- 9 Temmuz 2015
- 7.723
- 10.442
- 168
- Konu Sahibi limonkabugsu
-
Ay hepsi farkli farkli güzeller. Canim yavrularimizbenim soldan cok ağrıohayrlisi bakalım.. gönlüm erkekten yana ama kızada hayır demem çıtı pıtı oluolar kızlarda :)
Aradada olsa deredede olsa olsa iyi oluyor iste canim . Teeee ilk sevgililer gününde bana kapli yastik almisti kollari aciliyor seni bu kadar seviyorum yaziyor .ondan sonra romantik gelen bir hediyesi olmadi.birlikte gidiyoruz benim istedigimi aliyobazen yapıo böle seyler işteAllaha sükür arada da olsa yapar.. :)
Iyidir iyi canim m.etme sen hem sende sorunlu bi durum yokki.ben bile pcos lu halimle nasil umutluyumay inşallah canım çok acayip bi ağrı iğneden kaynaklanıo belli :) ama iyiyedir insallah
InsAllah canim ucimuzde hamile kalalim bu ay insallah. Bebeklerimizde arkadas oluroh oh senin yumurtalarda büyüyo demek ki inşallah bebiş haberleri gelcek sizden çalışmaları sıkı tutun sizden umutluyum bu ay kışlar..
Dr. konusunda bende aynısını söyledim canım ama çağrmamış yapcak bişey yok..
Benimki alır ama öyle romantik şeyler almaz ihtiyacım olan şeyleri alır bende onunla birlikte alırım ne beğendiyse istediyse alsın diye
hahaha daha olmadan seviyoruz yaa nasıl bişeydir bu daha olmadan bile annelik duygusuAy hepsi farkli farkli güzeller. Canim yavrularimiz
Aynı biz şimdi diyo telefon beğen doğum gününde alcamAradada olsa deredede olsa olsa iyi oluyor iste canim . Teeee ilk sevgililer gününde bana kapli yastik almisti kollari aciliyor seni bu kadar seviyorum yaziyor .ondan sonra romantik gelen bir hediyesi olmadi.birlikte gidiyoruz benim istedigimi aliyo
Ahhh ahhh ters lale kardesss bende diyorumki bana bir tane tel toka al ama sen kendi begendin sekilde almis ol yok adam alamıyor . Hehehehe bejimde dogum gunune tel aldik.hala borç oduyoruz. Ihtiyac degilse bencede masraf etmme canim duttdutt alcaz daha beneklerin ihtiyaclari var bir sürüAynı biz şimdi diyo telefon beğen doğum gününde alcambende yok dedim masraf yapmayalım istemiyorum Bikerecik romantiklik yap diyorum şaşırt beni ama nerdeeeeee
Valla orayi bende bilmiyorumhahaha daha olmadan seviyoruz yaa nasıl bişeydir bu daha olmadan bile annelik duygusu
hıh o yastıktan bir yastkta bir değil bin yıllarımız olsun karıcım yazdırmıs :) ikimizin remini bastrmısAradada olsa deredede olsa olsa iyi oluyor iste canim . Teeee ilk sevgililer gününde bana kapli yastik almisti kollari aciliyor seni bu kadar seviyorum yaziyor .ondan sonra romantik gelen bir hediyesi olmadi.birlikte gidiyoruz benim istedigimi aliyo
Hehehhe aynen canim .tekefonlar cokk pahali. Suan uygun olan samsunglarda e ve a serisi telefonlari var canim. Ben 850 tl aldim samsung e5 cok memnunumİhityacım var aslında ben ona doğumgününde note3 almıştım yaklaşık 2 bn civarında yeni bitti borcu. benimde akıllı telefonum yok hala ondan alim diyo da kıyamıyorum ona verilen paraya şimdi.. aynen dediğin gibi araba lazım bebiş gelirse ona lazımm çok işimiz var daha.. Çocuk olursa zaten bizim işimiz bitti kendimize bişeycik alamayız artık ona almaktan
ben dün bebek elbissesi aldım tulum bi tane yatağım üstüne serdik gelioz gidioz sevıoz elbiseyiAy hepsi farkli farkli güzeller. Canim yavrularimiz
Ohaaaaa ne kadarr romantik yaa masallahh .hıh o yastıktan bir yastkta bir değil bin yıllarımız olsun karıcım yazdırmıs :) ikimizin remini bastrmıs
Canimcim sanki azcik erken davranmissinben dün bebek elbissesi aldım tulum bi tane yatağım üstüne serdik gelioz gidioz sevıoz elbiseyigelmeden sevdrdiler kendilerini daha minnaklar..
bendi isyan ediodum bi kerede bi romantiklik yap die adam durdu durdu vurdu gol oldu resmen nasıl duygulandımm :))Ohaaaaa ne kadarr romantik yaa masallahh ..
Baya dusmus fiyafiipohone 4s de 850 tl canım almayı düsünürsen teknosayla bimeks te kredi çektıolor 910 a fln geliyo 9 taksitlestoklarında kalmamıs bende o yuzden beklıorum samsung ta istemıo kocam..
Dur bende isyana baslayim iki ay var evlilik yildonumune iki ayda fayda eder heraldebendi isyan ediodum bi kerede bi romantiklik yap die adam durdu durdu vurdu gol oldu resmen nasıl duygulandımm :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?