Karatay Günlüğüm

Aynen ya çok güzel.4. De istiyoruz ama biraz kilo vereyim bi peki neden o şekilde çıkıyordu tartıda aynada ve bana bakanlar anca 97 98 sin diyorlar ama tartıda 108 çıkıyorum ya
Demek yaşdan çok kas fazlalığın var Bu iyi bir şey
Evet muhakkak kilo ver canım

3.günü de atlattim. Bugün hic acikmadim cok rahatti. Elma fazla geldi yiyemedim. O derece yani.
insallah yarin da güzel gecer. ayda iki kilo versem süper olur. iyiki varsiniz kizlar. Iyi geceler sabah güzel haberlerle görüsmek üzere

Canım sen tam Karatay beslen kilo odaklı olma stres olma yanı gerisi kendiliğinden gelir vücudun temizleniyor şu an öyle düşün

Günaydın kızlar dün menü yazamadım bebeğim hasta birazdan doktora götüreceğim eşim yok taksiyle gidicem ilk kez yanlız cikacaz inşallah perişan etmez beni menüleriniz çok güzel
Ak kelebek sen emziriyorsun sanırım zor olmuyor mu iki öğün besleniyorsun
Dün menüm
Kahvaltı
Tost (kepekli ekmek domates kaşar)
3 dilim sucuk 2 çay kaşığı bal

4 kuru kayısı yeşilçay

Öğlen 1 küçük kase bezelye yemeği (havuç patates yok )1 dilim kepekli ekmek 2 kask yoğurt

Elma rezene çayı

Akşam 1 haşlanmış yumurta 10 badem 1 bardak meyve suyu (paket) 3 lt su

Ek gıdaya geçtik ya canım çok zorlanmıyourm

İçiyor suyu yavrum 1 günde suzuldu yaa
Salgın var maalesef benim kızım geçirdi ama bir ay oldu toplayamdi ishal kusma derken sanırım bagisikligi düştü boğaz enfeksiyonu öksürük r haftaya yeni bir hastalık okula başladığı için böyle oldu senin ki evde çabuk geçer merak etme çocuklar bir günde süzülüyor bak iki gün sonra hemen toplamış bize doktor ilaçtan daha çok etkili olacak çok sıvı tüketmesi ama ne isterse kola bile olur yeter ki bol bol sıvı alsın demişti

Hastanedeyim sıra bekliyorum. İnşallah uzun sürmeden düzelir. Sizede geçmiş olsun canım yaa

günaydın.. ne kaynatmışsınız gııııı

ben de ilk başladığımda senin gibiydi. fazla geliyordum ya da sabit. tabi ilk günler bu sonra biranda gitti. sen yetr ki pes etme bir ay olacak 5 kilo gitti bile.

ya o burgerı yeme cnm. ben etten anlarım biraz eşim uğraştığı için kendi hayvanımızı kesip yeriz. inan hiç et gibi değil tadı. diyet için değil haaa gerçekten et olduğunu düşünmediğim için. oğlan sırf oyuncağı için istiyor diye bir iki aldık. baktım tadına ondan biliyorum. kebap ısmarla kendine

Kızlar paşam hasta yaa. Yarın ilk iş oni hastaneye goturecem. Kusma ishal bugün hiç durmadı keşke gündüz goturseydim.

oyy kuzucuğum kıyamam ona süzülmüştür şimdi. çok geçmiş olsun cnm.
Çok imreniyorum içenlere ben hiç içemiyorum cidden

ben de ben de.. yiyebilmeyi istediğim 3 şey var. biri bu kellepaça, biri balık, diğeri de süt içmek.

ayy çok çirkin. dışarıdan böyle mi görünüyoruz

bence daha fazla eksilecek.

ben de karatay yapmayarak grubu bozuyorum biliyorsun. sana tavsiyem o meyve suyunu hayatından çıkar. bir de akşam içmişsin ve hazır. en güzeli hoşaf yap kendine. bak ayva mevsimi çok güzel olur.

Hastanedeyim sıra bekliyorum. İnşallah uzun sürmeden düzelir. Sizede geçmiş olsun canım yaa

hadi iyi haberlerle gel inş cnm.

Kızlar liste yapmaya çalışıyorum bir beceremedim illa bilgisyar istiyor PC de eşimde telden yapamadım Excel indirdim ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…