Karatay Günlüğüm

merhaba
bende karatay usulu beslenmeye dikkat ediyorum , neredeyse hiç kaçamak yapmıyorum. 52 gün olmuş bugün ben bu şekilde beslenmeye başlayalı , sabah tartıldım 3,200 gr vermişim. buralarda benzeri yazılarınızı okuyarak motive oluyorum.
Merhabalar canım hoşgeldin ne mutlu motive oluyırsan 🥰

Kilonuz çok değil hedef kilonuz ne peki
kilom vki ye göre normal görünüyor ama hayatımda hiç hamilelik harici 65 kg üzerini görmemiştim, kıyafetlerimin içini doldurduğumu farkedince tartıldım şok oldum tabiki 70 kg görünce.
hedefim inşallah 60 olmak ve orda kalmak, bu çok uzun sürecek benim için biliyorum ama gram gram gelmiş kilolar gram gram gidecektir umuyorum..

kilom vki ye göre normal görünüyor ama hayatımda hiç hamilelik harici 65 kg üzerini görmemiştim, kıyafetlerimin içini doldurduğumu farkedince tartıldım şok oldum tabiki 70 kg görünce.
hedefim inşallah 60 olmak ve orda kalmak, bu çok uzun sürecek benim için biliyorum ama gram gram gelmiş kilolar gram gram gidecektir umuyorum..
Aynen öyle canım gider öyle sen ipin ucunu bırakma hemencecik gider

birşeyi atladım belirtmeliyim , karatayla ve kitaplarıyla oğlum sayesinde tanıştım. amacım oğlumu zayıflatmaktı ki o da istekliydi bu konuda. (125 kilodan 85 kiloya indi - boyu 187) 2 yılda 40 kilodan fazla verdi karatay sayesinde.. ben deniz 2 senedir karatayın okunmadık kitabını , izlenmedik videosunu bırakmayan bir anne olarak arada kendimi dikkate almamışım:)

birşeyi atladım belirtmeliyim , karatayla ve kitaplarıyla oğlum sayesinde tanıştım. amacım oğlumu zayıflatmaktı ki o da istekliydi bu konuda. (125 kilodan 85 kiloya indi - boyu 187) 2 yılda 40 kilodan fazla verdi karatay sayesinde.. ben deniz 2 senedir karatayın okunmadık kitabını , izlenmedik videosunu bırakmayan bir anne olarak arada kendimi dikkate almamışım:)
kırk kilo maaşallah dile kolay benim iradem zayıf galiba

ilk başladığım için üç öğün olurmu çok açıklıyorum emzirdigim icin mi bilmiyorum elim ayağım titriyor
Tabi ki olur araları minimum 4 saat olacak şekilde 3 öğün yapabilirsin canım bende emziriyorum bu arada 🙈

X