- 9 Temmuz 2015
- 7.723
- 10.442
- 168
- Konu Sahibi limonkabugsu
-
AnneeesiiiiKacgundur Soldu bugun sag batiyouca uca geliyolar galiba supurgelerini batiriyilar kasiklarima
Ins buyumustir canim kac mm olmasi gerekiyo bilgin varmi .Klomen Btti cnm ama ggslermde bi hassayt yapmadi. Sorcam folic asit onerirmisinz diye sonuca gore
Hic Ole bilgilerim yok cnm yaIns buyumustir canim kac mm olmasi gerekiyo bilgin varmi .
Siz ne zamandir istiyosunuzda olmadigina karar verdinizHic Ole bilgilerim yok cnm yacook cahilim bu konularda adet gecikmesi bile yasayamadigim icin bu zamana kadar arastramadim yok sogan suyu yok karbnt testi
bir SenediSiz ne zamandir istiyosunuzda olmadigina karar verdiniz
bir Senedri cnm klavye takio bazen ySiz ne zamandir istiyosunuzda olmadigina karar verdiniz
Anladim cnm hic korunmadıniz yani. Bazende sebepsiz yere olmuyor veletler.bir Senedri cnm klavye takio bazen y
Banada bildirim gelmiyor canim kendim farkediyirum mesajini. K.bakma gec yazinca canimbir Senedi
hep IstedkAnladim cnm hic korunmadıniz yani. Bazende sebepsiz yere olmuyor veletler..bende pco hep vardida esim basta korundu ne okur ne olmaz diye istemiyodu bir sene bemde dedim zamten kolay olmayacak gel buraya
Senin klavyee benide kizdirdiii.esine tel alabildinmi cnm vakit daraldı .ananemin yanindayim hastanede horluyor kamyon calisiyor sankihep Istedkcanm klavy klav
Yok cnm az cıtlattm alma dediSenin klavyee benide kizdirdiii.esine tel alabildinmi cnm vakit daraldı .ananemin yanindayim hastanede horluyor kamyon calisiyor sanki
Araba alcaz para brktrelm dediSenin klavyee benide kizdirdiii.esine tel alabildinmi cnm vakit daraldı .ananemin yanindayim hastanede horluyor kamyon calisiyor sanki
Benmde babnnm oyle horlarSenin klavyee benide kizdirdiii.esine tel alabildinmi cnm vakit daraldı .ananemin yanindayim hastanede horluyor kamyon calisiyor sanki
Cnm yine bildirim gelmedi gormedim mesajlari bende çıkmıştım. K.bakma cnm. Durumu iyi cok şükür cnm oldu ameliyatini. Bizimde arabamiz yok kredi cektik olmayan arabanin borcunu oduyoruzBenmde babnnm oyle horlaramlyt oldumu dyrumu nasıl cnm?
Çok gururlu oluyolar dimi yaa problemleri olmayınca rahatlıyolar ondan sonra çocuk olmasa bile umurlarında değil ne zaman olursa olur diyolar benimkinde öyle oldu şahsennbenmki de isteksz gitti simdi keyfli keyfli gezioilaçlar fayda eder inşallah :)
Ucumuzde hem bebis hem araba istiyoruzkızlar bizde araba almak istiyoruz özellikle ben çok hevesliyim ama ev kredisi çekmiştik borcumuz hala bitmedi birde araba alırsak baya sıkışcaz aslında bende çocuk olmadan araba şart diyordum ama zor görünüyor. Bendepink love gibi bilezikte kalmadı evin borcuna gitti. Bebişim de benim gibi keyfine düşkün olcak sanırım araba almamızı bekliyor
Bide biz atlatsaydik.ben salı ginu gidicem cmt ıliski gunu o gunde test verse iyi olurdu ama. Olmaz heralde . Hafta ici gidebilirse bakalimÇok gururlu oluyolar dimi yaa problemleri olmayınca rahatlıyolar ondan sonra çocuk olmasa bile umurlarında değil ne zaman olursa olur diyolar benimkinde öyle oldu şahsenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?