Karatay Günlüğüm

paşa sabah uyutmadı sıpa yaa uykusuzum..kahvaltı faslım bitti kahve içiyorum. sen nasılsın nasıl başladın güne.
Bende çay içiyorum canım uykusuzum bende ay çocuklar bir gün böyle uyusalarda bende uyusam diyorum

Bende çay içiyorum canım uykusuzum bende ay çocuklar bir gün böyle uyusalarda bende uyusam diyorum
Eşin yogun mu çalışıyor destek olsun. Ben şimdiden sözünü aldım sorumlulugu alacak ustumden biraz. Sadece kuzuyu değil genel anlamda da. 6 aydır çok yiprandim.

Eşin yogun mu çalışıyor destek olsun. Ben şimdiden sözünü aldım sorumlulugu alacak ustumden biraz. Sadece kuzuyu değil genel anlamda da. 6 aydır çok yiprandim.
Ay çok özel dersi var evde oldukça yardımcı oluyor şükür

Kızlar ben detoksu tamamlayamadim.gunduz normal gitti de sıkıldım çok. Midem almadı. Bulandı hatta. Akşam yemekte yoktu sand8ekmegine tost yaptım yarın normal düzene gececem. Bayada yürüyüş yapıcam bugün kv çat kapı çıktı geldi. Cokk sinirliyim

Kendini çok zorlama canım
Bir arkadaş içine nohut buğday atarak yapmış bende malum yemek sitesinde öyle yapıp kili veren okudum benimde o douyurucu

Sabah 07.30
2 dilim tbe ile peynirli tost
Saat 11.30
2 yağda omlet
Domates salatalık
Peynir zeytin
Çay

Ara 16.30
1 bardak sütlü kahve 4 ceviz

Akşam 19.15
1 kase yoğurt çorbası
100 gr et kavurma

Su 2.5-3 lt
Spor 30 dk dans ( kırmızı balık ve arkadaşım eşşek eşliğinde )

BU gün tam Karatay gibi olmadı ya

Off kızlar bilmiyorum nu işi basarabilecekmiyim bazen çok büyüyor gözümde. Yapismis sanki bu kilo üzerime

Off kızlar bilmiyorum nu işi basarabilecekmiyim bazen çok büyüyor gözümde. Yapismis sanki bu kilo üzerime
Asya yaparsın beni düşün Doğum yaptığımdan beri dikkat ediyorum o kadar az kilo verdim ki bırakayım mı ve yolum çok uzun vermen gereken sadece 5 kilo canım verirsin sadece vazgeçme tekrar bebişi düşün sağlıklı bir vücudu düşün canımm

Evet canım haklısın hersey bu kadar zor olmak zorunda mi bize yaa.modum çok dusuktu dün. Kız akşam bozmama rağmen etkili oldu gibi. Tartılma dım aynaya bakınca fark ettim. Şişlik gitmiş yüzüm de bile belli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…