- 25 Haziran 2015
- 16.624
- 42.770
- 34
- Konu Sahibi Ak kelebek
Yarınki yemeği de koydum ocaga. Bamya yaptım. Hastaneye gideceğim için ne zaman geleceğim belli değil. Saçma sapan şeylerle karnimi doyurmayim dedim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bencede verebilirsinInşallah ya
haklısın canım cevizim bitti. annemin cevizini tüketiyoruz. ithal her yerde satılanlar. annem de şehir dışında. önümüzdeki hafta gönderiri bana. sabah uayndığımda ceviz yerine biraz kavrulmuş fındık badem kaju yemiştim 100g. kadar yazmayı unutmuşumCanımm sabaha kuruyemiş ekleyebilirsin
Akşamda salata ek birşey olabilir yanına biraz az geldi bana ama
rota bi virüs. bizimkinin de sarı renkte. doktorumuz reflor verdi. yarın başlayacağım. yoğurtla kullanmam gerek ev yoğurdum kalmamış.Rota neymiş canım . Köpük yoktu. Sarı renkte birde. Yarın sabah erkenden goturecem hemen. Belki ben durdurabilirim dedim patates hasladim yoğurdu nişasta ile karıştırdım kuru kahve verdim. Durmadı.
Aaa ben yarin erken den giderim tedirgin oldum iyicehaklısın canım cevizim bitti. annemin cevizini tüketiyoruz. ithal her yerde satılanlar. annem de şehir dışında. önümüzdeki hafta gönderiri bana. sabah uayndığımda ceviz yerine biraz kavrulmuş fındık badem kaju yemiştim 100g. kadar yazmayı unutmuşum
rota bi virüs. bizimkinin de sarı renkte. doktorumuz reflor verdi. yarın başlayacağım. yoğurtla kullanmam gerek ev yoğurdum kalmamış.
Tabi olur.yogurdun içine kuru meyve veya 1 elma koyup üzerine tarçın Serpip de yiyebilirsin. O da bastirirYa kızlar ben8m canm tatlı biseyler istiyor yemek istemiyorum acaba tarçınlı süt içsem olurmu Ak kelebek asya_01
En güzeli bir gün önceden yapmak daha sonra çocuklarıyla insan zor oluyor mantıklı yapmışsınYarınki yemeği de koydum ocaga. Bamya yaptım. Hastaneye gideceğim için ne zaman geleceğim belli değil. Saçma sapan şeylerle karnimi doyurmayim dedim.
haklısın canım cevizim bitti. annemin cevizini tüketiyoruz. ithal her yerde satılanlar. annem de şehir dışında. önümüzdeki hafta gönderiri bana. sabah uayndığımda ceviz yerine biraz kavrulmuş fındık badem kaju yemiştim 100g. kadar yazmayı unutmuşum
.
Kuruyemiş olarak sadece badem ceviz fındıklı yemeliyiz 1 avuç kadarmi Ak kelebek
Diyete ilk başlandığı zaman ister istemez insülin Direnci olduğu için Vücut tatlı noktasıyla ihtiyaç duruyor hatta diğer günlerde başağırısı mide bulantısı olabilir hepsi çok normal şuan istersen bir sütlü kahve içebilirsin leptin bozulabilir Ama dayanabilirsen hiçbir şey tüketme daha çabuk atlatırsınYa kızlar ben8m canm tatlı biseyler istiyor yemek istemiyorum acaba tarçınlı süt içsem olurmu Ak kelebek asya_01
İnşallah bir şey yoktur canım ya normal bir salgınn dır çabucak toplar inşallah bol su içirmeye çalışAaa ben yarin erken den giderim tedirgin oldum iyice
Oki başladım bir ise azda olsa yemek istemiyorum en iyisi 3 kaisk yoğurda elma dogriyip yemekTabi olur.yogurdun içine kuru meyve veya 1 elma koyup üzerine tarçın Serpip de yiyebilirsin. O da bastirir
Vazgeçtim sütlü şekersiz türk kahvesi içtim yeterli geldiOki başladım bir ise azda olsa yemek istemiyorum en iyisi 3 kaisk yoğurda elma dogriyip yemek
Afiyet olsun canımmVazgeçtim sütlü şekersiz türk kahvesi içtim yeterli geldi
en güzelini yapmışsın. kahve meden suyu tokluk hissi veriyor. en kötü ihtimalle yoğurt yiyebilirsin ama akşam 8 den sonra sadece çay kahve maden suyuVazgeçtim sütlü şekersiz türk kahvesi içtim yeterli geldi
Canım sen de kendinş tanıtsan çoluk çocuk var mıVazgeçtim sütlü şekersiz türk kahvesi içtim yeterli geldi
Tatlım ben 27 yasindayim 3 çocuk annesiyim izmirde yasiyorum 10 yıllık evliyim 73 kg ile evlendim çoluk çocuk süt olsun falan fistan derkennnnn geldim 108 kg ama tartıda öyle çıkıyor baksan hiç göstermiyorum nasıl oluyor anlamadim yaCanım sen de kendinş tanıtsan çoluk çocuk var mı
Tamam canm teşekkür ederm :)))en güzelini yapmışsın. kahve meden suyu tokluk hissi veriyor. en kötü ihtimalle yoğurt yiyebilirsin ama akşam 8 den sonra sadece çay kahve maden suyu
Oy maşallah bu yaşta 3 çocuk annesi ne güzelTatlım ben 27 yasindayim 3 çocuk annesiyim izmirde yasiyorum 10 yıllık evliyim 73 kg ile evlendim çoluk çocuk süt olsun falan fistan derkennnnn geldim 108 kg ama tartıda öyle çıkıyor baksan hiç göstermiyorum nasıl oluyor anlamadim ya