- Konu Sahibi limonkabugsu
-
Kiz gerci hersey hormon oldugu icin yaz kis meyvesi kalmadi hersey yazinda kisinda varvalla canım 2 yada 3 te belli belirsz batmaya basmamıstı bende gece gece aratcam kocama yazsa kıs meyvesi kıssa yaz meyvesi
benmki de isteksz gitti simdi keyfli keyfli gezioHehehehe demekki fayda ediyor ilacimiz. Bende esime oyle diyorum ben gidemem diyor oyle bir gidersinkiii dedim kosa kosa
Ya sonucta Türk milletiyiz kizimmmm erkek cocugu bizde bile on planda baksana bende anlam veremedigim bir sekilde oglum olsun esime cokk benzesin istiyorum. Tabiii sağlıklı sihhatli hayirlisi olsunda. Insanin gonlunde yatan bir istek oluyor .nede yakışır ama annesi
Benim esimde erkek istiyodemi nedense kadınlar erkek erkekler kız cocuk istio
:)) Allah ım mutlu etsin inşallah hepimizi..Benim esimde erkek istiyo. Yaaa bizim kusumuz var erkek onu bile nasil seviyoruz kustan oglum diyorum kardes yapicam ona
Insallah canimmm:)) Allah ım mutlu etsin inşallah hepimizi..
kiyilmaslarki Deemiii bende dort gozle bekliorum minnak yavrucumuu hemen gelsin annesi onu cookcoook beklioKızlar ben geldimbildiğiniz gibi patronun döndü hemide muhteşemm döndü dır dır başımın etini yedi zamanın nasıl geçtiğini bile anlamadım ve yazmaya hiç fırsat bulamadım eşimde maça gitti yeni geldi telefonunu kaptı hemen bütün mesajlarınızı okudum muhabbet iyiymiş ben şu cinsiyet konusunda hiç karar veremedim yaa ister kız ister erkek olsun ama diyorum artık eylül de doğum günüm inşallah anneciğine doğum günü hediyesi olur bebişim siz güzel güzel çağırmılsınız bebiş leri ben artık gelsin kıçına vurcam diyorum eşimde kıyamazsın diyo Kıyamam tabiiii ı o kadar beklemişiz nasıl kıyarımm
Valla süper bi donuss yapmışKızlar ben geldimbildiğiniz gibi patronun döndü hemide muhteşemm döndü dır dır başımın etini yedi zamanın nasıl geçtiğini bile anlamadım ve yazmaya hiç fırsat bulamadım eşimde maça gitti yeni geldi telefonunu kaptı hemen bütün mesajlarınızı okudum muhabbet iyiymiş ben şu cinsiyet konusunda hiç karar veremedim yaa ister kız ister erkek olsun ama diyorum artık eylül de doğum günüm inşallah anneciğine doğum günü hediyesi olur bebişim siz güzel güzel çağırmılsınız bebiş leri ben artık gelsin kıçına vurcam diyorum eşimde kıyamazsın diyo Kıyamam tabiiii ı o kadar beklemişiz nasıl kıyarımm
Canim bu kasik batma lari normal büyüyor iste ozt ogrenirsin az kaldiBugunde Sag kqsigim batiyo kizlar normqlmi qnormalli korkuorum...
Valla ne süper bi dogum gunu hediyesi olur canim insallahKızlar ben geldimbildiğiniz gibi patronun döndü hemide muhteşemm döndü dır dır başımın etini yedi zamanın nasıl geçtiğini bile anlamadım ve yazmaya hiç fırsat bulamadım eşimde maça gitti yeni geldi telefonunu kaptı hemen bütün mesajlarınızı okudum muhabbet iyiymiş ben şu cinsiyet konusunda hiç karar veremedim yaa ister kız ister erkek olsun ama diyorum artık eylül de doğum günüm inşallah anneciğine doğum günü hediyesi olur bebişim siz güzel güzel çağırmılsınız bebiş leri ben artık gelsin kıçına vurcam diyorum eşimde kıyamazsın diyo Kıyamam tabiiii ı o kadar beklemişiz nasıl kıyarımm
Benimde simdi sol taraf agriyor . Gunduzde sag agriyordu sagdanmi gelsem soldanmi diyor yumurtam nerden gelirseniz gelin yeterki gelinnnCanim bu kasik batma lari normal büyüyor iste ozt ogrenirsin az kaldi. Iki kiside zaman geciyor ama uc kisi daha guzel zaman geçer ortamiza alip mincirriz
pazartsi Bizimde hem doktor gununuz hem evlilik yildobumumuzCanim bu kasik batma lari normal büyüyor iste ozt ogrenirsin az kaldi. Iki kiside zaman geciyor ama uc kisi daha guzel zaman geçer ortamiza alip mincirriz
Kacgundur Soldu bugun sag batiyoBenimde simdi sol taraf agriyor . Gunduzde sag agriyordu sagdanmi gelsem soldanmi diyor yumurtam nerden gelirseniz gelin yeterki gelinnn
AayyyneennValla ne süper bi dogum gunu hediyesi olur canim insallahelimizi gibusten cekmeyiz artık
Hadi insallah canim inofolic i soracakmisin kullanayimmi diye. Gogus hassaiyeti yaptimi.senin klomen bitmistir heralde demi cnmpazartsi Bizimde hem doktor gununuz hem evlilik yildobumumuzinsallah guzel haberler aliriz doktordan
Klomen Btti cnm ama ggslermde bi hassayt yapmadi. Sorcam folic asit onerirmisinz diye sonuca goreHadi insallah canim inofolic i soracakmisin kullanayimmi diye. Gogus hassaiyeti yaptimi.senin klomen bitmistir heralde demi cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?