karbonattan taşanlar; evli, mutlu inşallah çocuklu olacaklar :)

ben nete giremedim dün kızlar iş çoktu aksamda tel taktı zaten bi de evdede İŞ vardı zaten

valla canım erken ama icmden o an almak geldi aldım bende :) olmazsa bu ay bi dahaki ay da deneriz bi daha ki ayda dahaz snraki ayda deneriz

Anladim canim. Birde o bayan sey yazmis son igne cok acitti diye. Bence onun tedavusi biraz farklı. Catlatma ignesi 1tane degilmi hergunn yunurtami catlatiyiruz

dayanamadım aldım valla :) erken biliorum ama naapıım bek tatlı :) geliom gidiom mıncırıorum :)
Ben alsam bende oylebyapardim herhalde. Hatta bendede sey var sirribterleyince koymak icin havku gibi bisey fare seklinde kuyrugu falan var. Çalışırken gebe hastalara hediye verirdik icinden cikti bende heveslendim bide kendime aldim ceyizimle geldi

Anladim canim. Birde o bayan sey yazmis son igne cok acitti diye. Bence onun tedavusi biraz farklı. Catlatma ignesi 1tane degilmi hergunn yunurtami catlatiyiruz
benim iğneden snra ağrım oldu canım biraz aksam ates yaptı iğne yaptığı yer yandı gibi tuhaf oldu göbisim acımakta değil çarpntı yaptı resmen..

benim iğneden snra ağrım oldu canım biraz aksam ates yaptı iğne yaptığı yer yandı gibi tuhaf oldu göbisim acımakta değil çarpntı yaptı resmen..
Bu belirtiler bence normal canim.ben hep bu tarz etkiler duydum. Hayırlısı yaa bakalim neler olacak. Ins hamile kaliriz

ben onları utanırım giyemem dısarda evde giyerim ama
Aaaaa bisey diyimmi benide dışarda giyme fikri utandiriyorama evde giyerim cesit cesit alicammm .acaip hevesleniyorum onlara . Gecen bayram alisverine ciktik esimle yanlışlıkla hamile reyonuna girmisim bekleyin ciciler sizdende alicam dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…