• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

karbonattan taşanlar; evli, mutlu inşallah çocuklu olacaklar :)

Ya sonucta Türk milletiyiz kizimmmm erkek cocugu bizde bile on planda baksana bende anlam veremedigim bir sekilde oglum olsun esime cokk benzesin istiyorum. Tabiii sağlıklı sihhatli hayirlisi olsunda. Insanin gonlunde yatan bir istek oluyor .nede yakışır ama annesi :KK49:
:D demi :D nedense kadınlar erkek erkekler kız cocuk istio ;)

Kızlar ben geldim:KK55: bildiğiniz gibi patronun döndü hemide muhteşemm döndü dır dır başımın etini yedi zamanın nasıl geçtiğini bile anlamadım ve yazmaya hiç fırsat bulamadım:KK43: eşimde maça gitti yeni geldi telefonunu kaptı hemen:KK48: bütün mesajlarınızı okudum muhabbet iyiymiş:KK54: ben şu cinsiyet konusunda hiç karar veremedim yaa ister kız ister erkek olsun ama diyorum artık :KK34:eylül de doğum günüm inşallah anneciğine doğum günü hediyesi olur bebişim:KK46:siz güzel güzel çağırmılsınız bebiş leri ben artık gelsin kıçına vurcam diyorum eşimde kıyamazsın diyo Kıyamam tabiiii ı o kadar beklemişiz nasıl kıyarımm

Kızlar ben geldim:KK55: bildiğiniz gibi patronun döndü hemide muhteşemm döndü dır dır başımın etini yedi zamanın nasıl geçtiğini bile anlamadım ve yazmaya hiç fırsat bulamadım:KK43: eşimde maça gitti yeni geldi telefonunu kaptı hemen:KK48: bütün mesajlarınızı okudum muhabbet iyiymiş:KK54: ben şu cinsiyet konusunda hiç karar veremedim yaa ister kız ister erkek olsun ama diyorum artık :KK34:eylül de doğum günüm inşallah anneciğine doğum günü hediyesi olur bebişim:KK46:siz güzel güzel çağırmılsınız bebiş leri ben artık gelsin kıçına vurcam diyorum eşimde kıyamazsın diyo Kıyamam tabiiii ı o kadar beklemişiz nasıl kıyarımm
kiyilmaslarki Deemiii bende dort gozle bekliorum minnak yavrucumuu hemen gelsin annesi onu cookcoook beklio

Evdede 2 Kisi vakit gecmii :KK17::KK19::KK4::rolleyes: bebisler olssa da atrik skilmasakk :KK46::KK11::KK19:bi dovusur bi barisrlar kardesiyle :KK15:
Bende klawyeyi cozdumm kiiizzzlaaarrr :21::KK58::21:

Valla süper bi donuss yapmış :( cok nazli olacaklar sipalar

Valla ne süper bi dogum gunu hediyesi olur canim insallah :anneadayı: elimizi gibusten cekmeyiz artık :KK12::KK76::KK49:

Canim bu kasik batma lari normal büyüyor iste ozt ogrenirsin az kaldi :eek:. Iki kiside zaman geciyor ama uc kisi daha guzel zaman geçer ortamiza alip mincirriz :KK46::KK45:
Benimde simdi sol taraf agriyor . Gunduzde sag agriyordu sagdanmi gelsem soldanmi diyor yumurtam nerden gelirseniz gelin yeterki gelinnn :nazar::nazar::KK46:

pazartsi Bizimde hem doktor gununuz hem evlilik yildobumumuz :KK68: insallah guzel haberler aliriz doktordan :KK71:
Hadi insallah canim inofolic i soracakmisin kullanayimmi diye. Gogus hassaiyeti yaptimi.senin klomen bitmistir heralde demi cnm

Back
X