- 25 Haziran 2015
- 16.624
- 42.770
- 34
-
- Konu Sahibi Ak kelebek
- #1.181
Off yemek yok ken nasıl davet etmiş. Ne yedireceksin pekiAkşam misafir gelecek eşim son dk söyledi.
Daha yeni hastaneden eve geldik donrrken tartıştık biraz.Ev toparlanmadi yemek yok.
Birde o gelcek misafirlerin erkekleriyle gezmeye gidicekmis. Ben kadinlarla oturacakmışım . Babanneme geldim. Burda ne varsa onu yicem.
Misafiri ağırlamamak ve esimle kavga ettiğim için babanneme geldim zaten.Off yemek yok ken nasıl davet etmiş. Ne yedireceksin peki
Canım ben yarin detoks yapıcam da bu senin söylediğin gibi 4 er kasik mercimek nohut bulgur haşladım. Kız bu bir leğen olduBalım o tok karna idi zaten 1 kilo zaten çık gör bak 71 li bir rakam gelcek
Yap canım maksimum 2 gün yap ama
Asya sabah ekmek akşam makarna mısır kilonu durdurabilir canımKızlar menum
Sabah 11 gibi
1 has yumurta 1 sandviç ekmeği ile tost domates çay
Saat 15.00
3 et köfte salata
Yarım elma
Saat 18.00
Büyük tabak salata Peynir zeytin Mısırlı
4 çatal makarna
Su 2 lt
Spor 30 dk yürüyüş
Hadi ya habersiz misafir kötü olmuşAkşam misafir gelecek eşim son dk söyledi.
Daha yeni hastaneden eve geldik donrrken tartıştık biraz.Ev toparlanmadi yemek yok.
Birde o gelcek misafirlerin erkekleriyle gezmeye gidicekmis. Ben kadinlarla oturacakmışım . Babanneme geldim. Burda ne varsa onu yicem.
Hayır canım kilo almazsın emin olCanım ben yarin detoks yapıcam da bu senin söylediğin gibi 4 er kasik mercimek nohut bulgur haşladım. Kız bu bir leğen oldubunu yersem kilo alirim bunu 2 gün yiyim ben
Afiyet olsun canımAkşam yemeği bir dilim ekmek biraz et kavurmasi
Kızlar hedefler burda kaçamak Yok dimi22 EKİM KİlO BİlDİRİMİ
1. @sonundaoldu :74.1/72.8/1.3hedef :63
2. @Gulbe seker :106.8/106.5/0.3hedef:96
3. @denizli_falci : 58.3/56.3/2hedef :?
4. @laveyou : 76/76/yeni ü hedef :68
5. @nihaaal: 74.4/72.6/1.8kg
6. @Melek1450 : 76.5/74.8/1.7 hedef 65
7. @Anneyimbenanne35 : 108.7/108.4/0.3 hedef :
8.asya_01 : 72/ hedef : 65
Tebrik ediyorum hepinizi gayet başarılı ilk hafta
Tam gaz devamKızlar hedefler burda kaçamak Yok dimi
Tamam inşTam gaz devam
Bazen sabrim kalmıyor sapitiyorum amaTamam inş
Hemen buraya gir ve yaz canımm emiBazen sabrim kalmıyor sapitiyorum amao zamanlar da sopalayin beni
Aynen öyle yapıyorumHemen buraya gir ve yaz canımm emi
Yoksa ipin ucu kaçıyorAynen öyle yapıyorum
Katılım daha fazla olsa daha keyifli oluyor burasi da. Kızlar bir görünüp bir kayboluyor. 2 3 kişi aktifiz. Ne kadar çok paylaşım o kadar motive aslındaYoksa ipin ucu kaçıyor
Aynen canım kesinlikle katılıyorum mesela tam menüler de gelmedi o zaman kaçamak var gibi geliyor banaKatılım daha fazla olsa daha keyifli oluyor burasi da. Kızlar bir görünüp bir kayboluyor. 2 3 kişi aktifiz. Ne kadar çok paylaşım o kadar motive aslında
Ben sürekli aktif olmaya çalışıyorum ama... tabi burası motive ediyor bak ben eşimin memlekete giderken aklım sürekli burdaydi döndüğümde daha fazla arti cikmamak için frenliyordum. Gelir gelmez de buraya yazdım.Aynen canım kesinlikle katılıyorum mesela tam menüler de gelmedi o zaman kaçamak var gibi geliyor bana
Kesinlikle özellikle insan tek başına hiç yapamıyor motive olamıyorBen sürekli aktif olmaya çalışıyorum ama... tabi burası motive ediyor bak ben eşimin memlekete giderken aklım sürekli burdaydi döndüğümde daha fazla arti cikmamak için frenliyordum. Gelir gelmez de buraya yazdım.