- 25 Haziran 2015
- 16.624
- 42.770
- 34
-
- Konu Sahibi Ak kelebek
Teşekkür ederim canım. Ekran görüntüsü aldım. Hepsini yapıcam bunlarin
Tamam tatlım okuycam bende eliptik bisiklet var ona bineyim diyorumİlk sayfada canım neler yememiz gerektiği yazıyor oradan okuyabilirsin neler Yenebileceğini kilolarımız yakın spor olarak şuan kilomuz fazla olduğu için Yürüyüş yeterli olacaktır ama eğer dışarıya çıkamıyorum diyorsan gün de iki mil Leslie Yeterli olacaktır sen isterse ilk başta Birinci sayfayı oku canım
Hersey yoluna girer.yeterki sabırla devam edelimEvlendigimde 73 kilo idim 10 yılda 108 kiloya çıktım offf offffdAk kelebek
Aynen öyle inşalalh karatay diyetinde sabah 10 ile akşam 6 30 dan sonra yemek yasak ara öğün yok demi eğer çok kaçınırsa mide salatalık yada yogurt yenebilirmiHersey yoluna girer.yeterki sabırla devam edelim
Simdi karatay da onemı olan leptini bozmamak. Eğer ara çok uzun gelirse ya 3 ana öğün yap. Ben öyle yapıyorum yoksa dayanamiyorum. Yada 2 öğün arası bir ara öğün yapAynen öyle inşalalh karatay diyetinde sabah 10 ile akşam 6 30 dan sonra yemek yasak ara öğün yok demi eğer çok kaçınırsa mide salatalık yada yogurt yenebilirmi
Ara öğün olarak peki yoğurt yada salata yesem olurmukiSimdi karatay da onemı olan leptini bozmamak. Eğer ara çok uzun gelirse ya 3 ana öğün yap. Ben öyle yapıyorum yoksa dayanamiyorum. Yada 2 öğün arası bir ara öğün yap
Olur tabi. Kuru meyve ceviz yoğurt ayran bunun gibi birini ara öğün yapabilirsinAra öğün olarak peki yoğurt yada salata yesem olurmuki
Ben akşama tavuk haşladım bide pilav yaptım ya inşa salata yoğurt tursu var amma velakin ben t abagima bol salata yağsız ve tavuk alicam ya inada yoğurt yerim bukadar yatana kadar su içerim bol bol bide yeşilçay mate funda biberiye çayım var ondan demlerim yeterli şekerden tatlıdan uzak kalmak baya zorluyo beni ama alisicam mecburum siz nasıl yendinzi
Yok salata yağsız olcak canmMümkünse tavuğu yağlı ye. Karatay yağını ayırmayın diyor. Daha uzun süre tok tutar
Neden Karatay yapmıyor musun?Yok salata yağsız olcak canm
Yapıyorum evet ama biri yağlı.digeri yagsiz olsun dedim yai daha bugün başladım o yüzden pek bilmiyorum yarısını öğrendim kurallarinnNeden Karatay yapmıyor musun?
Ben düzenli yapamadım. Sürekli bozdum ya. 83 le başladım. 72 lerdeyimSuan
8 kaşık esmer bulgurumu yedim. Karatayin menüsünden. Mantarlu soganli yaptim yanina da bol yogurt.
Aksama marul salatam var. Bol su ve cay
. Bugün tartimda eksi görmedim malesef,300 gr fazla gösterdi dünden bugüne. ama su da olabilir.
Cok düzenli gidiyor. hic kacamak yapmadim. Seker de sifir. Sizler kac ayda nekadar verdiniz? Cok heycanliyim insallah basaririm...
Tabiki olurTamam tatlım okuycam bende eliptik bisiklet var ona bineyim diyorum
canım hepimiz öyle bende 68 kg idim şimdi bende 106.5 kiloyum geçen yıl bu zamanlar 82 kg idimEvlendigimde 73 kilo idim 10 yılda 108 kiloya çıktım offf offffdAk kelebek