Karatay Günlüğüm

Günaydın canım
Sizde iyi ki varsınız
Menün gayet iyi su ve spor birde saat yazarsan daha iyi olur sanki
Kilo geri inmiş dimi
Evet kilom geri indi sükür. Moralim
baya sifirdaydi.
Sabah kahvaltimi saat 9 da yapiyorum. Bol su ve cay iciyorum. Aksam yemegimi de aksam 5-6 da yiyorum. ara ögünde saat 12-1 de elma yiyorum:)
spor dogru düzgün yapmiyorum 10 bin adim yürüyorum
suan günlük.

Selam kızlar gulbe aslında atak falan değildi kendime garez ettim haksız yere artiya çıktım diye oldu sizin menüler bana göre baya az sizleri olumsuz etkilememek adına yazmiyurm

10 bin adım gayet iyi canım bende adım sayar sipariş ettim bakalım

Cnm yok daha bitmedi mutfakla cebelleşiyorum halılar küçük geldi. Birbsürü masraf yaptık bunlarla idare edelim diyoruz. Öyle işte. Ancak haftasonu biter gibi. Öpüyorum cnm ben işe koyulayım
Allah yardımcın olsun canım mutfak ve yatak odası yerleşince hwr yer yerleşiyor aslında kira ise geçtiğin ev hiç
Gerek Yok canım tekrar almaya tabi

Selam kızlar gulbe aslında atak falan değildi kendime garez ettim haksız yere artiya çıktım diye oldu sizin menüler bana göre baya az sizleri olumsuz etkilememek adına yazmiyurm
Canım şöyle sağlıklı olandan doyana kadar yemelisin zaten sınırı Yok mesela kabak yemeği 2 tabak yiyebilirsin yoğurt öyle bunun gibi sağlıklı şeyleri çok yiyebilirsin

30 dk yürüyüş yaptım kızlar. İsim var di postanede yolu uzattım tempolu yurudum

Hani sana bu hafta bana müsade et tartilmasam dediğimde 74 tüm 10 gun oldu. Sanmıyorum 71 olacağına ama 72 de beni tatmin eder. Yarın şu senin dün yazdığın detoksu yapıcam.
Balım o tok karna idi zaten 1 kilo zaten çık gör bak 71 li bir rakam gelcek
Yap canım maksimum 2 gün yap ama

Kızlar menum
Sabah 11 gibi
1 has yumurta 1 sandviç ekmeği ile tost domates çay

Saat 15.00
3 et köfte salata
Yarım elma

Saat 18.00
Büyük tabak salata Peynir zeytin Mısırlı
4 çatal makarna

Su 2 lt
Spor 30 dk yürüyüş

Akşam yokmu canım. Oglusun neyi var geçmiş olsun
Akşam misafir gelecek eşim son dk söyledi.
Daha yeni hastaneden eve geldik donrrken tartıştık biraz.Ev toparlanmadi yemek yok.
Birde o gelcek misafirlerin erkekleriyle gezmeye gidicekmis. Ben kadinlarla oturacakmışım . Babanneme geldim. Burda ne varsa onu yicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…