- 9 Ocak 2012
- 14.782
- 28.316
-
- Konu Sahibi Ak kelebek
Canım ben o kadar çok araştırdım ki herşeyi tel tek öğrendimHosbulduk canim.
Kitaplarda yazmiyor ama böyle senin dedigin gibi detaylisen nerden ögrendin? yoksa kitapda ben bulamadim.
yardimin icin tesekkür ederim.
kac kilo verdin?
Sağol kuzumteşekkür ederim cnm çok saol
menülere bak harika maşAllah... gelsin eksiler
hoş geldin aramıza başlangıç güncel hedef kilolarımız çok benziyor. ama ben karatay yapmıyorum.
başlangıcım 78,5
güncel 74,1
hedef önce 63 sonra olursa 57
bence çok ayrıntıya girme. zaten çabuk doyarsın. yani karatay serbest istediğiniz akdar dese de atıyorum 1 kilo kıyma yiyemezsin 5-6 köfte olur. ya da mercimek doyana kadar dediyse 5 tabak olmaz en fazla 2 tabak yersin. kendine göre ayarla. onun en önemli noktası atıştırmalar yok, kapalı ürünler yok, unlu gıdaların hepsi yasak gibi..
Süpersin canım ilk sayfaya yazacağım hedef kilonu da yazar mısın canımmgünaydın kızlar..
kilo bildirimimi de yapayım unutmadan.
başlangıç: 78,5
geçen hafta:74,8
bu hafta: 74,1
bu haftaki fark : 700 gr
toplam fark: 4,4
Asya başlangıçGünaydın kızlar. Ben döndüm aranıza 1 haftalik düğün maratonu bitti. Bugün haftaya pazartesi ne hedefim ins 69 u ucundan da olsa görürüm.
Canım bugün tartilmadim ama başlangıç kilom 83 tuAsya başlangıç
Ve hedef kilonu yazabilir misin şimdi
Kaç kilosun
Bugün tartilsamda gerçek kilom olmazdı. Ödem var.Asya başlangıç
Ve hedef kilonu yazabilir misin şimdi
Kaç kilosun
En baştaki kilon kaçtı kuzumBugün tartilsamda gerçek kilom olmazdı. Ödem var.
Buraya geldiğimde. Senin topigine yaniEn baştaki kilon kaçtı kuzum
Ne kadar aktif olursak o kadar motive oluruz. Hoşgeldin canım. Uzun ve mesakatli yolumuz. Sağlıkla verelim şu kilolari inşallahBende basliyorum
boyum 175
Kilom 81
Hedef 65 Kilo
Offf 24 saat yemek yiyen birisiyim doymak bilmeyen. Hadi bakalim sizinleyim günlük artik
Evet kuzumBuraya geldiğimde. Senin topigine yani
Hadi hayırlı olsun bakalımBende basliyorum
boyum 175
Kilom 81
Hedef 65 Kilo
Offf 24 saat yemek yiyen birisiyim doymak bilmeyen. Hadi bakalim sizinleyim günlük artik
72 diye hatırlıyorum canımEvet kuzum
Tamam canım ilk sayfaya liste yapacağım72 diye hatırlıyorum canım
Düğün girdi araya inşallah daha düzenli gider artikTamam canım ilk sayfaya liste yapacağım