Karatay Günlüğüm

Ayran detoksu kırıyor o direnci. 2 gün yapmıştım 70 i gördüm. Ama cesaret istiyor. Bende tartiya çok takılıyorum arti ciktiysam 2 gün dert oluyor bana. Ama istikrarlı bir şekilde devam edecez canım
Ayran detoksunda ne yapmam gerekiyor?sadece ayranmi yoksa yemekde yiyebilirmiyim?
Aynen bende tartiya cok odaklaniyorum. Tarti cok gösterince abur cubur yemeye kalkiyorum sinirden.
Aslinda tarti en yanlis olani.olmayan Pantolunumuz elbetde vardir,onu deneyerek anlariz mesela.

Ahaa aynı benntartida arti görünce dibe kadar batiyorum.

Bak kahvaltı da yum peynir zeytin normal yiyorsun ekmek yok. Sonra mesela 12 den baslayarak akşam 8 e kadar 2 saat arayla tuzsuz ayran iciyorsun. 3 gün yapabilirsen eğer odem falan kalmaz. Bende önümüzdeki hafta yapıcam

Canım tek ayran zor olur
Sabah 2 yumurta ile klasik kahvaltı yapıyorsun
Sonra
Haşlamış olduğun 4 yk nohut 4 yk bulgur 4 yk yeşil mercimek ve salatalık ile 2 saat ara ile içiyorsun 2 gün yapabilirsin

Kız sırf ayran zor bağırsaklar boşalıyor o zaman yemek yediğinde hop geri artı geliyor

Canım tek ayran zor olur
Sabah 2 yumurta ile klasik kahvaltı yapıyorsun
Sonra
Haşlamış olduğun 4 yk nohut 4 yk bulgur 4 yk yeşil mercimek ve salatalık ile 2 saat ara ile içiyorsun 2 gün yapabilirsin
Bir gün ayran bir günde bu şekilde yaparım. Ayran da vücut gerçekten ariniyor. O sıra bunyem diyete baya alismisti yaptigimda zorlanmadim. Ama şu sıra ataklarim var tehlikeli

ben resmen tuz hastasiyimmmmm tuzsuz ayran neyse deniyim ozaman.
Cok tsk ederim. mutlaka haber vercem

Bende sizin gibiyim kızlar artı çıkmak inanılmaz motivemi bozuyor 3 gündür arti üstüne artı bugun kontrolden çıktım hatta yiyip yiyip öleyim modundaydim akşam yemeği yemedim bolca bisküvi yedim sonra pişman oldum aslında o kadar da kötü durumda değilim devam

Oy oy kötü
Olmuş ya atak gelince yazsan buraya

Ertesi sabah ki o pismanlik bitiriyor insani

Günaydin kizlar.
Tartiya yine cikabildim:)
Güncel
boy: 175
kilo: 26.10.2018 79.6
Hedef: (65) ama ilk 75 yapicam.
Mutlu güne merhaba:))))

hic bozmadim dünde. sabah ayni 2 yumurta,sebze (domates salatalik paprika),20 zeytin(doyana kadar),ceviz kuru kayisi

aksamda kara bulgur ile havuc paprika brocoli salatasi yaptim. Bayads doydum.

bugün kahvaltim yine ayni sekilde. Aksama mantarli birsey yapicam bakalim.
Hepinize basarili gün diliyorum.iyiki varsiniz. Iyiki burdayiz.

Günaydın canım
Sizde iyi ki varsınız
Menün gayet iyi su ve spor birde saat yazarsan daha iyi olur sanki
Kilo geri inmiş dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…