- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- Konu Sahibi Hamzakifzulal
Çok şükür iyiyiz canım elhamdulillahGünaydın annecik nasılsın bebiş ablacık iyisiniz umarım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok şükür iyiyiz canım elhamdulillahGünaydın annecik nasılsın bebiş ablacık iyisiniz umarım
Aksam yemegimi yediniz aramiFoto yollayamadım
Y.mercimek, tavuk, çökelek, yeşillik drn müteşekkil az zeytin yağı pulbiber keten tohumu ile lezzetlendiğim salatamı yedim
Bakalım günü kapatabilecekmiyim
Akşam ara yapmamaya çalışıyorum yarım elma iki üç ceviz de yedim kapattım bakalım inşallahAksam yemegimi yediniz arami
Bu 5 saat icinde bunlari tuketebiliriz degilmi yanlış anlamadimsa yani cay kahve gibi..Bol su
bitki çayı
türk kahvesi ile bol leptin
en az 5 saat lokma yok
Bu 5 saat icinde bunlari tuketebiliriz degilmi yanlış anlamadimsa yani cay kahve gibi..
Seni takipteyim bugun batirdim diyetimi yarin sapasaglam devam yarin bol yuruyusde yaparım...
Bugün kendin için ve hayellerin için Kaçamaksız bir gün olsun inşallahBu 5 saat icinde bunlari tuketebiliriz degilmi yanlış anlamadimsa yani cay kahve gibi..
Seni takipteyim bugun batirdim diyetimi yarin sapasaglam devam yarin bol yuruyusde yaparım...