- 25 Haziran 2015
- 16.624
- 42.770
- 34
- Konu Sahibi Ak kelebek
- #1.201
Günaydın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canım nasılsınGünaydın
paşa sabah uyutmadı sıpa yaa uykusuzum..kahvaltı faslım bitti kahve içiyorum. sen nasılsın nasıl başladın güne.Günaydın canım nasılsın
Bende çay içiyorum canım uykusuzum bende ay çocuklar bir gün böyle uyusalarda bende uyusam diyorumpaşa sabah uyutmadı sıpa yaa uykusuzum..kahvaltı faslım bitti kahve içiyorum. sen nasılsın nasıl başladın güne.
Eşin yogun mu çalışıyor destek olsun. Ben şimdiden sözünü aldım sorumlulugu alacak ustumden biraz. Sadece kuzuyu değil genel anlamda da. 6 aydır çok yiprandim.Bende çay içiyorum canım uykusuzum bende ay çocuklar bir gün böyle uyusalarda bende uyusam diyorum
Ay çok özel dersi var evde oldukça yardımcı oluyor şükürEşin yogun mu çalışıyor destek olsun. Ben şimdiden sözünü aldım sorumlulugu alacak ustumden biraz. Sadece kuzuyu değil genel anlamda da. 6 aydır çok yiprandim.
Kızlar ben detoksu tamamlayamadim.gunduz normal gitti de sıkıldım çok. Midem almadı. Bulandı hatta. Akşam yemekte yoktu sand8ekmegine tost yaptım yarın normal düzene gececem. Bayada yürüyüş yapıcam bugün kv çat kapı çıktı geldi. Cokk sinirliyim
Koydum bende ama 6 daki öğünde midem almadı.Kendini çok zorlama canım
Bir arkadaş içine nohut buğday atarak yapmış bende malum yemek sitesinde öyle yapıp kili veren okudum benimde o douyurucu
Sabah peynir zeytin Yok mu canımSabah 2 salatalık 2 yumurtalı domates
Öğlen 6 lahana sarması
Akşama kuru fasulye yaptım
Ayran salata eşlik eder.
spora fırsat bulamadım
Bir elma yedim.
Peyniri yumurtaya ekledim çok az zeytin yemedimSabah peynir zeytin Yok mu canım
Tamam canım zorlama kendini biraz normal beslen kuzum sonra hazır hissedince yaparsın inşallahKoydum bende ama 6 daki öğünde midem almadı.
Asya yaparsın beni düşün Doğum yaptığımdan beri dikkat ediyorum o kadar az kilo verdim ki bırakayım mı ve yolum çok uzun vermen gereken sadece 5 kilo canım verirsin sadece vazgeçme tekrar bebişi düşün sağlıklı bir vücudu düşün canımmOff kızlar bilmiyorum nu işi basarabilecekmiyim bazen çok büyüyor gözümde. Yapismis sanki bu kilo üzerime
Evet canım haklısın hersey bu kadar zor olmak zorunda mi bize yaa.modum çok dusuktu dün. Kız akşam bozmama rağmen etkili oldu gibi. Tartılma dım aynaya bakınca fark ettim. Şişlik gitmiş yüzüm de bile belliAsya yaparsın beni düşün Doğum yaptığımdan beri dikkat ediyorum o kadar az kilo verdim ki bırakayım mı ve yolum çok uzun vermen gereken sadece 5 kilo canım verirsin sadece vazgeçme tekrar bebişi düşün sağlıklı bir vücudu düşün canımm