Karatay Günlüğüm

Kahvaltimda
2 yumurta
2 domates
biraz salatalik
10 zeytin
1 cay bardagi ceviz
4 hurma
2 bardak limonlu su ictim

aksam yemegime:
yesil mercimek salatasi hazirladim
kirmizi biber
dereotu
maydonoz
kirmizi sogan
zeytinyag-limon-baharatlar

ve 8 kasık yogurt yiycem yanina

ögle arasinda 2 mandalina

Günaydın kızlar. Ben döndüm aranıza 1 haftalik düğün maratonu bitti. Bugün haftaya pazartesi ne hedefim ins 69 u ucundan da olsa görürüm.

in görürsün cnm. eltinler sni gördüğünde 80 li kilolardaysan çok çok normal şok olmaları iyi kurtlarını döktün kız düğün geze geze

Süpersin canım ilk sayfaya yazacağım hedef kilonu da yazar mısın canımm

teşekkür ederim cnm . hedefim öncelikle 63

Bende basliyorum
boyum 175
Kilom 81
Hedef 65 Kilo

Offf 24 saat yemek yiyen birisiyim doymak bilmeyen. Hadi bakalim sizinleyim günlük artik

ben de 24 saat şekerli bir şeyler atıştırırdım. 4. haftam bu hafta diyette inan meyveler bile fazla tatlı geliyor. alışınca kolaylaşıyor. ama ilk günler çok sabır lazım.

Tam Karatay gibi
Süper bir menü olmuş bu

O kadar dikkat ederlerki böyle şeylere 3 kiloyu bile fark ediyorlar. Zaten eşimin memleketinde gören ne kadar zayiflamissin dedi. Onlar gördüğünde 87 lerdeydim. İnan hiç oturmadim döktüm kurtlarimi o kadar da yol gittik geldik ceyizi getirmeye hısım çıktı.

Napiyorsunuz kızlar ? Ben evi toparladim bulasik yikadim paşam uyuyor. Kendimi aşırı şiş hissediyorum yorgunluktan mi acaba. Şu içiyorum habire. Şimdi çay koyucam daha da dinlenicem her yanım ağrıyor kafam kazan gibi. Dün düğün sabah 10 da basladi akşam 6 da bitti.

Yorgunluktan Şişlik canım bende temizlik ile uğraşıyorum. Hedef kilon ne idi
Kuzum

menümü vereyim bugün

sabah
1 dilim tam tahıllı ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 çay kaşığı salça
bir kaç dilim peynir

öğlen
3,5 tane köfte
1 kase yoğurt

ara
yarım nescafe

ara
1 elma

akşam
1 tabak etli patlıcan yemeği
1 bardak ayran

Afiyet olsun canımm

Sabah 11.00
Menemen
Peynir zeytin
Salatalık
1 avuç çiğ fındık

Ara 15.30
1 cennet hurması

Akşam 20.00 ( çocuklardan bir türlü yiyemeden)
1 kase tarhana çorbası
1 tabak pırasa yemeği
Yoğurt

Su 2.5 lt
Spor maalesef yapamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…