- 14 Temmuz 2015
- 3.002
- 4.157
- 83
- Konu Sahibi limonkabugsu
-
Korkulcak bişey yok kız gitsin nolcak biz doktorun önünde o hallere düşüyoruz onlar en azından yalnız veriyo örneği nolcakkBide biz atlatsaydik.ben salı ginu gidicem cmt ıliski gunu o gunde test verse iyi olurdu ama. Olmaz heralde . Hafta ici gidebilirse bakalim
Gunaydin canim bu mesajini yeni gordum k.bakma. araya gir canim bisey okmaz ben gibi yetistirKızlar günaydın dün akşam bir görünüp kaçtım siz bayaa sohbet etmişsiniz valla.. Ben kusur kalıyorum böyle
Korkma degilde utanmaKorkulcak bişey yok kız gitsin nolcak biz doktorun önünde o hallere düşüyoruz onlar en azından yalnız veriyo örneği nolcakk
Ahhh ahhh ters lalecigim sorma bende gicik olurdum gosteris gibi dusunurdum ama sanirsam bende o isi becerince elimi gobusten cekemiycem .İnşallah yaa canım benimm.. Evet ortak yanlarımız çok üçümüzünumarım gelecek ay bir ortak yanımız daha olur vee böle oluruz buarada elimiz göbeğimizde olur demişsiniz ya ben öle insanlara gıcık olurdum sanki tutmasa düşcek diyodum ama bu işlere girip zor olduğunu anlayınca haklılarmış bende gezebilirim
yani utanmasın anlamındaKorkma degilde utanma
Çocuğu olana bi sorcam nerdeyse yaa kardeş siz nasıl yaptınız bu çocuğu biz bi yapamadık daaAhhh ahhh ters lalecigim sorma bende gicik olurdum gosteris gibi dusunurdum ama sanirsam bende o isi becerince elimi gobusten cekemiycem .bi tane fazla hamile yapmisim demekki biri daha gelicek aramiza ve hamile kalcak
Çocuğu olana bi sorcam nerdeyse yaa kardeş siz nasıl yaptınız bu çocuğu biz bi yapamadık daa
yani utanmasın anlamındabenimki cesaretli ozaman kız kendi kendine gitti verdi örneği o varikosel ameliyatı da oldu da ordan biraz alışkın kendisi
Aklima ne geldi kayin Validem esime iyiki sen kiz olmamissin kocan seni kapinin önüne koyardi bu Nazla diyorYa benim esim asiri nazli canim bizim ikiskimizdr bazen diyorum ben erkek gibiyim sen kadin gibisin. Hast gidecegi zaman birlikte gidiyoruzilaclarini ben iciriyorum simdi goz damlasi kullaniyor kendi nasil damlatiyo Allah bilir . Iki gün seni seviyorum falan demeyim hemen alinir bana
Evet canım ozaman nişanlı bile değildik ama o ağrı hissettiği için ameliyat olmuştu iyiki de olmuş şimdi çok şükür iyiBak simdi kardes gece bi tane leylek yanina geliyo bebek isyermisin diyo sende isterim diyosun oda bebeginn siparişini alinca sana kocaman sarılıyor iste bu kadar basit Varikosel ameliyati olmus ve sperm mleri iyi masallah canim yaa bizim hastalar geliyordu varikosel sikinti yaratiyodu genelinde
Bak simdi kardes gece bi tane leylek yanina geliyo bebek isyermisin diyo sende isterim diyosun oda bebeginn siparişini alinca sana kocaman sarılıyor iste bu kadar basit Varikosel ameliyati olmus ve sperm mleri iyi masallah canim yaa bizim hastalar geliyordu varikosel sikinti yaratiyodu genelinde
Evet canim iyiki olmus tedaviyi etkilerdi .Evet canım ozaman nişanlı bile değildik ama o ağrı hissettiği için ameliyat olmuştu iyiki de olmuş şimdi çok şükür iyi
Benim leylekte bosuna sarilip duruyorya biz öyle denedik olmadı bizim leylek beceriksiz galiba
Ohhh ne guzel tadida guzeldir :) .bende alayimda bende yapayim koca bebegimeBide ben ona karışım içiriyorum bal, muz, keçi boynuzu pekmezi, ceviz ve tahinden oluşan bu aradalar biraz ihmal ettim onu yapmam lazım testte etkisi varmıydı bilmiyorum o dönem içiyordu
Aklima ne geldi kayin Validem esime iyiki sen kiz olmamissin kocan seni kapinin önüne koyardi bu Nazla diyor
Yap canım yapp tadı çok güzel evet fazla yapıyorum bazen kalanını da ziyan olmasın diye ben içiyorumOhhh ne guzel tadida guzeldir :) .bende alayimda bende yapayim koca bebegimebizde yesek ne olurki enerji patlamasi yasariz heralde
Artk bsey alırım canumCnm yine bildirim gelmedi gormedim mesajlari bende çıkmıştım. K.bakma cnm. Durumu iyi cok şükür cnm oldu ameliyatini. Bizimde arabamiz yok kredi cektik olmayan arabanin borcunu oduyoruzbenimde bileziklerden gidecek biraz ins denk gelirde aliriz cnm .bebek olmadan almak lazim..mmadem istemedi kucik bisey al cnm cam sakizi conan armagani hesabi
Aynen asiri kilo yapacak hersey var icinde :) muzu ezipmi koyuyosun cnmYap canım yapp tadı çok güzel evet fazla yapıyorum bazen kalanını da ziyan olmasın diye ben içiyorumKilo yapcak diye fazla içemiyorum zaten spor salonunda da yer yokmuş benim istediğim saate yedeğe yazdı arıycaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?