bende 2010 da evlendim sonra nasıl oldu anlamadım ama 10 kilo aldım sonra üstüne birde hamile kaldım 18 kilo aldım şimdi doğum kilolarım gitti evlendim kilodanda vazgeçtim bi 64 ü görseydim(
2010 zedeler gibi hissettim kızlar hepimizi :)
Benim hikayem farklı. Henüz bebek yok. 1 düşüğüm oldu 5 haftalıktı. Kimyasal gebelik. Ocakta oldu o da. Anlamadığım bir şekilde son 6 ayda davul gibi şiştim. Bebekte istiyorum malum. Dedim Yeliz bu kilolar sana fazla üstelik hamilelik düşünürken. Şimdi 1 hafta oldu, Cumadan Cumaya tartılcam, ineldiğimi zaten hissediyorum.[/Q
ne kadar verdin şimdiye kadar ben bugün tam başladım inş ozaman bizde cuma tartılalım kilo bildirim günü olsun:) bebişinde olur inş canım herşeyin bi zamanı var sen ver fazlalıkları yoksa zor oluyo benim doğum kiloları gitti ama diğerleri gitmiyo(
Benim hikayem farklı. Henüz bebek yok. 1 düşüğüm oldu 5 haftalıktı. Kimyasal gebelik. Ocakta oldu o da. Anlamadığım bir şekilde son 6 ayda davul gibi şiştim. Bebekte istiyorum malum. Dedim Yeliz bu kilolar sana fazla üstelik hamilelik düşünürken. Şimdi 1 hafta oldu, Cumadan Cumaya tartılcam, ineldiğimi zaten hissediyorum.[/Q
ne kadar verdin şimdiye kadar ben bugün tam başladım inş ozaman bizde cuma tartılalım kilo bildirim günü olsun:) bebişinde olur inş canım herşeyin bi zamanı var sen ver fazlalıkları yoksa zor oluyo benim doğum kiloları gitti ama diğerleri gitmiyo(
3.900 verdim hayatım şimdilik... 74.900 oldum...
durdumu kilo vermen 4 günde bu kadardı( ama 1 haftada cok iyi bende keşke versem 10 gün sonra memlekete gidcez ( sevinmesinler kilolar duruyor diye...
25 puanla mı devam ediyorsun şeker
durdumu kilo vermen 4 günde bu kadardı( ama 1 haftada cok iyi bende keşke versem 10 gün sonra memlekete gidcez ( sevinmesinler kilolar duruyor diye...
Durmadı, inceldiğimi hissediyorum çünkü. Tartılmadım henüz, Cuma tartı günü
25 puanla mı devam ediyorsun şeker
25 - 30 arası canım...
Çorba kaşığı ya da yemek kaşığı aynı şey, 1 tablespoon :)
merhaba dün başlıcaktım ama arkadaşlar çağırdı öğlen biraz kaçırdım ama akşam yemedim şimdi 2 yum omletimi yiyorum peynirle inş devamı gelir senin nsl gidiyor???
bende 2010 da evlendim sonra nasıl oldu anlamadım ama 10 kilo aldım sonra üstüne birde hamile kaldım 18 kilo aldım şimdi doğum kilolarım gitti evlendim kilodanda vazgeçtim bi 64 ü görseydim(
Benim hikayem farklı. Henüz bebek yok. 1 düşüğüm oldu 5 haftalıktı. Kimyasal gebelik. Ocakta oldu o da. Anlamadığım bir şekilde son 6 ayda davul gibi şiştim. Bebekte istiyorum malum. Dedim Yeliz bu kilolar sana fazla üstelik hamilelik düşünürken. Şimdi 1 hafta oldu, Cumadan Cumaya tartılcam, ineldiğimi zaten hissediyorum.
merhaba
sabah:2yumurta sucuklu,peynir,kahve=2
öğle:2yumurta mantarlı omlet,1sb ayran=12
ara:1 kahve,1kuru incir=6
akşam:balık,közlenmiş kırmızı biber=5
25 ilk gün başarılı kaçamaksız inş devamı gelir :))