- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
-
- Konu Sahibi Ak kelebek
Sen başarırsın Can'ım resim de dosya boyutu büyük geliyor olabilirDüğün girdi araya inşallah daha düzenli gider artik
Kamera ayarımla oynamadım halbuki. Ne yapmam gerekiyorSen başarırsın Can'ım resim de dosya boyutu büyük geliyor olabilir
Resmî kırp canım o olmuyorsa WhatsApp da birine at o sana geri atsınKamera ayarımla oynamadım halbuki. Ne yapmam gerekiyor
AynenAy hayret bişey ya. Olmuyor. Oglus yatsın birde bilgisayar dan deneyeyim. Eltim Gilböyle kaldı inşallah daha da iyi olacak pasamin dogumgununde
Yükledim canım albümde. Sonra silecem geri. Düğün günü bu
Göremedim kuzumYükledim canım albümde. Sonra silecem geri. Düğün günü bu
Baya bekledim sen girmeyince sildim.eşimden dolayı siliyorum ya geriGöremedim kuzum
Günaydın kızlar. Ben döndüm aranıza 1 haftalik düğün maratonu bitti. Bugün haftaya pazartesi ne hedefim ins 69 u ucundan da olsa görürüm.
Süpersin canım ilk sayfaya yazacağım hedef kilonu da yazar mısın canımm
Bende basliyorum
boyum 175
Kilom 81
Hedef 65 Kilo
Offf 24 saat yemek yiyen birisiyim doymak bilmeyen. Hadi bakalim sizinleyim günlük artik
Tam Karatay gibiKahvaltimda
2 yumurta
2 domates
biraz salatalik
10 zeytin
1 cay bardagi ceviz
4 hurma
2 bardak limonlu su ictim
aksam yemegime:
yesil mercimek salatasi hazirladim
kirmizi biber
dereotu
maydonoz
kirmizi sogan
zeytinyag-limon-baharatlar
ve 8 kasık yogurt yiycem yanina
ögle arasinda 2 mandalina
O kadar dikkat ederlerki böyle şeylere 3 kiloyu bile fark ediyorlar. Zaten eşimin memleketinde gören ne kadar zayiflamissin dedi. Onlar gördüğünde 87 lerdeydim. İnan hiç oturmadim döktüm kurtlarimiin görürsün cnm. eltinler sni gördüğünde 80 li kilolardaysan çok çok normal şok olmalarıiyi kurtlarını döktün kız düğün geze geze
teşekkür ederim cnm . hedefim öncelikle 63
ben de 24 saat şekerli bir şeyler atıştırırdım. 4. haftam bu hafta diyette inan meyveler bile fazla tatlı geliyor. alışınca kolaylaşıyor. ama ilk günler çok sabır lazım.
Yorgunluktan Şişlik canım bende temizlik ile uğraşıyorum. Hedef kilon ne idiNapiyorsunuz kızlar ? Ben evi toparladim bulasik yikadim paşam uyuyor. Kendimi aşırı şiş hissediyorum yorgunluktan mi acaba. Şu içiyorum habire. Şimdi çay koyucam daha da dinlenicem her yanım ağrıyor kafam kazan gibi. Dün düğün sabah 10 da basladi akşam 6 da bitti.
Simdilik 65 canım hedefim. Kolay gelsin sana da canım çocuklu evin temizliği bitmiyorYorgunluktan Şişlik canım bende temizlik ile uğraşıyorum. Hedef kilon ne idi
Kuzum
Afiyet olsun canımmmenümü vereyim bugün
sabah
1 dilim tam tahıllı ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 çay kaşığı salça
bir kaç dilim peynir
öğlen
3,5 tane köfte
1 kase yoğurt
ara
yarım nescafe
ara
1 elma
akşam
1 tabak etli patlıcan yemeği
1 bardak ayran
Aynen birde ikisi de küçük olunca iş falan çok yorucu yetişemiyorsunSimdilik 65 canım hedefim. Kolay gelsin sana da canım çocuklu evin temizliği bitmiyor