karbonattan taşanlar; evli, mutlu inşallah çocuklu olacaklar :)

Kızlar ben geldim bildiğiniz gibi patronun döndü hemide muhteşemm döndü dır dır başımın etini yedi zamanın nasıl geçtiğini bile anlamadım ve yazmaya hiç fırsat bulamadım eşimde maça gitti yeni geldi telefonunu kaptı hemen bütün mesajlarınızı okudum muhabbet iyiymiş ben şu cinsiyet konusunda hiç karar veremedim yaa ister kız ister erkek olsun ama diyorum artık eylül de doğum günüm inşallah anneciğine doğum günü hediyesi olur bebişimsiz güzel güzel çağırmılsınız bebiş leri ben artık gelsin kıçına vurcam diyorum eşimde kıyamazsın diyo Kıyamam tabiiii ı o kadar beklemişiz nasıl kıyarımm

kiyilmaslarki Deemiii bende dort gozle bekliorum minnak yavrucumuu hemen gelsin annesi onu cookcoook beklio

Valla süper bi donuss yapmış cok nazli olacaklar sipalar

Valla ne süper bi dogum gunu hediyesi olur canim insallah elimizi gibusten cekmeyiz artık

Canim bu kasik batma lari normal büyüyor iste ozt ogrenirsin az kaldi . Iki kiside zaman geciyor ama uc kisi daha guzel zaman geçer ortamiza alip mincirriz
Benimde simdi sol taraf agriyor . Gunduzde sag agriyordu sagdanmi gelsem soldanmi diyor yumurtam nerden gelirseniz gelin yeterki gelinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…