Karatay Günlüğüm

Suan
8 kaşık esmer bulgurumu yedim. Karatayin menüsünden. Mantarlu soganli yaptim yanina da bol yogurt.
Aksama marul salatam var. Bol su ve cay
. Bugün tartimda eksi görmedim malesef,300 gr fazla gösterdi dünden bugüne. ama su da olabilir.
Cok düzenli gidiyor. hic kacamak yapmadim. Seker de sifir. Sizler kac ayda nekadar verdiniz? Cok heycanliyim insallah basaririm...
Canım yağ hücreleri boşalır sonra boşalan yere su dolar çünki yağ hücreleri hacmini Kaybetmek istemez belli bir süre tutar daha sonra birden boşaltır ve tartıda birden fazla eksi görürsün o yüzden üzülme tamam mı önemli olan şu an senin dikkat etmen

Ben akşama tavuk haşladım bide pilav yaptım ya inşa salata yoğurt tursu var amma velakin ben t abagima bol salata yağsız ve tavuk alicam ya inada yoğurt yerim bukadar yatana kadar su içerim bol bol bide yeşilçay mate funda biberiye çayım var ondan demlerim yeterli şekerden tatlıdan uzak kalmak baya zorluyo beni ama alisicam mecburum siz nasıl yendinzi
Doyana kadar ye canımm salatada z yağı olsun muhakkak tatlı krizi gelmemesi için öğünlerde tam doy emi birde çok kriz gelirse gün kurusu kayısı içine ceviz koyup yiyebilirsin

Suan
8 kaşık esmer bulgurumu yedim. Karatayin menüsünden. Mantarlu soganli yaptim yanina da bol yogurt.
Aksama marul salatam var. Bol su ve cay
. Bugün tartimda eksi görmedim malesef,300 gr fazla gösterdi dünden bugüne. ama su da olabilir.
Cok düzenli gidiyor. hic kacamak yapmadim. Seker de sifir. Sizler kac ayda nekadar verdiniz? Cok heycanliyim insallah basaririm...
Canım ben daha önce 3.5 ayda 18 kg verdim tsh troid değerlerim bozuldupu için gitmiyor kilo ama düzeldiği an çok çabuk gidecek dedi Dr um

Kızlar paşam hasta yaa. Yarın ilk iş oni hastaneye goturecem. Kusma ishal bugün hiç durmadı keşke gündüz goturseydim.
salgın var dikkat etmke lazım. amip salgını da varmış. dışkısında sümüksü yapı ve köpük var mı? bi de rota salgını varmış. çok geçmiş olsun benim en küçük de hasta ishal

sabah (08:00)
  • 2 tavada yumurta
  • 10 zeytin
  • 2 dilim kaşar
  • 2 dilim çörek otlu tulum
  • domates biber
  • yeşil çay
  • lorlu biber dolması
akşam (17:00)
  • 2 kase kellepaça çorba

su:2 lt
spor: yoga
Canımm sabaha kuruyemiş ekleyebilirsin
Akşamda salata ek birşey olabilir yanına biraz az geldi bana ama

salgın var dikkat etmke lazım. amip salgını da varmış. dışkısında sümüksü yapı ve köpük var mı? bi de rota salgını varmış. çok geçmiş olsun benim en küçük de hasta ishal
Rota neymiş canım . Köpük yoktu. Sarı renkte birde. Yarın sabah erkenden goturecem hemen. Belki ben durdurabilirim dedim patates hasladim yoğurdu nişasta ile karıştırdım kuru kahve verdim. Durmadı.

X