Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

heriki hamuru yavaşça karıştırıoruz.asla köpük sönmemeli.ve fırın tepsisine yerleştirioruz

afiyet olsun :) tadı krep modunda bi ekmek, hem peynirle hem reçelle yiyebilioruz.. Ben bu sabah bi daha pişirdim, kaşıkla deil de direk yağlı kağıda döktüm ve harika bir rulo pasta tabanı elde ettim.. Daha sonra koyarım fotoları
by

100 gramında 43 puan krbnhdrt var, geçenlerde gazetede Jessica Alba röportajında okudum, tüm tatlı krizlerimi STEVİA ile atlatıorum demiş. ben de aldım , deniycem, sonucu yazarım

Salı günü itibariyle başladığım 4 günlük süreçte giden kilo 1,5 ....
geriye kaldı10 kilo ..
YULAF KEPEĞİ GALETA UNU tüketmeye başladığımda ilk farkettiğim metobolizmamı hızlandırması oldu, bağırsaklarınızı çalıştırıyo, tartıdaki değişiklikten önce ise bedeninizin sıkılaştığını farkediosunuz, BESİN DEĞERLERİnin güzelliği de ayrı bir artı :)

1/2 su bardağı Süt 3 puan
1 y.kaşığı Stevia 6,5 puan
1 y.kaşığı Kakao 3,5 puan
1 y.kaşığı katıyağ (ben becelkullanıorum)
KREMAmızın malzemelerini yağ hariç, karıştırıp ocakta pişirelim, bikaç kaynar gelince kapatıp ,yağı ekleyelim, karıştırıp bırakalım..
1 Sayfa önce tarifini verdiğim MİSS EKMEK hamurunu hazırlayıp yağlı kağıda dökelim, kaşıkla yayalım, rulo pasta tabanı elde edeceğiz bu sefer. Aynı şekilde pişirelim, asla fırında bırakmıoruz, çıkarınca yağlı kağıdıyla beraber rulo şeklinde sarıp soğumasını beklioruz.
Sonrasında kağıdı çekerek (yavaşça) kekimizi kurtarıoruz. önce kek tabanının üzerine kakaolu sosu döküp sonra tekrar rulo haline getirioruz ve artan sosu da rulomuzun üzrine döküp, hindistanceviziyle süslüyoruz..Afiyet olsun
Fotoları çektim atarım birazdan hatun kişiler....

Kakaolu Rulo Pasta
Keki 15 puan
Kreması 13 puan
tolamda 15+13= 28 puan ( bu kadar lezzetli olabileceğini düşünmemiştim açıkçası :)

Eşim gripli , anneler gününde bana hediyesi galiba :) Hepimizin günü kutlu olsun hatunlar , anne olanların da adayların da :)

akşam öğünüm
2 yumurta 0 puan
1 yemek kaşığı yulaf kepeği galeta unu 3,5 puan
100 gram kaşar peyniri 1 puan
toplamda 4.5 puana doyurucu leziz bi omlet yedim

arkadaşlar listede dolmalık biber 1 adeti 4 puan dio ama bu çiğ hali sanırım normal zeytinyağlı yemeğinin bir adeti kaç puanki evde biberlerim var ziyan etmek istemiorumda napıcağımda bilemedm açıkcası.biri yardımcı olabilrse sevinirm

merhaba canım, ben daha önce 91 kilodan 66 kiloya düşmüştüm ama diyeti bırakıp sığır gibi yediğim için kiloların bir kısmını geri aldım, neyse zararın neresinden dönersen kar, kilo verdikten sonra hep dikkat etmek ve yediklerini dengede tutmak lazım.

ne yaptığıma gelince ben yumurta, peynir vs.. yanında 1 kilo salatalık yarım kilo domates(gün içinde yiyorum bir oturuşta değil)
salatalık bağırsaklarıma çok iyi geliyor kabızlık problemi çekmiyorum ve gün içinde kafeinsiz kahve içiyorum bu kadar.

hareket yapmıyorum ama yapmaya başlicam ilk 5 kiloyu kolay veriyorum zorlanmaya başladığımda harekete başlıyorum, kilo vermem tekrar hızlanıyor.

az önce artık dayanamayıp 1 tane küçük paketlerden satılan cocostar yedim ve eydkten sonra nedense midem bulandı ama napim regl ooldum ve dayanamıorum çok pişmanım çooooooooooookkkkkkkkkk

az önce artık dayanamayıp 1 tane küçük paketlerden satılan cocostar yedim ve eydkten sonra nedense midem bulandı ama napim regl ooldum ve dayanamıorum çok pişmanım çooooooooooookkkkkkkkkk

canım, o kadar üzülme, akşama kadar kb sı 0 olanları tüketmeye çalış brşey olmaz

slmm kizlarrr daha öncede yazmistim buraya bu diyeti yapicam diye baslayip bozmustumm
ben cook pis bogazim ac olmasamda biseyler yeme istegi duyuyorum sürekli cikolata yiyorumm ve sonuc 82 bucuk olmusumm
bana yardimm nolurrr cook sistimm kendimden igreniyorumm artikkkkk
bu diyeti yapmak istiyorumm ve bukez bozmak istemiyorummm bana yardimci olursaniz cok sevinirimmmm
daha öncede sormustumm ama birkez daha sormak istiyorum cünki simdi alisverise gidicemm gerekli seyleri alcam
bunlar az yada sifir puan demi ben sadece bunlari yicemde
tavuk köfte döner sucuk salam sosis peynir ayran süt sekersiz kahve yumurta ve tereyag
iyimi kizlar bunlarr sizcee
yardimci olun nolurrrr

bende yulaf kepeği kullanıyorum biara dukana niyetlenmiştm ordan kalma tadıda güzel:)

geç oldu ama sennde anneler günün kutlu olsun

merhaba tatlım bende 74 düm 3ay önce falan 2 haftada 5 kilo verdim inş şimdide veririm,veririz :)

tavuk et balık 0
sucuk salam sosis 1
ayran 1 sb 5
peynir 1
kahve şekersiz 0
yumurta 1
tereyağ 0

ama hazır köfte falan alacaksan üzerindeki değerlere bak bence bi yerden başlamak lazım kolay gelsin

bugün ki menüm
sabah: 2yum omlet,peynir,cay
öğle:kusbası et,yoğurt 2yk
akşam:tavuk,light kola
biraz önce peynir yedim biraz 1fican yeşilçay,1fincan kahve,cay,3lt su gün içinde içtiklerim bugün iyiydi darısı diğer günlere :)

kimse girmiyor artık

nesse ben bugün yediklerimi yazayım
sabah:2yum haslanmış,peynir,maydnoz,yulaf kep ekmek,1yk pekmez,cay
öğle:tavuk ızgara ayran
öğleden sonra arkadaşa gittim 1 poaca,1kurabiye (((((((
akşam:cacık

şuandada acıktım çayın yanında biraz peynir

gün içinde 2 yesilcay,1kahve,2lt su yatmadanda inş form cayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…