-
- Konu Sahibi Ak kelebek
- #1.161
Evet kilom geri indi sükür. MoralimGünaydın canım
Sizde iyi ki varsınız
Menün gayet iyi su ve spor birde saat yazarsan daha iyi olur sanki
Kilo geri inmiş dimi
Cnm yok daha bitmedi mutfakla cebelleşiyorum halılar küçük geldi. Birbsürü masraf yaptık bunlarla idare edelim diyoruz. Öyle işte. Ancak haftasonu biter gibi. Öpüyorum cnm ben işe koyulayımsonundaoldu canım ne yaptın yerleşebilisn mi
10 bin adım gayet iyi canım bende adım sayar sipariş ettim bakalımEvet kilom geri indi sükür. Moralim
baya sifirdaydi.
Sabah kahvaltimi saat 9 da yapiyorum. Bol su ve cay iciyorum. Aksam yemegimi de aksam 5-6 da yiyorum. ara ögünde saat 12-1 de elma yiyorum:)
spor dogru düzgün yapmiyorum 10 bin adim yürüyorum
suan günlük.
Allah yardımcın olsun canım mutfak ve yatak odası yerleşince hwr yer yerleşiyor aslında kira ise geçtiğin ev hiçCnm yok daha bitmedi mutfakla cebelleşiyorum halılar küçük geldi. Birbsürü masraf yaptık bunlarla idare edelim diyoruz. Öyle işte. Ancak haftasonu biter gibi. Öpüyorum cnm ben işe koyulayım
Canım şöyle sağlıklı olandan doyana kadar yemelisin zaten sınırı Yok mesela kabak yemeği 2 tabak yiyebilirsin yoğurt öyle bunun gibi sağlıklı şeyleri çok yiyebilirsinSelam kızlar gulbe aslında atak falan değildi kendime garez ettim haksız yere artiya çıktım diye oldu sizin menüler bana göre baya az sizleri olumsuz etkilememek adına yazmiyurm
Ay sorma bizim de öyle çok soğukKızlar hava Buzz olduiyiki halıları serdim çok fena Üşüyorum
Soğuk olunca insanın spor yapasi da gelmiyor. Ama yapmam lazım pazartesi günü tartı var hiç olmazsa 72 görmek istiyorumAy sorma bizim de öyle çok soğuk
Bence 71 e direk geçeceksin gibiSoğuk olunca insanın spor yapasi da gelmiyor. Ama yapmam lazım pazartesi günü tartı var hiç olmazsa 72 görmek istiyorum
Hani sana bu hafta bana müsade et tartilmasam dediğimde 74 tüm 10 gun oldu. Sanmıyorum 71 olacağına ama 72 de beni tatmin eder. Yarın şu senin dün yazdığın detoksu yapıcam.Bence 71 e direk geçeceksin gibi
Geliyor
Balım o tok karna idi zaten 1 kilo zaten çık gör bak 71 li bir rakam gelcekHani sana bu hafta bana müsade et tartilmasam dediğimde 74 tüm 10 gun oldu. Sanmıyorum 71 olacağına ama 72 de beni tatmin eder. Yarın şu senin dün yazdığın detoksu yapıcam.
İnşallah canım inşallah öyle olur. Oğlumun doğum gününe 70 ı görsem benden mutlusu olmicak.Balım o tok karna idi zaten 1 kilo zaten çık gör bak 71 li bir rakam gelcek
Yap canım maksimum 2 gün yap ama
Akşam yokmu canım. Oglusun neyi var geçmiş olsunKahvalti 1.30 domatesli biberli iki filim patatesli yumurta yesillik ve peynir.
Bir elma
Spor yok oğlanı hastaneye götürdük .
Akşam misafir gelecek eşim son dk söyledi.Akşam yokmu canım. Oglusun neyi var geçmiş olsun