- 27 Temmuz 2015
- 856
- 245
- 103
- Konu Sahibi limonkabugsu
-
Ayyy canim ondan al onzmaan e7 cokk guzelll. Benimki bindusuk modeli ekrani 5inc 8 megapiksel. E 7 nin 5.5 inc 13 megepiksel farki bu .tabi fiyat farkida vare7 canm j mi yazmısım
Baya bi erkencisin canım sende ama insan dayanamıyor dimi yaa ben de bazen kendimi zor tutuyorum diyorum bilsem kesin çocuğum olcak alırım kalsın kenarda olunca giydiririm. İşyerinde bi arkadaşım bebek patiği almış bana hediye dedim eğer hamile kalırsam ve eşimden gizleyebilirsem bu haberi onunla bir sürpriz yapmayı planlıyorumben dün bebek elbissesi aldım tulum bi tane yatağım üstüne serdik gelioz gidioz sevıoz elbiseyigelmeden sevdrdiler kendilerini daha minnaklar..
Evet canim. Akilli tel alacaksan genis olacak. 5inc bana ideal geldi canim maddi olarakta uygundu bunu aldik.aman benlemi yasayacak hepsinin omru 2yilYok canım J7 bende hiç duymamıştım pazar günü eşimle teknosaya girdik orda gördüm beğendim fiyatı da uygun çok palaı değil. Ben geniş ekran seviyorum bunun ekranı da güzel
Evet benimbendegilmisim
Inc minc bilmem ama geniş geniş olcak şöle ki kk ya rahat rahat girimEvet canim. Akilli tel alacaksan genis olacak. 5inc bana ideal geldi canim maddi olarakta uygundu bunu aldik.aman benlemi yasayacak hepsinin omru 2yil
Ayyy ne guzel bi hediye canim. Hemen aklima plan geldi cok severim boyle seyleriBaya bi erkencisin canım sende ama insan dayanamıyor dimi yaa ben de bazen kendimi zor tutuyorum diyorum bilsem kesin çocuğum olcak alırım kalsın kenarda olunca giydiririm. İşyerinde bi arkadaşım bebek patiği almış bana hediye dedim eğer hamile kalırsam ve eşimden gizleyebilirsem bu haberi onunla bir sürpriz yapmayı planlıyorum
Kiz otobuste beni sesli guldurdunInc minc bilmem ama geniş geniş olcak şöle ki kk ya rahat rahat girim
Bende senin gibi içine not yazmayı düşünüyorum canım ama nerede nasıl veririm bilmiyorum.Ayyy ne guzel bi hediye canim. Hemen aklima plan geldi cok severim boyle seyleripatigin icine not yaz babacigim ben yola ciktim geliyorum diye patigide yatagin icine esinin yastigina koy ayyyy cokk guzel olursenin fikrin ne canim paylasacakmisin
komikim dimiiiiiKiz otobuste beni sesli guldurdun5inc genis iste
Evet yuz ifadesi benim icinde çok onemliiBende senin gibi içine not yazmayı düşünüyorum canım ama nerede nasıl veririm bilmiyorum.aslında bir yerde görmüştüm kapının tokmağı varya oraya asmıştı öyle karşılamıştı eşini çok hoştu ama ben o anda suratını görmek isterim
Ben hamile oldugumu öğrenince aglaya aglaya is yerine gidicemEvet yuz ifadesi benim icinde çok onemliiinsallah o yuz ifadesini görürüz . Tesekkur ederim daha iyisi senin olsun canim.keske hayatta olsaymis canim üzüldüm hepsinin yeri ayri oluyor. Ben k.v de k.p. cok severim onlarda beni sever.mekani cennet olsun canim.evime geldim bu arada kocacigim evi maffetmis yarin yaoarim temizlik diyordum ama sanırım bu sekilde oturamam
Evet yuz ifadesi benim icinde çok onemliiinsallah o yuz ifadesini görürüz . Tesekkur ederim daha iyisi senin olsun canim.keske hayatta olsaymis canim üzüldüm hepsinin yeri ayri oluyor. Ben k.v de k.p. cok severim onlarda beni sever.mekani cennet olsun canim.evime geldim bu arada kocacigim evi maffetmis yarin yaoarim temizlik diyordum ama sanırım bu sekilde oturamam [/QUOTE
Herşeyin planını yapıyoruz da şu nazlı bebekler bi gelse ben hemen buraya yazarım da eşime söylemeden nasıl dururum sürpriz hazırlayana kadar bilmem test alınca bile sölemeden duramıyorumBen hamile oldugumu öğrenince aglaya aglaya is yerine gidicem. Yada bilmiyorum yaa nasil tepki veririrz ki. Uni sinavini kazanmak gibi biseydir heralde
Hahahahaha canim beni yine sesli güldürdün. Bugun calisma var geldim hemeen hazirlik yaptimpink love ben kaçıyorum canım eve gidiyim mesai bitti evde müsait olursam girerim artık bu akşam bizde çalışma var sizde de vardır kavuşma malum limonkabugsu da da var sanırsam bu akşam wuhuuuu boş durmak yokkk çalışalım bebişler için
Aynen canim.sadece camasir attim makineye.yarin yapcam yormayim kendimi daha onemli islerim var biliyorsunAmin canım.. Gözün aydın evine ve kocana kavuşmuşsun evini de temizlersin yavaş yavaş yapcak bişey yok
günaydın canım valla bilemedim bende ama benim de ona tekavül edıo zaten normal adetime 12 gün vardı iğne yaptığında 5 günde bekleyince 17 gun olmus oluo iğne yapalı yani olursada o arada olur zaten canım.. 5 gün günüm geçince iğneden 17 gün gecmis oluoGunaydinn kızlarrrNasılsıniz? Kzulkr cigim sana bisey dicem. Baska topikten bi ark konuştum oda catlatma ignesi olmus.igne olanlar 15gun sonra adet oluyomus ben norml adet duzeni sanıyordum buna göre adeti gecmis norml tarihine gorede gunu varmis.senin drda adet 5gun gecsin test yap demisti.her dr farkli bisey mi uyguluyo anlamadim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?