-
- Konu Sahibi Ak kelebek
İlk 21 gün çok zor her an atak gelebilir canımBaya baya zorlandim beynim yemek düsünüyor baska birsey degil. Cok acim suan. ama ilk gün normal sanirim.
Bitki cayi icip yaticam. En son aksam 7 de yedim mercimek salatami(7-8 kasik) ve yanina yogurt
Ay inan canim cips istiyor bir paket hahaha. dayancam ama. yarin sabah görüsmek üzere iyi geceler hepinizeİlk 21 gün çok zor her an atak gelebilir canım
Baş ağrısı mide bulantısı çok normal vücut temizlenşyor
Sabah 11.00
Menemen
Peynir zeytin
Salatalık
1 avuç çiğ fındık
Ara 15.30
1 cennet hurması
Akşam 20.00 ( çocuklardan bir türlü yiyemeden)
1 kase tarhana çorbası
1 tabak pırasa yemeği
Yoğurt
Su 2.5 lt
Spor maalesef yapamadım
Baya baya zorlandim beynim yemek düsünüyor baska birsey degil. Cok acim suan. ama ilk gün normal sanirim.
Bitki cayi icip yaticam. En son aksam 7 de yedim mercimek salatami(7-8 kasik) ve yanina yogurt
Tartıda ki mutluluk gibis var mı ciddenafiyet olsun cnm. bol bol eksi getirsin inş.
benim bugün 23. günüm mesela bana da ara ara atak geliyor ama tartım da eksilince o ataklar geçip gidiyor.
bir de canımın istediği şeyleri not aldım kafamahedefe ulaşınca küçük porsiyonlar halinde yerim dedim. zaten midem baya küçüldü. çok açım diye oturuyorum 2 kaşık da tıkanıyorum dayan çok başındasın
Canımm kaçta kalktın sen neden 12 yi bekliyorsun ?Kizlarrrrr 600 gram gitmis dünden bugüne. Tabi yag degil. ama yinede sevindim tartida azaldigink görünce. Hühüühü.
Simdi bir türk kahvesi ictim.
12 de yine 2 yumurta ve salatalik domates kuruyemis yiycem.
Aksam 6-7 de de mercimek salatasi ve bir porsion balik.
Canim sabah 8 de kalktim. amaCanımm kaçta kalktın sen neden 12 yi bekliyorsun ?
Canım bak 3 öğün yap o zaman Canan Karatay diyor ki sabah kalktıktan sonra 2 saat içinde yapılan kahvaltı 5 km koşmuş gibi metabolizma hızlandırır o yüzden 8 de kahvaltı yap 12.30 da ister kahvaltı yap ister çorba köfte salata ye mesela ihmal etmeCanim sabah 8 de kalktim. ama
aksam 10 a kadar calisiyorum buyüzden kahvaltimi 12 de yapiyorum is yerinde de aksam bi ögün yiyorum. sabah 8 de yesem aksama kadar cok acikirim
Kuzum yazamadım çocuklar ile parka indimKızlar napiyorsunuz? Ses yok kimseden
Tartıda ki mutluluk gibis var mı cidden
Merhaba kizlar dün kacirdim baya. Bugün sabah tan pazara gidip geldim. Koltuk lari sildim. Evi yikadim. Kabak yaptım ocaga koydum. Birazdan çamaşır katlayip. Ütü yapıcam. Sonra si tüm hafta bana ait. Full spor yapıcam eşim gelene kadar. Çok çok evi bir süpürurum. Paşayi salliyorum ayagimda. Tam 15 gün var eşimin gelmesine iyi degerlendirmem lazım
Nescafeler tırmalıyor sadece onun dışında menü süperbugünkü menüm
sabah
1 haşlanmış yumurta
1 çay kaşığı salça (hem ev salçası hem de cnm acı bir şeyler istiyor ondan salça yiyorum)
1 dilim ekmek
biraz peynir
ara
nescafe şekersiz
öğlen
2 kepçe etli patlıcan yemeği
1 kase yoğurt
ara
1 elma
akşam
1 kase patlıcan yemeği
1 bardak ayran
ara
nescafe (dizim var bugün keyif yapıcam )
Evet yaa. Gevşeme oldu sankiyani yok tabi
hepimize gülsün tartılar emeklerimiz boşa çıkmasın inş.
tabi düğünde iltifatları alınca kaçırdın hementoparlan cnm. bak az kalmış. biraz daha versen iyi olur ama sonra devam zaten sonuna kadar.
bu arada şeker orucu ben yapamam sanırım. az az da olsa her şeyden tadıyorum. yoksa kendimi çok kasınca olmuyor. sana başarılar. karataya uygun zaten sıfır şeker.
Yuruyusude cikarsaydin aradan. Bende yarın başlıyorum spora inşKuzum yazamadım çocuklar ile parka indim
Burdakilerin hepsi zaten sekersiz yemiyormuKızlar ben yarin şekersiz 21 güne başlıyorum. Benimle başlayan varmı yarin. Pasamin doğum gününe tam 21 gün var. Gobusu yok etmek lazım