- 25 Haziran 2015
- 16.624
- 42.770
- 34
-
- Konu Sahibi Ak kelebek
Ya Doğu kültürü bir aile. Ben başım kapali değilim biliyorsun. Hepsi akraba bir ben yabanciydim. Şundan 2 çatal bundan 2 kasik alsam bak begenmedi dicekler di. Ki eltim sonra söyledi. Demişler sıcak kanlı hani yemeklere onu yemem bunu yemem demedi diye. Yoksa daha dikkatli olurdum. Düğün sonrasi eşimin gelmesine 16 gün kalıyor tam gaz devam inşallahgünaydın kızlar.. bugün düzen göre+500 gr oldum neden acaba yaaaa.. böyle 2 ileri bir geri sinirimi bozuyor.
saol cnm
evet yokluğun belli oldu cnm hoş geldin. bravo diyeti bozmamışsın. ya insan evinde olmayınca ister istemez diyet zor oluyor ödem oluşuyor.
Bugün maydanoz suyu kaynattim ictim.spora halim kalmadı his olmuş durumdayım.pazartesi günü inşallahAy dedim bu kız nerelerde bulgur ödemi
Gider bozmadığın sevindim canım hadi bomba gibi gel
Maşallah canımm afiyet olsunmeraba arkadaşlar..
bugünkü menümü de yazayım. çok yoğunum gelemiyorum
sabah
1 dilim ekmek
1 çay kaşığı salça
bir parça peynir
1 haşlanmış yumurta
öğlen
3 kaşık ciğer sote
5 kaşık salata
ara
yarım nescafe
ara
1 elma
akşam
2 kepçe etli bamya
1 kase yoğurt
iyi tatiller
Çok memnun olurum canım bende senin günlüğüne bakayımmmerhaba ben de eylül başından bu yana karatay diyetini uyguluyorum. benim de bir günlüğüm var verdiğim kiloyu takip edebilmek için açmıştım. https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/saglikli-beslenerek-zayifliyorum.1090529/ bu linkte. güzel kilo verdim ama daha iyi olabilirdi. hergün neredeyse yememem gereken bir gıda tükettim. daha iyi olabilirdi yani. bundan sonra tam olarak uymaya karar verdim. menülerimi buraya da yazmak isterim
Gayet güzel menünüzbugün
sabah (10:00)
- 3 yumurtadan biberli kekikli omlet
- süt kaymağı
- 10 zeytin
- 6 7 ceviz
- 3 dilim kaşar
- 2 dilim çörekotlu tulum
- domates salatalık biber
- çekirdek
akşam (17:30)
- patlıcan köfte
- yoğurt
su+detoks suyu:2 lt
spor: yoga
teşekkür ederimGayet güzel menünüz
Buradan da paylaşım yapıp bize destek olursanız sevinirimteşekkür ederim
Akşam az geldi bana canım onun dışında güzelsabah (11:00)
akşam (16:30)
- 2 haşlanmış yumurta
- 10 zeytin
- 6 7 ceviz
- 2 dilim kaşar
- 2 dilim çörek otlu tulum
- krem peynir
- domates biber
- çekirdek
- ekmeksiz burger
su:2 lt
spor: yoga
Öncelikle hoş geldinSelam arkadaslar. bende bütün kitaplari aldim ve yarin basliyorum. kitabi okudum ama anlamadigim
bir önemli konu var. bulgur,yesil mercimek,nohut vs. miktarini bilmiyorum. simdi 1 bardak yesil mercimek hasladim yarin icin hazirlik ama o cok.
onu iki gün icin bölcekdim.
bazi yerlerinde doyana kadar yiyin diyor. bu bulgur vs icin gecerli olamaz degilmi?
kahvalti tamam kuruyemis mikatari günde 3 kez de tamam ama bulguru falan nekadar yiycem umarim yardimci olursunuz
Hosbulduk canim.Öncelikle hoş geldin
Evet yeşil mercimeği doyana kadar yiyebilirsin
Bulgur haftada 1 kez 3-4 yk yeme hakkın var
Nohut ayda 1 kez çünkü nohut içeriğinde nişasta içeriyor
Bende çok okudum elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım seve seve
Maşallah canımm afiyet olsun
Sabah 09.00
Yarım armut
Saat 10.00
2.5 yağda yumurta
Peynir zeytin
Domates salatalık
Dere otu
Yarım çay bardağı çiğ fındık
Ara 17.00
1 mandalina
Akşam 19.00
1 kase tarhana çorbası
1 tabak kereviz
1 kase yoğurt
Salata
Su 2.5 lt
Spor 30 dk yürüyüş
Sabah 10.00
Menemen
Salatalık
Zeytin peynir
4 ceviz
Ara 14.30
1 haşlanmış yumurta beyazı (oğlumdan kalma)
1 armut
Akşam19.00
1 muz çok acıkmıştım ( temizlik yaptım gün boyu )
1 tabak yoğurtlu kereviz
Sütlü kahve
Su 2.5 lt
Spor Yürüyüş 1 saat
merhaba ben de eylül başından bu yana karatay diyetini uyguluyorum. benim de bir günlüğüm var verdiğim kiloyu takip edebilmek için açmıştım. https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/saglikli-beslenerek-zayifliyorum.1090529/ bu linkte. güzel kilo verdim ama daha iyi olabilirdi. hergün neredeyse yememem gereken bir gıda tükettim. daha iyi olabilirdi yani. bundan sonra tam olarak uymaya karar verdim. menülerimi buraya da yazmak isterim
Selam arkadaslar. bende bütün kitaplari aldim ve yarin basliyorum. kitabi okudum ama anlamadigim
bir önemli konu var. bulgur,yesil mercimek,nohut vs. miktarini bilmiyorum. simdi 1 bardak yesil mercimek hasladim yarin icin hazirlik ama o cok.
onu iki gün icin bölcekdim.
bazi yerlerinde doyana kadar yiyin diyor. bu bulgur vs icin gecerli olamaz degilmi?
kahvalti tamam kuruyemis mikatari günde 3 kez de tamam ama bulguru falan nekadar yiycem umarim yardimci olursunuz