Karatay Günlüğüm

günaydın kızlar.. bugün düzen göre+500 gr oldum neden acaba yaaaa.. böyle 2 ileri bir geri sinirimi bozuyor.

saol cnm :KK200:

evet yokluğun belli oldu cnm hoş geldin. bravo diyeti bozmamışsın. ya insan evinde olmayınca ister istemez diyet zor oluyor ödem oluşuyor.
Ya Doğu kültürü bir aile. Ben başım kapali değilim biliyorsun. Hepsi akraba bir ben yabanciydim. Şundan 2 çatal bundan 2 kasik alsam bak begenmedi dicekler di. Ki eltim sonra söyledi. Demişler sıcak kanlı hani yemeklere onu yemem bunu yemem demedi diye. Yoksa daha dikkatli olurdum. Düğün sonrasi eşimin gelmesine 16 gün kalıyor tam gaz devam inşallah

meraba arkadaşlar..
bugünkü menümü de yazayım. çok yoğunum gelemiyorum

sabah
1 dilim ekmek
1 çay kaşığı salça
bir parça peynir
1 haşlanmış yumurta

öğlen
3 kaşık ciğer sote
5 kaşık salata

ara
yarım nescafe

ara
1 elma

akşam
2 kepçe etli bamya
1 kase yoğurt

iyi tatiller

meraba arkadaşlar..
bugünkü menümü de yazayım. çok yoğunum gelemiyorum

sabah
1 dilim ekmek
1 çay kaşığı salça
bir parça peynir
1 haşlanmış yumurta

öğlen
3 kaşık ciğer sote
5 kaşık salata

ara
yarım nescafe

ara
1 elma

akşam
2 kepçe etli bamya
1 kase yoğurt

iyi tatiller
Maşallah canımm afiyet olsun ❤️

5FA9D9E5-BF68-4C89-9171-2C9A4019EBF7.jpeg
933F5CC2-6993-46AF-8AB4-15A35A5F9469.jpeg
B1B0138D-37B7-44FA-A748-C21D80B39507.jpeg
8263CD2B-5FFA-4995-8A35-CE2DB801A7DA.jpeg
6474CDC9-CE3B-4267-8F3C-CD74DF6A4B7C.jpeg
A7186537-E8D1-4A2A-97D2-A07BC5D63875.jpeg
2DFA1E02-A1E3-4D00-A0AD-11E15669912C.jpeg
5FA9D9E5-BF68-4C89-9171-2C9A4019EBF7.jpeg

Sabah 09.00
Yarım armut
Saat 10.00
2.5 yağda yumurta
Peynir zeytin
Domates salatalık
Dere otu
Yarım çay bardağı çiğ fındık

Ara 17.00
1 mandalina

Akşam 19.00
1 kase tarhana çorbası
1 tabak kereviz
1 kase yoğurt
Salata

Su 2.5 lt
Spor 30 dk yürüyüş

merhaba ben de eylül başından bu yana karatay diyetini uyguluyorum. benim de bir günlüğüm var verdiğim kiloyu takip edebilmek için açmıştım. https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/saglikli-beslenerek-zayifliyorum.1090529/ bu linkte. güzel kilo verdim ama daha iyi olabilirdi. hergün neredeyse yememem gereken bir gıda tükettim. daha iyi olabilirdi yani. bundan sonra tam olarak uymaya karar verdim. menülerimi buraya da yazmak isterim

bugün

sabah (10:00)
  • 3 yumurtadan biberli kekikli omlet
  • süt kaymağı
  • 10 zeytin
  • 6 7 ceviz
  • 3 dilim kaşar
  • 2 dilim çörekotlu tulum
  • domates salatalık biber
  • çekirdek

akşam (17:30)
  • patlıcan köfte
  • yoğurt

su+detoks suyu:2 lt
spor: yoga

merhaba ben de eylül başından bu yana karatay diyetini uyguluyorum. benim de bir günlüğüm var verdiğim kiloyu takip edebilmek için açmıştım. https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/saglikli-beslenerek-zayifliyorum.1090529/ bu linkte. güzel kilo verdim ama daha iyi olabilirdi. hergün neredeyse yememem gereken bir gıda tükettim. daha iyi olabilirdi yani. bundan sonra tam olarak uymaya karar verdim. menülerimi buraya da yazmak isterim
Çok memnun olurum canım bende senin günlüğüne bakayımm:KK66:

Sabah 10.00
Menemen
Salatalık
Zeytin peynir
4 ceviz

Ara 14.30
1 haşlanmış yumurta beyazı (oğlumdan kalma)
1 armut

Akşam19.00
1 muz çok acıkmıştım ( temizlik yaptım gün boyu )
1 tabak yoğurtlu kereviz
Sütlü kahve

Su 2.5 lt
Spor Yürüyüş 1 saat

sabah (11:00)
  • 2 haşlanmış yumurta
  • 10 zeytin
  • 6 7 ceviz
  • 2 dilim kaşar
  • 2 dilim çörek otlu tulum
  • krem peynir
  • domates biber
  • çekirdek
akşam (16:30)
  • ekmeksiz burger

su:2 lt
spor: yoga

Selam arkadaslar. bende bütün kitaplari aldim ve yarin basliyorum. kitabi okudum ama anlamadigim
bir önemli konu var. bulgur,yesil mercimek,nohut vs. miktarini bilmiyorum. simdi 1 bardak yesil mercimek hasladim yarin icin hazirlik ama o cok.
onu iki gün icin bölcekdim.
bazi yerlerinde doyana kadar yiyin diyor. bu bulgur vs icin gecerli olamaz degilmi?
kahvalti tamam kuruyemis mikatari günde 3 kez de tamam ama bulguru falan nekadar yiycem umarim yardimci olursunuz☺️

Selam arkadaslar. bende bütün kitaplari aldim ve yarin basliyorum. kitabi okudum ama anlamadigim
bir önemli konu var. bulgur,yesil mercimek,nohut vs. miktarini bilmiyorum. simdi 1 bardak yesil mercimek hasladim yarin icin hazirlik ama o cok.
bazi yerlerinde doyana kadar yiyin diyor. bu bulgur vs icin gecerli olamaz degilmi?
kahvalti tamam kuruyemis mikatari günde 3 kez de tamam ama bulguru falan nekadar yiycem umarim yardimci olursunuz☺️
Öncelikle hoş geldin :KK68:
Evet yeşil mercimeği doyana kadar yiyebilirsin
Bulgur haftada 1 kez 3-4 yk yeme hakkın var
Nohut ayda 1 kez çünkü nohut içeriğinde nişasta içeriyor
Bende çok okudum elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım seve seve

Öncelikle hoş geldin :KK68:
Evet yeşil mercimeği doyana kadar yiyebilirsin
Bulgur haftada 1 kez 3-4 yk yeme hakkın var
Nohut ayda 1 kez çünkü nohut içeriğinde nişasta içeriyor
Bende çok okudum elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım seve seve
Hosbulduk canim.
Kitaplarda yazmiyor ama böyle senin dedigin gibi detayli:KK43: sen nerden ögrendin? yoksa kitapda ben bulamadim.
yardimin icin tesekkür ederim.
kac kilo verdin?

Maşallah canımm afiyet olsun ❤️

teşekkür ederim cnm çok saol :KK200:

Sabah 09.00
Yarım armut
Saat 10.00
2.5 yağda yumurta
Peynir zeytin
Domates salatalık
Dere otu
Yarım çay bardağı çiğ fındık

Ara 17.00
1 mandalina

Akşam 19.00
1 kase tarhana çorbası
1 tabak kereviz
1 kase yoğurt
Salata

Su 2.5 lt
Spor 30 dk yürüyüş
Sabah 10.00
Menemen
Salatalık
Zeytin peynir
4 ceviz

Ara 14.30
1 haşlanmış yumurta beyazı (oğlumdan kalma)
1 armut

Akşam19.00
1 muz çok acıkmıştım ( temizlik yaptım gün boyu )
1 tabak yoğurtlu kereviz
Sütlü kahve

Su 2.5 lt
Spor Yürüyüş 1 saat

menülere bak harika maşAllah... gelsin eksiler :KK200:

hoş geldin aramıza başlangıç güncel hedef kilolarımız çok benziyor. ama ben karatay yapmıyorum.

başlangıcım 78,5
güncel 74,1
hedef önce 63 sonra olursa 57

bence çok ayrıntıya girme. zaten çabuk doyarsın. yani karatay serbest istediğiniz akdar dese de atıyorum 1 kilo kıyma yiyemezsin 5-6 köfte olur. ya da mercimek doyana kadar dediyse 5 tabak olmaz en fazla 2 tabak yersin. kendine göre ayarla. onun en önemli noktası atıştırmalar yok, kapalı ürünler yok, unlu gıdaların hepsi yasak gibi..

X