• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

karbonattan taşanlar; evli, mutlu inşallah çocuklu olacaklar :)

Ters lale senin patronuna gicik oldum.seni cok çalıştırmaya basladi.surda iki lafın belini kiramiyoruz:KK62:. Kolay gelsin iyi çalışmalar :KK19:

Ters lale senin patronuna gicik oldum.seni cok çalıştırmaya basladi.surda iki lafın belini kiramiyoruz:KK62:. Kolay gelsin iyi çalışmalar :KK19:

bizimklerde aynı nerdeyse.... :KK43:

Yettim kızlar yetiiim:KK55: Sormayın bende gıcık oluyorum kendisine bütün gün tepemde dırdır iki laf konuşturmuyor şurda:KK48: elmaselmas'cım kzulkr'cuğumun dediği gibi iğne olduktan sonra o günler zaten ortalama olarak regline denk geliyor gününü değiştirmiyor yani ama dediklerine göre iğneden 14 gün sonra test yaparsan ve eğer pozitifse sonuç görülebiliyomuş ve bu iğne sade ayda 1 kere oluyo ayrıca bana da hiç bi etki yapmamıştı hastanede hemen göbişin kenarından biyerinden yapmıştı yeri bile belli değildi.

Sürpriz konusuna gelince ben daha test aldığım anda başlıyorum test aldım ne zaman yapsam sabah mı akşammı filan:KK70:test aldığımı biliyosa zaten peşimde geziyo banyoya gidiyorum arkamdan geliyor test mi yapıyorum diye :KK70:ben biraz zor saklarım ama inşallah o an ki durumda öğrenmez.. Kimyasal gebeliğimde günüm geçti tatilden gelmiştik test almaya gönderdim aldı geldi yaptım baktım yok çizgi içeri geldim yok dedim sonra o gitti bakmış e silik çizgi var bunda o da pozitif demek değilmi diyince fırladım yerimden yani bana sürprizi o yapmış olmuştu:KK70:sonrada hastanede kan testiyle birlikte kesinleştirmiştik:KK43:

Onu bebekki yumurta figürlü hamile tsirtleri varya ondan giymek istiyorum :anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı:

ben onları utanırım giyemem dısarda :KK43: evde giyerim ama :KK70:
O tshirtleri bende çok beğeniyorum ama aynı sizin kafadayım öyle dışarıda gezemem utanıyorum ben yaa sonuçta nasıl yapıldığı belli:KK23:ben babama da söyleyemem zaten hamileyim diye annem söyler hatta görünce bile utanırım öyle karnı burnunda da karşısında duramam herhalde ki benim babam çok rahattır.

Aaaaa bisey diyimmi benide dışarda giyme fikri utandiriyorama evde giyerim cesit cesit alicammm :KK76:.acaip hevesleniyorum onlara . Gecen bayram alisverine ciktik esimle yanlışlıkla hamile reyonuna girmisim bekleyin ciciler sizdende alicam dedim :anneadayı::anneadayı::anneadayı:
Allah göndermiş seni oraya canım yakında alıcaksın burdan inşallah diye:KK70:Ben pant filan alırken diyorum ki şimdi alıyorum ama hamile kalırsam olmıcak bu bana almasammı filan sonra diyorum heh hamile kaldında pant olmadı:KK70:

Yettim kızlar yetiiim:KK55: Sormayın bende gıcık oluyorum kendisine bütün gün tepemde dırdır iki laf konuşturmuyor şurda:KK48: elmaselmas'cım kzulkr'cuğumun dediği gibi iğne olduktan sonra o günler zaten ortalama olarak regline denk geliyor gününü değiştirmiyor yani ama dediklerine göre iğneden 14 gün sonra test yaparsan ve eğer pozitifse sonuç görülebiliyomuş ve bu iğne sade ayda 1 kere oluyo ayrıca bana da hiç bi etki yapmamıştı hastanede hemen göbişin kenarından biyerinden yapmıştı yeri bile belli değildi.

Sürpriz konusuna gelince ben daha test aldığım anda başlıyorum test aldım ne zaman yapsam sabah mı akşammı filan:KK70:test aldığımı biliyosa zaten peşimde geziyo banyoya gidiyorum arkamdan geliyor test mi yapıyorum diye :KK70:ben biraz zor saklarım ama inşallah o an ki durumda öğrenmez.. Kimyasal gebeliğimde günüm geçti tatilden gelmiştik test almaya gönderdim aldı geldi yaptım baktım yok çizgi içeri geldim yok dedim sonra o gitti bakmış e silik çizgi var bunda o da pozitif demek değilmi diyince fırladım yerimden yani bana sürprizi o yapmış olmuştu:KK70:sonrada hastanede kan testiyle birlikte kesinleştirmiştik:KK43:
valla bizimkide döndü tatilden yığınla is var basında ama benlik değil hep kendi isleri, bi de iğneden huzursuz oldum biraz bi de izin istedim öğledn snrada hzarlk yapmk için vermedi.. :( snra ben surat yaptım 4 gibi fln istersinz gidebilrsinz dedi. bi de kendi esi aradı isi gücü bıraktı kostu onu evden aldı bi yere bıraktı geldi.. benmkide es ilk yıldönümüm ve hic is yoktu dedğim zaman.. dün bozuk attım yani biraz bgün iyiyz islerde azaldı baya..

valla bizimkide döndü tatilden yığınla is var basında ama benlik değil hep kendi isleri, bi de iğneden huzursuz oldum biraz bi de izin istedim öğledn snrada hzarlk yapmk için vermedi.. :KK43: snra ben surat yaptım 4 gibi fln istersinz gidebilrsinz dedi. bi de kendi esi aradı isi gücü bıraktı kostu onu evden aldı bi yere bıraktı geldi.. benmkide es ilk yıldönümüm ve hic is yoktu dedğim zaman.. dün bozuk attım yani biraz bgün iyiyz islerde azaldı baya..
İyi yapmışsın:KK48: kendi eşleri olunca öyle tabi işin arasında giderler sana da izin verse ne güzel olurmuş bazen gıcıklıkları tutuyor bende işle ilgili tartıştığımız zamanlar oluyo surat yapıyorum sonra da diğer arkadaşa diyomuş sizede vişey söylenmeye gelmiyor surat yapıyorsunuz diye bana dese alıcak cevabını çünkü diyemiyo:63:

Ters lalecigim bende ayni o kafadayim babamdan utanirim kayinpederdende insanin aklina gelir nasil yapildigi :anneadayı::KK49::KK49::KK49::KK49: amannn olsunda tek uyanmak kalsin demi :KK46:.valla canim hamile kalaimda geresi teferruat pant bukuruz badi de kazakta :nazar::anneadayı:. Canim insallah bu ay yeniden bir supriz yasarsin ve esine sen yaparsin en saglikli sekilde:anneadayı:

İyi yapmışsın:KK48: kendi eşleri olunca öyle tabi işin arasında giderler sana da izin verse ne güzel olurmuş bazen gıcıklıkları tutuyor bende işle ilgili tartıştığımız zamanlar oluyo surat yapıyorum sonra da diğer arkadaşa diyomuş sizede vişey söylenmeye gelmiyor surat yapıyorsunuz diye bana dese alıcak cevabını çünkü diyemiyo:63:
:D yok ben takısmıorum ole :D

Kendi isleri esleri on olanda oluyor hep demi:KK43:. Iyi yaomissin surat yapmakla .adamda iyiymis ama suratini cekmis :KK53::KK53::KK53: baskasi olsa hic umruna gelmez :KK45:

Allah göndermiş seni oraya canım yakında alıcaksın burdan inşallah diye:KK70:Ben pant filan alırken diyorum ki şimdi alıyorum ama hamile kalırsam olmıcak bu bana almasammı filan sonra diyorum heh hamile kaldında pant olmadı:KK70:
Insallahh insallahhh insallahhh.:KK76:

C

Cnm igne konusunda onarkadas oyle demis ya onun durumu karisik yada baska bir tedavi uyguladilar bende iki igne hic duymadim yani bizde yapmiyorduk klinikte. Bakalim bana ne diyecek haftaya bugun kontrolum var .biraz akintim var normalmi sence .birazda yanma var mantar olurum diye cok korkuyorum cok zor mantarla bas etmek :KK43:

valla ben sölemem ama anneme derim o da der babama sevinirler :) gecen hayal kuruolar minik minik gezer evde dede der anneanne der dede demesin büyükbaba desin dıolar bana sunu al bana bunu al der diolar alırız hemen gideriz diolar :D

C

Cnm igne konusunda onarkadas oyle demis ya onun durumu karisik yada baska bir tedavi uyguladilar bende iki igne hic duymadim yani bizde yapmiyorduk klinikte. Bakalim bana ne diyecek haftaya bugun kontrolum var .biraz akintim var normalmi sence .birazda yanma var mantar olurum diye cok korkuyorum cok zor mantarla bas etmek :KK43:
bende oldu akıntı korkma canm.. 4-5 ay önce mantar olmustu bende çok fena :( kasıya kasıya yandımm :((

Kizlayine denk gelemedik yahuu.ben gidiyorum cok isim var evi supur sil toz al balkinlari yika camasir katla 2.postayi as onu katla utu yap birde domates kurutcam gunesi bekliyorum :KK45:yemek yap :KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47: gorusuruz kizlar:KK19:

:KK53:
bende oldu akıntı korkma canm.. 4-5 ay önce mantar olmustu bende çok fena :KK43: kasıya kasıya yandımm :KK43:(
Ayyy canim yaa bende oldum bir kere tek kullanimlik fitil yazdi dr fitili koydum yattim sabaha kadar yakti kavurdu beni ama icini tenizkedide acisi dayaanilcak gibi degil sabaha kadar camasirin ustunden kasidim esime diyorum bos durma kasi yaniyor :KK53:. Allah gostermesin bida camasirlari ogun bugundur utuluyorum

Back