- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
- Konu Sahibi Ak kelebek
-
- #3.061
Ara ara yazıyorsun yazmadığın zamanlarda kaçamak mı yapıyorsun.Bu sabah
-2 rafadan yumurta
-peynir
-siyah+yeşil zeytin
-yarım havuç
-yarım turp
-yazdan kalma közlenmiş patlıcan+kapya biber
-1 balık yağı tablet
-1 multivitamin (suda köpüren)
şimdi
-sade türk kahvesi
bugün planlanan yiyecekler/içecekler
birazdan
-yeşil çay
öğle yemeği (iş yerinde) 13:00 gibi
-ekşili kereviz
-ıspanak kavurma
-salata
-yoğurt
akşam
-haşlanmış köy tavuğu
-salata
-yoğurt
Ara ara yazıyorsun yazmadığın zamanlarda kaçamak mı yapıyorsun.
Şu an için öyle gidiyor canım inşalllah daha iyi olacakbu sefer daha iyi olacak sanki. Umarım...
Canım sayfalar çok fazla bir çok şey anlattım orda tam Karatay da tabi ki tam buğday ekmeği yok ben aylarca ekmek yemedim tsh değerlerim bir türlü oturmadı kilo veremedim şimdi başladım kilo vermeye kilo vermeden önce gittiğin diyetisyen de eğer bu kilo da hiç ekmek yemezsen 80 ki kilolarda ne keseceksin deyince 1 dilin tbe ekledim koruma döneminde değişim canım ama 90 lı kilolara geçince ekmeği toptan keseceğim ama Karatay konusunda o kadar çok bilgim var ki çünkü daha önce dukan diyeti yaptım Karatay diyeti de yaptım ben her ikisinde de bayağı kilo verdim inş bu sefer de verebilirimYanlız karatay günlüğü diye girdim sayfaya. Tam buğday ekmeği yazılmış kahvaltıda. Acaba koruma döneminde misiniz
Hadi İnşAllah bir yerden başlamak çok ama çok önemli maşallah rabbim çocuklarınızı size bağışlasın bence Kadınalr klubü çok etkili kilo vermede siz yapın diyetinizi menünüzü de paylaşın her gün Cuma günleri tartı bildirimiBu arada 2006 2010 yılları arasında çok aktif bi üyeydim. O zaman arkadaşlarım vardı burda. Sonra face inst da daha çok vakit geçirdim. Mesaj yollamayı bile unutmuşum. 38 yaşındayım. İki çocuğum var. Evliyim. Veeeee kilolar gidinceye kadar burdayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?