- 3 Mayıs 2018
- 4.602
- 4.715
- 33
-
- Konu Sahibi Ak kelebek
Aynen ya çok güzel.4. De istiyoruz ama biraz kilo vereyim bi peki neden o şekilde çıkıyordu tartıda aynada ve bana bakanlar anca 97 98 sin diyorlar ama tartıda 108 çıkıyorum yaOy maşallah bu yaşta 3 çocuk annesi ne güzel
Demek yaşdan çok kas fazlalığın var Bu iyi bir şeyAynen ya çok güzel.4. De istiyoruz ama biraz kilo vereyim bi peki neden o şekilde çıkıyordu tartıda aynada ve bana bakanlar anca 97 98 sin diyorlar ama tartıda 108 çıkıyorum ya
Ozaman kolaymı isim sence ilk başta 85 90 arası olayında gerisi gelirDemek yaşdan çok kas fazlalığın var Bu iyi bir şey
Evet muhakkak kilo ver canım
İçiyor suyu yavrum 1 günde suzuldu yaaİnşallah bir şey yoktur canım ya normal bir salgınn dır çabucak toplar inşallah bol su içirmeye çalış
Canım kilo hızlı gidecek yeter ki kaçamak yapma emiOzaman kolaymı isim sence ilk başta 85 90 arası olayında gerisi gelir
Menü superSabah 11.30
2 yağda yumurta
Domates salatalık
Peynir zeytin
1 avuç çiğ fındık
Çay
1 cennet hurması
Akşam 19.00
100
Gr et döner ayran
Su 2.5 lt
Spor 30 dk yürüyüş
Sağol kuzumMenü super
Canım sen tam Karatay beslen kilo odaklı olma stres olma yanı gerisi kendiliğinden gelir vücudun temizleniyor şu an öyle düşün3.günü de atlattim. Bugün hic acikmadim cok rahatti. Elma fazla geldi yiyemedim. O derece yani.
insallah yarin da güzel gecer. ayda iki kilo versem süper olur. iyiki varsiniz kizlar. Iyi geceler sabah güzel haberlerle görüsmek üzere
Ek gıdaya geçtik ya canım çok zorlanmıyourmGünaydın kızlar dün menü yazamadım bebeğim hasta birazdan doktora götüreceğim eşim yok taksiyle gidicem ilk kez yanlız cikacaz inşallah perişan etmez beni menüleriniz çok güzel
Ak kelebek sen emziriyorsun sanırım zor olmuyor mu iki öğün besleniyorsun
Dün menüm
Kahvaltı
Tost (kepekli ekmek domates kaşar)
3 dilim sucuk 2 çay kaşığı bal
4 kuru kayısı yeşilçay
Öğlen 1 küçük kase bezelye yemeği (havuç patates yok )1 dilim kepekli ekmek 2 kask yoğurt
Elma rezene çayı
Akşam 1 haşlanmış yumurta 10 badem 1 bardak meyve suyu (paket) 3 lt su
Salgın var maalesef benim kızım geçirdi ama bir ay oldu toplayamdi ishal kusma derken sanırım bagisikligi düştü boğaz enfeksiyonu öksürük r haftaya yeni bir hastalık okula başladığı için böyle oldu senin ki evde çabuk geçer merak etme çocuklar bir günde süzülüyor bak iki gün sonra hemen toplamış bize doktor ilaçtan daha çok etkili olacak çok sıvı tüketmesi ama ne isterse kola bile olur yeter ki bol bol sıvı alsın demiştiİçiyor suyu yavrum 1 günde suzuldu yaa
Hastanedeyim sıra bekliyorum. İnşallah uzun sürmeden düzelir. Sizede geçmiş olsun canım yaaSalgın var maalesef benim kızım geçirdi ama bir ay oldu toplayamdi ishal kusma derken sanırım bagisikligi düştü boğaz enfeksiyonu öksürük r haftaya yeni bir hastalık okula başladığı için böyle oldu senin ki evde çabuk geçer merak etme çocuklar bir günde süzülüyor bak iki gün sonra hemen toplamış bize doktor ilaçtan daha çok etkili olacak çok sıvı tüketmesi ama ne isterse kola bile olur yeter ki bol bol sıvı alsın demişti
Günaydın canımmGünaydın kızlar
Suan
8 kaşık esmer bulgurumu yedim. Karatayin menüsünden. Mantarlu soganli yaptim yanina da bol yogurt.
Aksama marul salatam var. Bol su ve cay
. Bugün tartimda eksi görmedim malesef,300 gr fazla gösterdi dünden bugüne. ama su da olabilir.
Cok düzenli gidiyor. hic kacamak yapmadim. Seker de sifir. Sizler kac ayda nekadar verdiniz? Cok heycanliyim insallah basaririm...
Bende kendimden bahsediyim. evliyim 4 senedir,yasim 30, boyum 175 Kilom 81. Evlenmeden önce 60 kiloydum. cok güzeldi. evlendikden sonra baya aldim. Simdi hedefim 65 kilo. ilk 75 görünce kendimi sevindircem. Benki disarda istedigim herseyi yerim.:)) burger patates falan hihi
Kızlar paşam hasta yaa. Yarın ilk iş oni hastaneye goturecem. Kusma ishal bugün hiç durmadı keşke gündüz goturseydim.
Çok imreniyorum içenlere ben hiç içemiyorum cidden
3.günü de atlattim. Bugün hic acikmadim cok rahatti. Elma fazla geldi yiyemedim. O derece yani.
insallah yarin da güzel gecer. ayda iki kilo versem süper olur. iyiki varsiniz kizlar. Iyi geceler sabah güzel haberlerle görüsmek üzere
Günaydın kızlar dün menü yazamadım bebeğim hasta birazdan doktora götüreceğim eşim yok taksiyle gidicem ilk kez yanlız cikacaz inşallah perişan etmez beni menüleriniz çok güzel
Ak kelebek sen emziriyorsun sanırım zor olmuyor mu iki öğün besleniyorsun
Dün menüm
Kahvaltı
Tost (kepekli ekmek domates kaşar)
3 dilim sucuk 2 çay kaşığı bal
4 kuru kayısı yeşilçay
Öğlen 1 küçük kase bezelye yemeği (havuç patates yok )1 dilim kepekli ekmek 2 kask yoğurt
Elma rezene çayı
Akşam 1 haşlanmış yumurta 10 badem 1 bardak meyve suyu (paket) 3 lt su
Hastanedeyim sıra bekliyorum. İnşallah uzun sürmeden düzelir. Sizede geçmiş olsun canım yaa
Haber et bakalım inş birşey yoktur yaHastanedeyim sıra bekliyorum. İnşallah uzun sürmeden düzelir. Sizede geçmiş olsun canım yaa