- 15 Mart 2017
- 1.467
- 2.380
- 45
- Konu Sahibi Hamzakifzulal
Kolay gelsin. Yarismamiza katilsana cumartesi gunu.
Teşekkür ederim canım
Size de kolay gelsin
Şu topikten önce olsa gelirdim inan
Şimdi ikisi zor gelir bebekle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kolay gelsin. Yarismamiza katilsana cumartesi gunu.
Şu son durum sizi demoralize etmez umarım.Benim de minik bebegim var. Uzun zamandir 70 kiloyum beni cok heveslendirdin ben de baslamayi dusunuyorum. Aslinda yediklerim genelde saglikli seyler hayatimda un ve ekmek yok fakat seker cok tuketiyorum. Cayi hala sekerli icenlerdenim. Sanirim aclik sekeri de var cok sik tatli krizlerine giriyorum. Fakat senin azmini gorup de hayran kalmamak mumkun degil. Bana isik oldun.
Teşekkür ederimGünaydın
Günlüğün hayırlı olsun canım
Beni hatırladınmı eski karatay topiğinden.umarım hedefine ulaşırsın
Teşekkür ederim
Evet canım hatırladım hatta gruplarda mı devam ediyordun diye bakmıştım
Nasılsın ne durumdasınız
Kilon çok değil ama sağlık için Karatay tarzı beslenme harika oluyorYok canııııım nerde en son sizde bıraktım.başka gruba gitmedim
En son bıraktığımda 57 ydim.
Şimdi 58bir ileri 2 geri devam ediyorum yaz dönemi dikkat edemedim eşim 1 ay izinliydi sonra okullar açıldı ha bugün ha yarın derken kış geldiiiiii.hala yerimde sayıyorum.karatay tarzı beslenme çok iyi gelmişti oysaki.ekmek yemeye başladım tekrar .şimdi yine hiç bırakamıcakmışım geliyor.bende durumlar böyle
Ha bide 6 ay önce spiral taktırdım..iştahımı hormonlarımı etkilediğini düşünüyorum.çok kilo almasamda karın bölgemde yağlanma var sanki
Kilo çok değilde boy yok1.55 cmKilon çok değil ama sağlık için Karatay tarzı beslenme harika oluyor
Desteğin için teşekkür ederim 
Slm bende iki yıldır Karatay yapıyorum umarım hedeflerimize ulaşırız başarılar
Merhaba,harika gidiyor vallahi ilk gunler zor geliyordu ama simdi bayagi alistim bu yemek saatlerine.