Karatay Günlüğüm

günaydın.. ne kaynatmışsınız gııııı :KK70:

ben de ilk başladığımda senin gibiydi. fazla geliyordum ya da sabit. tabi ilk günler bu sonra biranda gitti. sen yetr ki pes etme bir ay olacak 5 kilo gitti bile.

ya o burgerı yeme cnm. ben etten anlarım biraz :KK70: eşim uğraştığı için kendi hayvanımızı kesip yeriz. inan hiç et gibi değil tadı. diyet için değil haaa gerçekten et olduğunu düşünmediğim için. oğlan sırf oyuncağı için istiyor diye bir iki aldık. baktım tadına ondan biliyorum. kebap ısmarla kendine :KK66:

oyy kuzucuğum kıyamam ona süzülmüştür şimdi. çok geçmiş olsun cnm.

ben de ben de.. yiyebilmeyi istediğim 3 şey var. biri bu kellepaça, biri balık, diğeri de süt içmek.

ayy çok çirkin. dışarıdan böyle mi görünüyoruz :KK43:

bence daha fazla eksilecek.

ben de karatay yapmayarak grubu bozuyorum biliyorsun. sana tavsiyem o meyve suyunu hayatından çıkar. bir de akşam içmişsin ve hazır. en güzeli hoşaf yap kendine. bak ayva mevsimi çok güzel olur. :KK66:

hadi iyi haberlerle gel inş cnm.
Ya evet akşamım zaten çok düzensiz oldu evdekilere mercimek çorbası karışık kızartma yaptım kendime zaman kalmadı bir tatlı krizi halı iciverdim normalde meyve suyuda pek sevmem

Ya evet akşamım zaten çok düzensiz oldu evdekilere mercimek çorbası karışık kızartma yaptım kendime zaman kalmadı bir tatlı krizi halı iciverdim normalde meyve suyuda pek sevmem

cnm böyle olunca kendine o günki yemekten uydur. mesela çorba içseydin. hemen 2 domatesle menemen yapsaydın gibi. :KK66:
dün ben de mecburi bir misafirliğe gittim. dolma çorba vardı. yalnız o çorba bana inanılmaz kilo yapıyor. yoğurtlu dövme çorbası. ben birkaç kaşık çorba içtim. serçe parmağım kadar da dolma yedim.

cnm böyle olunca kendine o günki yemekten uydur. mesela çorba içseydin. hemen 2 domatesle menemen yapsaydın gibi. :KK66:
dün ben de mecburi bir misafirliğe gittim. dolma çorba vardı. yalnız o çorba bana inanılmaz kilo yapıyor. yoğurtlu dövme çorbası. ben birkaç kaşık çorba içtim. serçe parmağım kadar da dolma yedim.
Çorba mercimek çok gazlı bebeğim ondan içmedim severim mercimeği de neden kilo yapıyor ki bende yaparım yoğurtlu dövme bir kasede kaç kaşık olacak ki tortusu oğlum çok zor bir bebek uyanık olduğu an kucağımdan bir sn inmiyor hazırlıksız yakalndim yarin sabah alışverişe gidicem sebze falan herşey hazır bulunsun

Çorba mercimek çok gazlı bebeğim ondan içmedim severim mercimeği de neden kilo yapıyor ki bende yaparım yoğurtlu dövme bir kasede kaç kaşık olacak ki tortusu oğlum çok zor bir bebek uyanık olduğu an kucağımdan bir sn inmiyor hazırlıksız yakalndim yarin sabah alışverişe gidicem sebze falan herşey hazır bulunsun

ooyy sıpaaa. benim oğlanda öyleydi cnm. ağzıma mıçtı bebekken. sade peynir ekmekle besleniyordum. Allah kolaylık versin inş. ya biz tarhana çorbasını dövme yoğurt undan yaparız. diğer yöreler farklı yapıyor. neyse içtiğim bu tarhana çorbasıydı. dövme ve yoğurttan oluşuyor dediğim gibi. çok severim ve bana şişkinlik yapıyor. onu yiyince kilo verimim duruyor benim.

ooyy sıpaaa. benim oğlanda öyleydi cnm. ağzıma mıçtı bebekken. sade peynir ekmekle besleniyordum. Allah kolaylık versin inş. ya biz tarhana çorbasını dövme yoğurt undan yaparız. diğer yöreler farklı yapıyor. neyse içtiğim bu tarhana çorbasıydı. dövme ve yoğurttan oluşuyor dediğim gibi. çok severim ve bana şişkinlik yapıyor. onu yiyince kilo verimim duruyor benim.
Demekki intoleransın var o yoğurda

ooyy sıpaaa. benim oğlanda öyleydi cnm. ağzıma mıçtı bebekken. sade peynir ekmekle besleniyordum. Allah kolaylık versin inş. ya biz tarhana çorbasını dövme yoğurt undan yaparız. diğer yöreler farklı yapıyor. neyse içtiğim bu tarhana çorbasıydı. dövme ve yoğurttan oluşuyor dediğim gibi. çok severim ve bana şişkinlik yapıyor. onu yiyince kilo verimim duruyor benim.[/QUOTE
Hep kucakci mi oldu büyüdükçe değişti mi çok yorucu boule sen nerelisin mahsuru yoksa çünkü bizde de tarhana öyle yapılır herkes bilmez bu tarhanayi Osmaniye .Adana Maraş taraflari mi

ben ev taşıyacağım asya. öğle arası çarşıya indim hurç falan aldım. biraz alış veriş lazım yeni eve göre. akşamları ev toparlamam gerek. çok üşeniyorummmmmm
Sanirim eşim gelince bizde tasinacaz. Allah kolaylık versin off çok zor yorucu oluyor. Hele yardım edenin yoksa

Ay neden taşınıyorsun kuzum

cnm ben lojmandaydım ve sürem bitti. lojman da satılacak. ha bir de ben oğlana bir tane tüm gün devlet anaokulu bulabildim ve evime çok uzak. şimdi eşim götürüp getiriyor ama onun işi gereği bu durum zor oluyor. ev yakın olursa ben bırakıp işe geçerim akşam da alır eve geçerim cnm.

X