Karatay Günlüğüm

Evet canım
Şimdi mesela sabah 8 de kahvaltı yaptın 8.30
Da bitti 13.00 de tekrar birşeyler yiyebilirsin en az aralarda 4 saat ideal olanı da 5 saat ara olması sonra yiyebilirsin tamam öı aç kalma emi
Evet 4-5 saat ara olmasi lazim bunu kitapda da okudum. Ama 2 ögün dedigi icin,hep öglen 12 ve aksam 6-7 de yiyordum. ama 3 kez de yiyebilirsem ozaman güzel. Simdi sabah 8 de kahvaltimi yaptim.

Yayılmaz. O felaketelerdeyim tsh lar bir düzelse idi kendime geleceğim inş

Oh mis gibi menengiç bak daha ne olsun

Pazertesi canımm

Asya cım kaçırdıklarının ödemidir moral bozma çabuk gelen çabuk gider aynen devam

Evet 4-5 saat ara olmasi lazim bunu kitapda da okudum. Ama 2 ögün dedigi icin,hep öglen 12 ve aksam 6-7 de yiyordum. ama 3 kez de yiyebilirsem ozaman güzel. Simdi sabah 8 de kahvaltimi yaptim.
Tabi ki canım o çalışmayan Kişiler için 2 öğün sen 3 öğün yapabilirsin tamam mı aklına takılan herşeyi sor canımm

sabah (08:00)
  • 2 yumurtadan biberli kekikli omlet
  • 10 zeytin
  • 3 dilim kaşar
  • 2 dilim çörek otlu tulum

akşam (15:30)
  • Izgara balık
  • Çekirdek
KAÇAMAKLAR:
20:00 profiterol ve 5 midye

su+detoks suyu:3 lt
spor: yoga

Merhaba dün yediklerimden profiterol ve midye türü ve saati gereği olmadı farkındayım. Kızım tarzının ayarlarını değiştirdi. Düzeltemiyorum. Kg değil ıbs olarak ölçüyor. Bakalım cumaya kadar düzeltebilir miyim
Yükledim canım albümde. Sonra silecem geri. Düğün günü bu
Ben de merak ettim fotoğraf ı ama yakalayamadım.

Müsait zaman da atarım. Aktif oldugunuz vakit

sabah (08:00)
  • 2 yumurtadan biberli kekikli omlet
  • 10 zeytin
  • 3 dilim kaşar
  • 2 dilim çörek otlu tulum

akşam (15:30)
  • Izgara balık
  • Çekirdek
KAÇAMAKLAR:
20:00 profiterol ve 5 midye

su+detoks suyu:3 lt
spor: yoga
Erken kalkıp akşamı erken kapatmışsın canım sonra kaçamaklar gelmiş dimi

Tartının markası ne arkasında düğme vardır küçücük onun üzerine bas canımm sırayla değişir

Bende katılabilirmiyim sana karatay çok mantıklı geldi bana

Sen neler yiyorsun neleryemiyorsun 2 oyunmu yiyorsun spor olarak ne yapiyosrn kısaca anlatamam rica etsemmm ben malesef 108 kiloyum vermek istiyorm hamile kalabilmem icin
İlk sayfada canım neler yememiz gerektiği yazıyor oradan okuyabilirsin neler Yenebileceğini kilolarımız yakın spor olarak şuan kilomuz fazla olduğu için Yürüyüş yeterli olacaktır ama eğer dışarıya çıkamıyorum diyorsan gün de iki mil Leslie Yeterli olacaktır sen isterse ilk başta Birinci sayfayı oku canım

bence ödemdir cnm. su ve yeme düzenin oturuşa tekrar gider o ödemler.. yılmıyoruz devam ediyoruz.

Güncel kaç kilosun bebeğim

cnm ben 78,5 ile başladım bir ay olmak üzere bugün 73,6 geldim. şükür 5 kilodan kurtuldum.

aynen kendini deneyerek sütüne iyi gelen besinleri bulabilirsin. ben emzirirken kilo vermedim hiç. ama kiloda almadım. bence emzirmek işe yarıyordu. yoksa ben bir tabak makarna yesem 1 kilo alırım. o dönem almamıştım. tabi diyet yapsam da verirdim. sen dikkat ettiğine göre gidecek o kilolar eminim.

Oh mis gibi menengiç bak daha ne olsun

saol cnm severim menengici

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…