- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
-
- Konu Sahibi Ak kelebek
- #1.221
Çok iyiEvet canım haklısın hersey bu kadar zor olmak zorunda mi bize yaa.modum çok dusuktu dün. Kız akşam bozmama rağmen etkili oldu gibi. Tartılma dım aynaya bakınca fark ettim. Şişlik gitmiş yüzüm de bile belli
Bende temizlik yapıyorum canım oğlanı yıkadım kız duruyor daha gönlü ne zaman olursa o zaman kahve içeceğim bende birazdaOğlumu koydum arabasına 1 buçuk saat yürüyüş yaptım. Şimdide sütlü kahve içiyorum kızlar. Sizde ne var ne yok
Bende kahveden sonra evi topaliyorum ki yarına spora vakit ayirayim diye. Karnabahar hasliyorum 1 tencereBende temizlik yapıyorum canım oğlanı yıkadım kız duruyor daha gönlü ne zaman olursa o zaman kahve içeceğim bende birazda
Sağol kuzum Misafirim var kahvaltıya o yüzden dolayı detaylı temizlik yapıyorum ve yarın ne hazırlayacağımı gerçekten bilmiyorumBende kahveden sonra evi topaliyorum ki yarına spora vakit ayirayim diye. Karnabahar hasliyorum 1 tencereeline sağlık seninde balım kolay gelsin
Ahh benm kayinvalidem geliyor gezmeye gitmişti 1 buçuk ay yoktu bugün geliyor yolda ee malum gelen gideni olcak su böreği kurabiye vs hazırlık yapıyorum temizlik bitti ikramliklarda az kaldı yoğunum anlayacağın canm
Sadece kahvaltı mi yok sa öğlen yemegine falan mı fikir verirdim
Sağol kuzum Misafirim var kahvaltıya o yüzden dolayı detaylı temizlik yapıyorum ve yarın ne hazırlayacağımı gerçekten bilmiyorum
ohh süperrrrrrMerhaba hanımlar bugün kahvaltıyı 15. 00 da yapabldim gece uyuyamadık.
Uykum var hala
Ispanaklı biberli yumurta
Salata peynir .
Akşamda kuru fasulye yerim.
Dün 1000 twist
yanlar. 84
• kol arka6a dambil 51
• Ayakta arkaya iki bacak 84.
• Ayakta yana iki bacak 84
• Zıplama 60
• Yan Yatarak bacak kaldirma 64 21
• Yatarak kalça yukarı indir kaldır 63
• Yatarak eller topuklara 70
• Kalça yukarda 30 sn.
• Yüz üstü kedi gibi yarim sınav.22
• Yüz üstü bacaklar arkaya kaldır iki bacak toplam 52
yaptım.
Bugünde bunları tekrarlicam umarım çoğalır.
merhaba sizi takipteyim. menüler hep benzer olunca sıkmamak adına pek paylaşmıyorum ama buralardayım yoğun bir hafta geçirdim.
Olsun canım Paylaş sen. Ne kadar katılım o kadar motive olursunmerhaba sizi takipteyim. menüler hep benzer olunca sıkmamak adına pek paylaşmıyorum ama buralardayım yoğun bir hafta geçirdim.
Şahane balimsabah (08:00)
akşam (16:00) kalan yemekleri tüketeyim dedim
- 3 yumurtadan biberli soğanlı omlet
- 2 dilimTulum peyniri
- domates biber havuç salatalık turp
- bol yeşillik (dereotu, nane, maydanoz, roka, tere)
- 5 6 zeytin
Kaçamaklar:
- Hamsi tava
- az etli nohut yemeği
- brokoli karnabahar ve havuç buğulama
- az yumurtalı ıspanak
su:2 lt
- 18:00 patlamış mısır
Spor: Yoga
Çok güzel canım afiyet olsunMerhaba hanımlar bugün kahvaltıyı 15. 00 da yapabldim gece uyuyamadık.
Uykum var hala
Ispanaklı biberli yumurta
Salata peynir .
Akşamda kuru fasulye yerim.
Dün 1000 twist
yanlar. 84
• kol arka6a dambil 51
• Ayakta arkaya iki bacak 84.
• Ayakta yana iki bacak 84
• Zıplama 60
• Yan Yatarak bacak kaldirma 64 21
• Yatarak kalça yukarı indir kaldır 63
• Yatarak eller topuklara 70
• Kalça yukarda 30 sn.
• Yüz üstü kedi gibi yarim sınav.22
• Yüz üstü bacaklar arkaya kaldır iki bacak toplam 52
yaptım.
Bugünde bunları tekrarlicam umarım çoğalır.
Ahh benm kayinvalidem geliyor gezmeye gitmişti 1 buçuk ay yoktu bugün geliyor yolda ee malum gelen gideni olcak su böreği kurabiye vs hazırlık yapıyorum temizlik bitti ikramliklarda az kaldı yoğunum anlayacağın canm
Sadece kahvaltı mi yok sa öğlen yemegine falan mı fikir verirdim
Olur mu öyle şey ne kadar çok menü o kadar çok motive demek mısır dışında şahane canımmerhaba sizi takipteyim. menüler hep benzer olunca sıkmamak adına pek paylaşmıyorum ama buralardayım yoğun bir hafta geçirdim.
Biraz var itiraf edeyimÇok güzel canım afiyet olsun
Canım kaçamak Yok ama dimi kolay gelsin
Kahvaltı canım pişi yapacağım birde Menemen sıcak olarak sonda klasik domates salatalık yeşillik kahvaltılık
Olur mu öyle şey ne kadar çok menü o kadar çok motive demek mısır dışında şahane canım
Hadi ya üzüldümBiraz var itiraf edeyim