- 27 Temmuz 2015
- 856
- 245
- 103
- Konu Sahibi limonkabugsu
-
ben nete giremedim dün kızlar iş çoktu aksamda tel taktı zaten bi de evdede İŞ vardı zatenHahahahaha canim beni yine sesli güldürdün. Bugun calisma var geldim hemeen hazirlik yaptimkzulkr dediya tozumu bile bulamazsınız diye . Nedense heyecanlandim . Bende ilk buraya yazacgim sonra annemi ariycam.esime ozel bi sekilde söylemek istiyorum amann ne heves yaptik yine haydi hayırlısı canim. Giremezsek yarin gorusuruz
dayanamadım aldım valla :) erken biliorum ama naapıım bek tatlı :) geliom gidiom mıncırıorum :)Canimcim sanki azcik erken davranmissin. Ama çok tatlilar. Bebeklerin ayaklari co kdikkatimi ceker tombik tombik bembeyaz miss kokulu. Yaaaa ben onu pamuklara sarmazmiyimm
1200 fln simdi ama esim ıphone da ıphone daha önce baska tel kullanmadığı için sıcak bakmıo.Ayyy canim ondan al onzmaan e7 cokk guzelll. Benimki bindusuk modeli ekrani 5inc 8 megapiksel. E 7 nin 5.5 inc 13 megepiksel farki bu .tabi fiyat farkida var
valla canım erken ama icmden o an almak geldi aldım bende :) olmazsa bu ay bi dahaki ay da denerizBaya bi erkencisin canım sende ama insan dayanamıyor dimi yaa ben de bazen kendimi zor tutuyorum diyorum bilsem kesin çocuğum olcak alırım kalsın kenarda olunca giydiririm. İşyerinde bi arkadaşım bebek patiği almış bana hediye dedim eğer hamile kalırsam ve eşimden gizleyebilirsem bu haberi onunla bir sürpriz yapmayı planlıyorum
güzel fikirmiş :)) bende yapıyımmAyyy ne guzel bi hediye canim. Hemen aklima plan geldi cok severim boyle seyleripatigin icine not yaz babacigim ben yola ciktim geliyorum diye patigide yatagin icine esinin yastigina koy ayyyy cokk guzel olursenin fikrin ne canim paylasacakmisin
Anladim canim. Birde o bayan sey yazmis son igne cok acitti diye. Bence onun tedavusi biraz farklı. Catlatma ignesi 1tane degilmi hergunn yunurtami catlatiyiruzgünaydın canım valla bilemedim bende ama benim de ona tekavül edıo zaten normal adetime 12 gün vardı iğne yaptığında 5 günde bekleyince 17 gun olmus oluo iğne yapalı yani olursada o arada olur zaten canım.. 5 gün günüm geçince iğneden 17 gün gecmis oluo
Dun ucumuzde calisma yaptikben nete giremedim dün kızlar iş çoktu aksamda tel taktı zaten bi de evdede İŞ vardı zaten
Ben alsam bende oylebyapardim herhalde. Hatta bendede sey var sirribterleyince koymak icin havku gibi bisey fare seklinde kuyrugu falan var. Çalışırken gebe hastalara hediye verirdik icinden cikti bende heveslendim bide kendime aldim ceyizimle geldidayanamadım aldım valla :) erken biliorum ama naapıım bek tatlı :) geliom gidiom mıncırıorum :)
bence o baska bi tedavi oluo çatlatma iğnesi her ay bir tane oluoAnladim canim. Birde o bayan sey yazmis son igne cok acitti diye. Bence onun tedavusi biraz farklı. Catlatma ignesi 1tane degilmi hergunn yunurtami catlatiyiruz
Yap canim.ama aksama kadar nasil dayanicazgüzel fikirmiş :)) bende yapıyımm
Bende öyle biliyorum. Bence o igneli tedavi görüyor ama klomende kullanmis aman anlamadimbence o baska bi tedavi oluo çatlatma iğnesi her ay bir tane oluo
benim iğneden snra ağrım oldu canım biraz aksam ates yaptı iğne yaptığı yer yandı gibi tuhaf oldu göbisim acımakta değil çarpntı yaptı resmen..Anladim canim. Birde o bayan sey yazmis son igne cok acitti diye. Bence onun tedavusi biraz farklı. Catlatma ignesi 1tane degilmi hergunn yunurtami catlatiyiruz
ben çaliştağı yere kosarım herhaldeYap canim.ama aksama kadar nasil dayanicazben soylemeden duramam galiba
Yani canim memnun kaldigin dogal olarak yine ayni marka istiyor1200 fln simdi ama esim ıphone da ıphone daha önce baska tel kullanmadığı için sıcak bakmıo.
Bu belirtiler bence normal canim.ben hep bu tarz etkiler duydum. Hayırlısı yaa bakalim neler olacak. Ins hamile kalirizbenim iğneden snra ağrım oldu canım biraz aksam ates yaptı iğne yaptığı yer yandı gibi tuhaf oldu göbisim acımakta değil çarpntı yaptı resmen..
İnsalllah canımBu belirtiler bence normal canim.ben hep bu tarz etkiler duydum. Hayırlısı yaa bakalim neler olacak. Ins hamile kaliriz
klomen gibi yumurta geliştirici bi ilacın iğnesidir belki..Bende öyle biliyorum. Bence o igneli tedavi görüyor ama klomende kullanmis aman anlamadim
Onu bebekki yumurta figürlü hamile tsirtleri varya ondan giymek istiyorumİnsalllah canım
ben onları utanırım giyemem dısardaOnu bebekki yumurta figürlü hamile tsirtleri varya ondan giymek istiyorum
Aaaaa bisey diyimmi benide dışarda giyme fikri utandiriyorama evde giyerim cesit cesit alicammmben onları utanırım giyemem dısardaevde giyerim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?