Karatay Günlüğüm

Tamam tatlım okuycam bende eliptik bisiklet var ona bineyim diyorum

Aynen öyle inşalalh karatay diyetinde sabah 10 ile akşam 6 30 dan sonra yemek yasak ara öğün yok demi eğer çok kaçınırsa mide salatalık yada yogurt yenebilirmi
Simdi karatay da onemı olan leptini bozmamak. Eğer ara çok uzun gelirse ya 3 ana öğün yap. Ben öyle yapıyorum yoksa dayanamiyorum. Yada 2 öğün arası bir ara öğün yap

Suan
8 kaşık esmer bulgurumu yedim. Karatayin menüsünden. Mantarlu soganli yaptim yanina da bol yogurt.
Aksama marul salatam var. Bol su ve cay
. Bugün tartimda eksi görmedim malesef,300 gr fazla gösterdi dünden bugüne. ama su da olabilir.
Cok düzenli gidiyor. hic kacamak yapmadim. Seker de sifir. Sizler kac ayda nekadar verdiniz? Cok heycanliyim insallah basaririm...

Bende kendimden bahsediyim. evliyim 4 senedir,yasim 30, boyum 175 Kilom 81. Evlenmeden önce 60 kiloydum. cok güzeldi. evlendikden sonra baya aldim. Simdi hedefim 65 kilo. ilk 75 görünce kendimi sevindircem. Benki disarda istedigim herseyi yerim.:)) burger patates falan hihi

Ben akşama tavuk haşladım bide pilav yaptım ya inşa salata yoğurt tursu var amma velakin ben t abagima bol salata yağsız ve tavuk alicam ya inada yoğurt yerim bukadar yatana kadar su içerim bol bol bide yeşilçay mate funda biberiye çayım var ondan demlerim yeterli şekerden tatlıdan uzak kalmak baya zorluyo beni ama alisicam mecburum siz nasıl yendinzi

Mümkünse tavuğu yağlı ye. Karatay yağını ayırmayın diyor. Daha uzun süre tok tutar

Ben düzenli yapamadım. Sürekli bozdum ya. 83 le başladım. 72 lerdeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…