-
- Konu Sahibi Ak kelebek
Evet 4-5 saat ara olmasi lazim bunu kitapda da okudum. Ama 2 ögün dedigi icin,hep öglen 12 ve aksam 6-7 de yiyordum. ama 3 kez de yiyebilirsem ozaman güzel. Simdi sabah 8 de kahvaltimi yaptim.Evet canım
Şimdi mesela sabah 8 de kahvaltı yaptın 8.30
Da bitti 13.00 de tekrar birşeyler yiyebilirsin en az aralarda 4 saat ideal olanı da 5 saat ara olması sonra yiyebilirsin tamam öı aç kalma emi
Yayılmaz. O felaketelerdeyim tsh lar bir düzelse idi kendime geleceğim inşOzman bende varım artık senin ki doğum kilosu ama benim ki doğum kilosu sayılmaz Zaten hep kilo sorunum vardı ama tipim resmen kaymış durumda basen göbek nasıl bir yayılma var anlatamam sende de oldu mu böyle birşey tartı gününüz hangi gün
Oh mis gibi menengiç bak daha ne olsuncnm sen böyle deyinde 2. nescafe içmedimmenengiç kahvesi yaptım süt ve suyla şekersiz olarak.
inş cnm neden olmasın..
menü gayet iyi. bence 1 ince dillim kekten zarar gelmez. ha karataya uygun değil ama o bir dilimle sınırlı kaldıysa tamamdır. ben sevdiğim yemeklerde dur durak bilmiyorum. o yüzden 1 aydır ne kek ne tatlı bir şey yapıyorum evde. çocuk okulda ikindi kahvaltısında yiyordur eşime de dedim sen de yeme. kilolu değil ama bacakları zayıf göbeği var. ailesinde ciddi şekerde var. onun içinde iyi oluyor .
ohh süper.. afiyet olsun cnm. benim de cnm bulgurlu ıspanak ve yoğurt istiyor günlerdir ama bizim buralara gelmemiş ıspanak.
haklısın cnm. ama ben baya azalttım. bak dün de içmedim.yani yarımla kalsam bir süre o bile iyi bana..
hoş geldin aramıza. ben karatay yapmıyorum az az sık sık besleniyorum. bana en çok bu yarıyor. sen emziriyorsun sanırım. öyleyse bol su rezene bulgur türü ye. şekersiz meyve hoşafları yap. yani ben emzirirken şunu anladım hamur işi tatlı yemezsen de sütün oluyor. hatta ben oğlan 6 aylık mıydı ne oruç da tuttum . ama şu da var sadece su süt yapar diyorlar ya yok ben de olmadı. 3-4 litre içerdim ama fos. illa bana yarayan şeyler yemem gerekti. o da bulgurlu yemeklerdi.
Pazertesi canımmOzman bende varım artık senin ki doğum kilosu ama benim ki doğum kilosu sayılmaz Zaten hep kilo sorunum vardı ama tipim resmen kaymış durumda basen göbek nasıl bir yayılma var anlatamam sende de oldu mu böyle birşey tartı gününüz hangi gün
Asya cım kaçırdıklarının ödemidir moral bozma çabuk gelen çabuk gider aynen devamEvet canım öyle tabide hiç olmasa daha iyi olurdu.bugünden itibaren başlıyorum Allahın izniyle. Yalnız tartida arti geldim yaa. 72.6 çıktımarti 2 falan çıktı. Odem midir acaba. Valla odemde olsa notumu aldım 21 gün sonra bakicam ne kadar fark ediyor. Ayy çok bunaldim ya şu 70 altını bir göremedim. 5 kilo gitse ilk etapta cokkk mutlu olucam
Tabi ki canım o çalışmayan Kişiler için 2 öğün sen 3 öğün yapabilirsin tamam mı aklına takılan herşeyi sor canımmEvet 4-5 saat ara olmasi lazim bunu kitapda da okudum. Ama 2 ögün dedigi icin,hep öglen 12 ve aksam 6-7 de yiyordum. ama 3 kez de yiyebilirsem ozaman güzel. Simdi sabah 8 de kahvaltimi yaptim.
Ben de merak ettim fotoğraf ı ama yakalayamadım.Yükledim canım albümde. Sonra silecem geri. Düğün günü bu
Sen ne iyisin öyle kocaman kalp birakiyorum sanaTabi ki canım o çalışmayan Kişiler için 2 öğün sen 3 öğün yapabilirsin tamam mı aklına takılan herşeyi sor canımm
Müsait zaman da atarım. Aktif oldugunuz vakitMerhaba dün yediklerimden profiterol ve midye türü ve saati gereği olmadı farkındayım. Kızım tarzının ayarlarını değiştirdi. Düzeltemiyorum. Kg değil ıbs olarak ölçüyor. Bakalım cumaya kadar düzeltebilir miyim
Ben de merak ettim fotoğraf ı ama yakalayamadım.
Erken kalkıp akşamı erken kapatmışsın canım sonra kaçamaklar gelmiş dimisabah (08:00)
- 2 yumurtadan biberli kekikli omlet
- 10 zeytin
- 3 dilim kaşar
- 2 dilim çörek otlu tulum
akşam (15:30)
KAÇAMAKLAR:
- Izgara balık
- Çekirdek
20:00 profiterol ve 5 midye
su+detoks suyu:3 lt
spor: yoga
Asya at burdayımMüsait zaman da atarım. Aktif oldugunuz vakit
Tartının markası ne arkasında düğme vardır küçücük onun üzerine bas canımm sırayla değişirMerhaba dün yediklerimden profiterol ve midye türü ve saati gereği olmadı farkındayım. Kızım tarzının ayarlarını değiştirdi. Düzeltemiyorum. Kg değil ıbs olarak ölçüyor. Bakalım cumaya kadar düzeltebilir miyim
Ben de merak ettim fotoğraf ı ama yakalayamadım.
Sen ne iyisin öyle kocaman kalp birakiyorum sana
Bende katılabilirmiyim sana karatay çok mantıklı geldi banaKIZLAR MERHABA
Uzun zamandır KONU açıp açmamakta kararsız kaldım.Ama açmam gerektigine inandım:)
Size kendimden bahsedim;
30 yaşında 1.71 boyunda 2 çocuk annesiyim kendimi bildim bileli çok zayıf biri olmadım hep dikkat etmek zorunda kaldım bünyem kilo almaya çok müsait. evlilik hayatına 68 kg ile başladım dikkat etmedik balayı filan hamile kaldım 3 ay sonra
kızımda 73 kg ile hamile kalıp 97 kg ile Doğuma girdim ama aldığım 24 kg gerçekten çok yedim Doğum sonrası 12 kg gitti Benden emzirme döneminde tekrar 98 e çıktım o rakamı görünce çok şok oldum dur dedim kendime yeter artık yazık ve karatay diyetine başladım kızım 1 yaşında idi ve 16 kg verdim 82 kg indim tatiller filan oldu ama verdiğim kiloyu korudum daha vereyim 68 kg olayım diye çabalarken 2. Bebeğime hamile kaldığımı öğrendim madem öyle dedim 90 kg mı geçmeden hamileliği bitirmek niyetinde idim hamileliğimin 7. ayına kadar sadece 5 kg aldım daha sonra 28. Haftadan sonra birden şişmeye başladım (diyetisyen ile takip ediyordum gebeliğimi sebebini bilmiyordum ) her hafta kilo alıyordum ayda 8 kg almaya başladım gebelik ilerledikçe tartıda rakamlar hızlı şekilde artmaya başladı çok fazla ödem oldum artık ayaklarım acıyordu son Dr kontrolümde yapılan tahlilde idrarda protein çıktı ve süreç başladı preeklampsi(gebelik zehirlenmesi) olmuşum 35+6Haftada acil Doğum yaptım son 1.5 ayda 21 kg almıştım diyetisyen de bende şok olduk Tabi çok şükür bitti geçti o günler bende bebeğimde çok iyiyiz ancak benden hiç kilo gitmedi Doğum sonrası gitmemesine rağmen birde üzerine kilo aldım kendi sağlığım için vermek istiyorum bebeğimi etkilemeden Ve burada yaptığım herşeyi sizler ile paylaşmak istedim umarım kendim içinde başkaları içinde faydalı ve güzel bir günlük olur.
Tabi kiBende katılabilirmiyim sana karatay çok mantıklı geldi bana
Tanıtsana kendini canım bizeBende katılabilirmiyim sana karatay çok mantıklı geldi bana
Sen neler yiyorsun neleryemiyorsun 2 oyunmu yiyorsun spor olarak ne yapiyosrn kısaca anlatamam rica etsemmm ben malesef 108 kiloyum vermek istiyorm hamile kalabilmem icinTabi ki
İlk sayfada canım neler yememiz gerektiği yazıyor oradan okuyabilirsin neler Yenebileceğini kilolarımız yakın spor olarak şuan kilomuz fazla olduğu için Yürüyüş yeterli olacaktır ama eğer dışarıya çıkamıyorum diyorsan gün de iki mil Leslie Yeterli olacaktır sen isterse ilk başta Birinci sayfayı oku canımSen neler yiyorsun neleryemiyorsun 2 oyunmu yiyorsun spor olarak ne yapiyosrn kısaca anlatamam rica etsemmm ben malesef 108 kiloyum vermek istiyorm hamile kalabilmem icin
Evet canım öyle tabide hiç olmasa daha iyi olurdu.bugünden itibaren başlıyorum Allahın izniyle. Yalnız tartida arti geldim yaa. 72.6 çıktımarti 2 falan çıktı. Odem midir acaba. Valla odemde olsa notumu aldım 21 gün sonra bakicam ne kadar fark ediyor. Ayy çok bunaldim ya şu 70 altını bir göremedim. 5 kilo gitse ilk etapta cokkk mutlu olucam
Güncel kaç kilosun bebeğim
Teşekkür ederim hoşbuldum katılıyorum sana bazı günler su içmekten kusma dercesine geldim yok yani olmadı sütüm yetersiz mama da veriyorum ama bu günlerde mamayı bırakacak gibiyiz sutumun azalmasını istemem bende cifte kavrulmuş lokum inanılmaz süt yapıyor bunu takip ettim gerçekten çok yapıyor ama yasakladim eşime eve lokum alma diye rezeneyi hiç ihmal etmicem bakalım menü vermeye de başlarım sizde fikir verirsiniz hem deneyimlerim süt durumu diyette nasıl olacak
Oh mis gibi menengiç bak daha ne olsun