karbonattan taşanlar; evli, mutlu inşallah çocuklu olacaklar :)

bir Senedri cnm klavye takio bazen y
Anladim cnm hic korunmadıniz yani. Bazende sebepsiz yere olmuyor veletler. .bende pco hep vardida esim basta korundu ne okur ne olmaz diye istemiyodu bir sene bemde dedim zamten kolay olmayacak gel buraya

Benmde babnnm oyle horlar amlyt oldumu dyrumu nasıl cnm?
Cnm yine bildirim gelmedi gormedim mesajlari bende çıkmıştım. K.bakma cnm. Durumu iyi cok şükür cnm oldu ameliyatini. Bizimde arabamiz yok kredi cektik olmayan arabanin borcunu oduyoruz benimde bileziklerden gidecek biraz ins denk gelirde aliriz cnm .bebek olmadan almak lazim..mmadem istemedi kucik bisey al cnm cam sakizi conan armagani hesabi

limonkabugsu kasık batması şu aşamada güzel canım yumurtaların iki tarafta da büyüyor demekki hangisinin çatlayıp dölleneceği belli olmaz umut fazla olur.. Ptesi randevun varmış negüzel doktor bakıcak büyüklüğüne sanırım 20 ya da 22 mm olduğunda çatlatma iğnesi verir sana gününü söyler bunu yaptır der sonrada ya ilişki önerir ya da tekrar kontrole çağırır. Bu arada aklımdayken söyleyeyim yumurtalarının hepsini çatladığını görene kadar doktora gitmeyi bırakma sonra kist oluyor Allah korusun göremiyorlar.. Süreç bende böyle işledi canım senin doktorun da hemen hemen aynı yönde ilerler sanırım

kızlar bizde araba almak istiyoruz özellikle ben çok hevesliyim ama ev kredisi çekmiştik borcumuz hala bitmedi birde araba alırsak baya sıkışcaz aslında bende çocuk olmadan araba şart diyordum ama zor görünüyor. Bende pink love gibi bilezikte kalmadı evin borcuna gitti. Bebişim de benim gibi keyfine düşkün olcak sanırım araba almamızı bekliyor

Ucumuzde hem bebis hem araba istiyoruz . Bizim evimiz kira cunku ailemizin yaninda degikiz ank gekimce evde aliriz ins .ters lalecim şimdilik bilezikler duruyor ama yolcu yani o kesin . Insallah hem hamile kaliriz hem araba aliriz

Çok gururlu oluyolar dimi yaa problemleri olmayınca rahatlıyolar ondan sonra çocuk olmasa bile umurlarında değil ne zaman olursa olur diyolar benimkinde öyle oldu şahsenn
Bide biz atlatsaydik.ben salı ginu gidicem cmt ıliski gunu o gunde test verse iyi olurdu ama. Olmaz heralde . Hafta ici gidebilirse bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…