimikiz.........................................56

cimcime81........................................99.7

fındık................................................63

bhtykzkylmz.....................................53.5

aaybis..............................................64

bubu09.............................................66.4

zeynep kurubaş.................................67

medyumranya....................................98

paressss...........................................51.2

eylülce..............................................83

HEPINIZE SIMDIDEN BASARILARa.s.

(arkadaslar bu bi yarisma degil ,sadece 1 haftada ne kadar kilo vermisiz onun listesi ve bu diyeti yapmak isteyenler icin bi kanit olsun)
Gecmimten Gewirken boyle bir liste buldum Su anda varmi varsa adi yazilabilirmi

Hikayen benimkine benzio bazı noktalarda :) 77 doğumluyum, 3 kez hamile kaldım, 2 oğlum doğmadan öldü, bir tanesini doğurabildim, Allah bağışlarsa 13 yaşında :) ben de hem pko hem de çikolata kistinden muzdaribim..Allah evlatlarını bağışlasın arkadaşım...sağlık ve güçle ayakta tutsun inşallah..
puanlamanı seve seve yaparım..bugün ki listende sadece sütü fazla yapmıştın..normali 6 puan..zararı yok ...seninleyiz
hatuncum ben ogrenene kadar hesaplamalarımda yardımcı olurmusun.?
sutum bır bardaktanda azdı ama hıc akıl edemedım kutu uzerınde yazdını bundan sonra daha dıkkatlı davranırım.
bugun hafıf bır basagrım var belkı dıyetten belkıde gunun yogunlugundan bılemıyorum.
bu dıyetın en guzel yanı peynırde sınırsızlık en kotu yanı ıse meyve canavarı bana sınırlanması.ama olsun yedıgım yıllara sayarım.
kısaca ben kımım
adım berıl 77 dogumluyum
3 kızım var ıkızler 12 olacak kucukte 24 mayısta bır yasına gırdı
kılo sorunum hamılelıge hazırlıkla basladı ve surdu sonrasında yumurtalıklarımda bır kıtleye rastlandı ve amelıyatla sol yumurtalım alındı
cunku asılama ıcın gun aldık ama randevudan oncme elıf hanım gelecenın sınyalını verdı zaten ıkızlerde asılama
sonrasında 93 kılo oldugum tokatla dıyete basladım cok spor dengelı yemeyle 72 kıloya gelıp mezun oldum bum.hedefım 68 lerdı o zaman boyum 174 ama sımdı dahada zayıf olma gıbı bır alım var mesela 65 suan ac kıloyum bılmıyorum ama sabah ılk ıs tartıya merhaba deyıp dostluga baslamak olacak.bu zaman zarfında 1 verdım 2 aldım vs........ ama sıstemlı degıldı.sımdılık bu kadar canlar nasılsa bundan boyle beraberız.

4 yumurta 0 puan
1 çay kaşığı kremtartar ( aktarlarda var. bulamazsanız kabartma tozu )
1 y.k. stevia 6.5 puan
3 y.k. yulaf kepeği galeta unu 3. (3,5)= 10,5
100 gram kaymak 3 y.k. edio 1 puan ( ya da 1/2 su b. süt ve 1/2 becel sıvı , süt eklesek 3 puan daha ilave ederiz )
1 y.k. hindistan cevizi
KEK malzemelerimiz bunlar..yumurta , tatlandırıcı ve kremtartar mikserde 15 dakika çırpılır ..Eğer kabartma tozu kullanıcaksak en son ilave ederiz...Sonra geriye kalan tüm malzemeler eklenir , özleşene kadar 5-8 dakika daha çırpılır..soğuk fırına atılır 170 derecede 15_20 dakika pişirilir..
SOSU
dr.oetker beyaz çikolata sosu alınır...tarifinde süt ile dio, ama ben 1 bardak su 1 bardak süt ile pişirdim, krbnhdrtı aşağı çekeyim diye..süper oldu hatunlar..Normalde paketin arkasında 100 GRAM için 18, 86 dio kb için AMA paket 80 gram.. PAKETİN TAMAMINDA 15 PUAN KB VAR ! neden bu kadar masum derseniz içinde kakao yok bu yüzden daha masum bi tatlı ...Hem çok leziz hem de düşük puanlı hatunlar, bilginize :KK56:

Hikayen benimkine benzio bazı noktalarda :) 77 doğumluyum, 3 kez hamile kaldım, 2 oğlum doğmadan öldü, bir tanesini doğurabildim, Allah bağışlarsa 13 yaşında :) ben de hem pko hem de çikolata kistinden muzdaribim..Allah evlatlarını bağışlasın arkadaşım...sağlık ve güçle ayakta tutsun inşallah..
puanlamanı seve seve yaparım..bugün ki listende sadece sütü fazla yapmıştın..normali 6 puan..zararı yok ...seninleyiz

canım cok muzuldum rabbım ogluna uzun saglıklı bır omur versın sanada hayırlı bır evlat olmayı nasıp etsın

dun ıyı gectı mıdem sorun yaratmadı acıktım ama ı hele aksamı meyvesız gecırme kotuydu

sabah tereyagında 2 yumurta 0
50gr peynır 0.5 puan
2 dılım wasa kac puan kı bılmıyorum ama ekmek degerı verırsek ne denır

X