Karatay Günlüğüm

Yarınki yemeği de koydum ocaga. Bamya yaptım. Hastaneye gideceğim için ne zaman geleceğim belli değil. Saçma sapan şeylerle karnimi doyurmayim dedim.

Canımm sabaha kuruyemiş ekleyebilirsin
Akşamda salata ek birşey olabilir yanına biraz az geldi bana ama
haklısın canım cevizim bitti. annemin cevizini tüketiyoruz. ithal her yerde satılanlar. annem de şehir dışında. önümüzdeki hafta gönderiri bana. sabah uayndığımda ceviz yerine biraz kavrulmuş fındık badem kaju yemiştim 100g. kadar yazmayı unutmuşum
Rota neymiş canım . Köpük yoktu. Sarı renkte birde. Yarın sabah erkenden goturecem hemen. Belki ben durdurabilirim dedim patates hasladim yoğurdu nişasta ile karıştırdım kuru kahve verdim. Durmadı.
rota bi virüs. bizimkinin de sarı renkte. doktorumuz reflor verdi. yarın başlayacağım. yoğurtla kullanmam gerek ev yoğurdum kalmamış.

Aaa ben yarin erken den giderim tedirgin oldum iyice

Yarınki yemeği de koydum ocaga. Bamya yaptım. Hastaneye gideceğim için ne zaman geleceğim belli değil. Saçma sapan şeylerle karnimi doyurmayim dedim.
En güzeli bir gün önceden yapmak daha sonra çocuklarıyla insan zor oluyor mantıklı yapmışsın

Evet kuruyemiş olmalı canım yoksa insan acıkıyor
En güzeli doğal olan tabii ki yiyorsann tabiki güzel

Kuruyemiş olarak sadece badem ceviz fındıklı yemeliyiz 1 avuç kadarmi Ak kelebek

Çiğ kuruyemiş olmak kaydı ile çekirdekte olur ceviz olur badem olur fındık olur yer fıstığı olur bunlar bir ince belli çay bardağı kadar sabah kahvaltıda tüketilebilir ekmek yerine

Ya kızlar ben8m canm tatlı biseyler istiyor yemek istemiyorum acaba tarçınlı süt içsem olurmu Ak kelebek asya_01
Diyete ilk başlandığı zaman ister istemez insülin Direnci olduğu için Vücut tatlı noktasıyla ihtiyaç duruyor hatta diğer günlerde başağırısı mide bulantısı olabilir hepsi çok normal şuan istersen bir sütlü kahve içebilirsin leptin bozulabilir Ama dayanabilirsen hiçbir şey tüketme daha çabuk atlatırsın

Canım sen de kendinş tanıtsan çoluk çocuk var mı
Tatlım ben 27 yasindayim 3 çocuk annesiyim izmirde yasiyorum 10 yıllık evliyim 73 kg ile evlendim çoluk çocuk süt olsun falan fistan derkennnnn geldim 108 kg ama tartıda öyle çıkıyor baksan hiç göstermiyorum nasıl oluyor anlamadim ya

Oy maşallah bu yaşta 3 çocuk annesi ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…