- 25 Haziran 2015
- 16.624
- 42.770
- 34
- Konu Sahibi Ak kelebek
Kız dur atıyorumAsya at burdayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız dur atıyorumAsya at burdayım
Maşallah asyam çok güzelsinYükle dım canım albüme bak
Gorumcem canım o. Kilom öyle göz tirmalamismiMaşallah asyam çok güzelsin
Eltinden de
Diğer bayan kim kilolu olan
Hayır canım gayet iyi duruyor Kilolu durmuyorsunGorumcem canım o. Kilom öyle göz tirmalamismi
Yok basen im yok hiç. Sadece üst ten alıyorum kiloyuHayır canım gayet iyi duruyor Kilolu durmuyorsun
Senin alt tarafın Yok dimi canımm
Ben göremedim yine kaçırdım mıYok basen im yok hiç. Sadece üst ten alıyorum kiloyu
Bölgesel çalışmak lazım o zamanYok basen im yok hiç. Sadece üst ten alıyorum kiloyu
Sabahları erken yapıyorum hep kahvaltıyı. Akşamı da erken ve sonra kaçamak olmuyor dün istisna oldu neredeyse 1 aydır şeker karbonhidrat yemiyorum hafta sonu geç kahvaltı yapınca 24 saat oluyor öğün aralığı acıkmıyorumErken kalkıp akşamı erken kapatmışsın canım sonra kaçamaklar gelmiş dimi
Dur atıyorum 2 dk ayrilmaBen göremedim yine kaçırdım mı
Attım bak hemen sileyimBen göremedim yine kaçırdım mı
Karın kol çalışmam lazımBölgesel çalışmak lazım o zaman
Baktım canım. Gayet güzelsin. Zayıflayınca yüzün çok daha güzel duracak. Kıskananlar çatlasın o zamanAttım bak hemen sileyim
Aslında erken kalkıyorsun buçuk öğün yapabilirsin canımSabahları erken yapıyorum hep kahvaltıyı. Akşamı da erken ve sonra kaçamak olmuyor dün istisna oldu neredeyse 1 aydır şeker karbonhidrat yemiyorum hafta sonu geç kahvaltı yapınca 24 saat oluyor öğün aralığı acıkmıyorum
Ben sana bölgesel hareketler atayımKarın kol çalışmam lazım
Gorumcem durduk yere kusluk çıkarıyor du. Kayinbabam benim oğlumu daha çok seviyormus da bilmem ne.Baktım canım. Gayet güzelsin. Zayıflayınca yüzün çok daha güzel duracak. Kıskananlar çatlasın o zaman
Tamam olur. Bugün bölgesel yapacam zaten mecburenBen sana bölgesel hareketler atayım