Karatay Günlüğüm

Bende menumu vereyim

Sabah 10 da
2 has yumurta salatalik domates 3 dil kaşar çay

Saat 12 gibi 1 elma

Saat 15 30 da 1 tabak kabak ve ayran

saat 16 da 1 dil kek:duduk: elim ayağım titredi:KK43:

Saat 18.30 da
1 tabak kabak ayran

Kızlar çok saçma oldu ama dünyanın işini yaptım. Sonrası 10 gun bana ait. Kendime zaman ayiricam
Zaten keki söylemişsin canım onun dışında güzel menü

Sabah 11.30
Menemen
Peynir zeytin
Salatalık
1 avuç çiğ fındık
Çay

Ara 15.30 1 cennet hurması

Akşam 19.00
1 tabak pırasa 1 kase yoğurt

Su 2.5 lt
Spor 25 dk yürüyüş oğlum ağladı eve geçtim

Canım bak 3 öğün yap o zaman Canan Karatay diyor ki sabah kalktıktan sonra 2 saat içinde yapılan kahvaltı 5 km koşmuş gibi metabolizma hızlandırır o yüzden 8 de kahvaltı yap 12.30 da ister kahvaltı yap ister çorba köfte salata ye mesela ihmal etme :KK66:
Bunu bilmiyordum. cok tesekkür ederim canim. Sabah kalktigimda hemen kahvaltimi yapiyim ozaman.
12 de sadece bi meyva yerim veya bir kahve. Aslinda diyet degil bu aslinda normali olan . saglikli beslenme. ben yurtdisinda yasiyorum yabanci arkadaslarim var onlar diyetde rejimde falan degil. onlar hep böyle yiyor. hafta sonlari da istedikleri pasta/restaurant/hamur isi yiyorlar. Bizim ve arap mutfaklari en tehlikeli mutfak. cok sagliksiz bizim mutfak.
pirinc pilavi yapariz. yanina nohut yada fasulye. onun yanina birde beyaz ekmek. ne protein var. ne sebze var ne bisey. firinda patates yapariz yanina tavuk yanina yine pilav. yanina yine ekmek:KK12:

Bunu bilmiyordum. cok tesekkür ederim canim. Sabah kalktigimda hemen kahvaltimi yapiyim ozaman.
12 de sadece bi meyva yerim veya bir kahve. Aslinda diyet degil bu aslinda normali olan . saglikli beslenme. ben yurtdisinda yasiyorum yabanci arkadaslarim var onlar diyetde rejimde falan degil. onlar hep böyle yiyor. hafta sonlari da istedikleri pasta/restaurant/hamur isi yiyorlar. Bizim ve arap mutfaklari en tehlikeli mutfak. cok sagliksiz bizim mutfak.
pirinc pilavi yapariz. yanina nohut yada fasulye. onun yanina birde beyaz ekmek. ne protein var. ne sebze var ne bisey. firinda patates yapariz yanina tavuk yanina yine pilav. yanina yine ekmek:KK12:
Evet canım :KK66:
Şimdi mesela sabah 8 de kahvaltı yaptın 8.30
Da bitti 13.00 de tekrar birşeyler yiyebilirsin en az aralarda 4 saat ideal olanı da 5 saat ara olması sonra yiyebilirsin tamam öı aç kalma emi

B88C58B3-6252-4267-8D55-E6A589F6F151.jpeg

sonundaoldu sonundaoldu

Merhaba kızlar bende aranıza katılmak isterim yaklaşık iki ay önce doğum yaptım çok mutsuzum burda bildirimle falan ilerlemek daha teşvik edici olur sadece Karatay yapmak şart mı grupta ben Karatay istemiyorum şuan kalori hesabı ilerlemek hedefim
Canım benim sağlıklı beslen bebeğine bol bol süt olsun paylaş menülerini senşn için daha toparlayıcı olur bende öyleyim Doğum kiloları var üzerimde vermek istiyorum. Seni çok iyi anlıyorum

Canım benim sağlıklı beslen bebeğine bol bol süt olsun paylaş menülerini senşn için daha toparlayıcı olur bende öyleyim Doğum kiloları var üzerimde vermek istiyorum. Seni çok iyi anlıyorum
Ozman bende varım artık senin ki doğum kilosu ama benim ki doğum kilosu sayılmaz Zaten hep kilo sorunum vardı ama tipim resmen kaymış durumda basen göbek nasıl bir yayılma var anlatamam sende de oldu mu böyle birşey tartı gününüz hangi gün

Nescafeler tırmalıyor sadece onun dışında menü süper

cnm sen böyle deyinde 2. nescafe içmedim :KK70: menengiç kahvesi yaptım süt ve suyla şekersiz olarak. :KK200:
Evet yaa. Gevşeme oldu sanki:işsiz:aşırı yorgunluk var kriz gibi geldi aslında. Yaa sıfır karbonhidrat olucak ama etkisi büyük oluyor. İlk etapta 5 kilo versem şahane olur. En son şekersiz 21 günde 3 kilo vermiştim. İnşallah yine öyle olur

inş cnm neden olmasın..

Bende menumu vereyim

Sabah 10 da
2 has yumurta salatalik domates 3 dil kaşar çay

Saat 12 gibi 1 elma

Saat 15 30 da 1 tabak kabak ve ayran

saat 16 da 1 dil kek:duduk: elim ayağım titredi:KK43:

Saat 18.30 da
1 tabak kabak ayran

Kızlar çok saçma oldu ama dünyanın işini yaptım. Sonrası 10 gun bana ait. Kendime zaman ayiricam

menü gayet iyi. bence 1 ince dillim kekten zarar gelmez. ha karataya uygun değil ama o bir dilimle sınırlı kaldıysa tamamdır. ben sevdiğim yemeklerde dur durak bilmiyorum. o yüzden 1 aydır ne kek ne tatlı bir şey yapıyorum evde. çocuk okulda ikindi kahvaltısında yiyordur eşime de dedim sen de yeme. kilolu değil ama bacakları zayıf göbeği var. ailesinde ciddi şekerde var. onun içinde iyi oluyor .

Sabah 11.30
Menemen
Peynir zeytin
Salatalık
1 avuç çiğ fındık
Çay

Ara 15.30 1 cennet hurması

Akşam 19.00
1 tabak pırasa 1 kase yoğurt

Su 2.5 lt
Spor 25 dk yürüyüş oğlum ağladı eve geçtim

ohh süper.. afiyet olsun cnm. benim de cnm bulgurlu ıspanak ve yoğurt istiyor günlerdir ama bizim buralara gelmemiş ıspanak.

haklısın cnm. ama ben baya azalttım. bak dün de içmedim. :KK70: yani yarımla kalsam bir süre o bile iyi bana..

Merhaba kızlar bende aranıza katılmak isterim yaklaşık iki ay önce doğum yaptım çok mutsuzum burda bildirimle falan ilerlemek daha teşvik edici olur sadece Karatay yapmak şart mı grupta ben Karatay istemiyorum şuan kalori hesabı ilerlemek hedefim

hoş geldin aramıza. ben karatay yapmıyorum az az sık sık besleniyorum. bana en çok bu yarıyor. sen emziriyorsun sanırım. öyleyse bol su rezene bulgur türü ye. şekersiz meyve hoşafları yap. yani ben emzirirken şunu anladım hamur işi tatlı yemezsen de sütün oluyor. hatta ben oğlan 6 aylık mıydı ne oruç da tuttum . ama şu da var sadece su süt yapar diyorlar ya yok ben de olmadı. 3-4 litre içerdim ama fos. illa bana yarayan şeyler yemem gerekti. o da bulgurlu yemeklerdi.

cnm sen böyle deyinde 2. nescafe içmedim :KK70: menengiç kahvesi yaptım süt ve suyla şekersiz olarak. :KK200:

inş cnm neden olmasın..

menü gayet iyi. bence 1 ince dillim kekten zarar gelmez. ha karataya uygun değil ama o bir dilimle sınırlı kaldıysa tamamdır. ben sevdiğim yemeklerde dur durak bilmiyorum. o yüzden 1 aydır ne kek ne tatlı bir şey yapıyorum evde. çocuk okulda ikindi kahvaltısında yiyordur eşime de dedim sen de yeme. kilolu değil ama bacakları zayıf göbeği var. ailesinde ciddi şekerde var. onun içinde iyi oluyor .

ohh süper.. afiyet olsun cnm. benim de cnm bulgurlu ıspanak ve yoğurt istiyor günlerdir ama bizim buralara gelmemiş ıspanak.

haklısın cnm. ama ben baya azalttım. bak dün de içmedim. :KK70: yani yarımla kalsam bir süre o bile iyi bana..

hoş geldin aramıza. ben karatay yapmıyorum az az sık sık besleniyorum. bana en çok bu yarıyor. sen emziriyorsun sanırım. öyleyse bol su rezene bulgur türü ye. şekersiz meyve hoşafları yap. yani ben emzirirken şunu anladım hamur işi tatlı yemezsen de sütün oluyor. hatta ben oğlan 6 aylık mıydı ne oruç da tuttum . ama şu da var sadece su süt yapar diyorlar ya yok ben de olmadı. 3-4 litre içerdim ama fos. illa bana yarayan şeyler yemem gerekti. o da bulgurlu yemeklerdi.
Evet canım öyle tabide hiç olmasa daha iyi olurdu.bugünden itibaren başlıyorum Allahın izniyle. Yalnız tartida arti geldim yaa. 72.6 çıktım :skandal:arti 2 falan çıktı. Odem midir acaba. Valla odemde olsa notumu aldım 21 gün sonra bakicam ne kadar fark ediyor. Ayy çok bunaldim ya şu 70 altını bir göremedim. 5 kilo gitse ilk etapta cokkk mutlu olucam

inş cnm neden olmasın..

Teşekkür ederim hoşbuldum katılıyorum sana bazı günler su içmekten kusma dercesine geldim yok yani olmadı sütüm yetersiz mama da veriyorum ama bu günlerde mamayı bırakacak gibiyiz sutumun azalmasını istemem bende cifte kavrulmuş lokum inanılmaz süt yapıyor bunu takip ettim gerçekten çok yapıyor ama yasakladim eşime eve lokum alma diye rezeneyi hiç ihmal etmicem bakalım menü vermeye de başlarım sizde fikir verirsiniz hem deneyimlerim süt durumu diyette nasıl olacak

X