-
- Konu Sahibi Ak kelebek
- #1.141
Ayran detoksunda ne yapmam gerekiyor?sadece ayranmi yoksa yemekde yiyebilirmiyim?Ayran detoksu kırıyor o direnci. 2 gün yapmıştım 70 i gördüm. Ama cesaret istiyor. Bende tartiya çok takılıyorum arti ciktiysam 2 gün dert oluyor bana. Ama istikrarlı bir şekilde devam edecez canım
Ahaa aynı bennAyran detoksunda ne yapmam gerekiyor?sadece ayranmi yoksa yemekde yiyebilirmiyim?
Aynen bende tartiya cok odaklaniyorum. Tarti cok gösterince abur cubur yemeye kalkiyorum sinirden.
Aslinda tarti en yanlis olani.olmayan Pantolunumuz elbetde vardir,onu deneyerek anlariz mesela.
Öyle canım zaman kısaldıkça gün zor geçerNapiyorsunuz kızlar. Son 6 günü kaldı eşimin of son günler hiç geçmiyor yahu
Canım tek ayran zor olurAyran detoksunda ne yapmam gerekiyor?sadece ayranmi yoksa yemekde yiyebilirmiyim?
Aynen bende tartiya cok odaklaniyorum. Tarti cok gösterince abur cubur yemeye kalkiyorum sinirden.
Aslinda tarti en yanlis olani.olmayan Pantolunumuz elbetde vardir,onu deneyerek anlariz mesela.
Kız sırf ayran zor bağırsaklar boşalıyor o zaman yemek yediğinde hop geri artı geliyorAhaa aynı benntartida arti görünce dibe kadar batiyorum.
Bak kahvaltı da yum peynir zeytin normal yiyorsun ekmek yok. Sonra mesela 12 den baslayarak akşam 8 e kadar 2 saat arayla tuzsuz ayran iciyorsun. 3 gün yapabilirsen eğer odem falan kalmaz. Bende önümüzdeki hafta yapıcam
Bir gün ayran bir günde bu şekilde yaparım. Ayran da vücut gerçekten ariniyor. O sıra bunyem diyete baya alismisti yaptigimda zorlanmadim. Ama şu sıra ataklarim var tehlikeliCanım tek ayran zor olur
Sabah 2 yumurta ile klasik kahvaltı yapıyorsun
Sonra
Haşlamış olduğun 4 yk nohut 4 yk bulgur 4 yk yeşil mercimek ve salatalık ile 2 saat ara ile içiyorsun 2 gün yapabilirsin
ben resmen tuz hastasiyimmmmm tuzsuz ayran neyse deniyim ozaman.Ahaa aynı benntartida arti görünce dibe kadar batiyorum.
Bak kahvaltı da yum peynir zeytin normal yiyorsun ekmek yok. Sonra mesela 12 den baslayarak akşam 8 e kadar 2 saat arayla tuzsuz ayran iciyorsun. 3 gün yapabilirsen eğer odem falan kalmaz. Bende önümüzdeki hafta yapıcam
Kefir icebilmen ne güzel bu arada allah kavuştursun çok zor olmuştur sanırım bu. Son ayrılığın olsun eşinle rabbim bir daha ayirmasinKızlar ben aşırı acıktım 2 bardak kefir 2 tane de gün kurusu yedim
Oy oy kötüBende sizin gibiyim kızlar artı çıkmak inanılmaz motivemi bozuyor 3 gündür arti üstüne artı bugun kontrolden çıktım hatta yiyip yiyip öleyimmodundaydim akşam yemeği yemedim bolca bisküvi yedim sonra pişman oldum aslında o kadar da kötü durumda değilim devam
Kefir yapmam lazım benim deKızlar ben aşırı acıktım 2 bardak kefir 2 tane de gün kurusu yedim
Ertesi sabah ki o pismanlik bitiriyor insaniBende sizin gibiyim kızlar artı çıkmak inanılmaz motivemi bozuyor 3 gündür arti üstüne artı bugun kontrolden çıktım hatta yiyip yiyip öleyimmodundaydim akşam yemeği yemedim bolca bisküvi yedim sonra pişman oldum aslında o kadar da kötü durumda değilim devam
Hemde ne zor olduKefir icebilmen ne güzel bu arada allah kavuştursun çok zor olmuştur sanırım bu. Son ayrılığın olsun eşinle rabbim bir daha ayirmasin
Benimde oldu 2 bardak kefir yuvarladimOy oy kötü
Olmuş yaatak gelince yazsan buraya
Atak gelince en azından kilo aldırmayacak şey yense en azından geçiştirilmiş olurBenimde oldu 2 bardak kefir yuvarladim
Günaydın canımGünaydin kizlar.
Tartiya yine cikabildim:)
Güncel
boy: 175
kilo: 26.10.2018 79.6
Hedef: (65) ama ilk 75 yapicam.
Mutlu güne merhaba:))))
hic bozmadim dünde. sabah ayni 2 yumurta,sebze (domates salatalik paprika),20 zeytin(doyana kadar),ceviz kuru kayisi
aksamda kara bulgur ile havuc paprika brocoli salatasi yaptim. Bayads doydum.
bugün kahvaltim yine ayni sekilde. Aksama mantarli birsey yapicam bakalim.
Hepinize basarili gün diliyorum.iyiki varsiniz. Iyiki burdayiz.