- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
-
- Konu Sahibi Ak kelebek
- #3.081
İnşallah canım yeter ki iradeli olalım önemli olan bu dimiİnşallah hepimiz istediğimiz kiloya ineriz.
Pazar günü ne yedin bilmiyorum ama. Diğer günler süperCuma akşamı
-et kavurma
-brokoli haşlama
-yoğurt
-havuç+turp salatası
Ctesi Sabah (11:00)
-Tereyağda 2 yumurta kapama
-Peynir
-Zeytin
-Havuç
-Roka+Maydanoz
Ctesi akşam (18:00)
-Ispanak kavurma
-brokoli haşlama
-et kavurma
Pazar sabah
-Tereyağlı 2 yumurta kapama
-Peynir
-Zeytin
-Havuç
-Roka+Maydanoz
PAZAR günü kızımın doğum günü dolayısıyla gün içinde diyetime devam edemedim. Bugün sabah kaldığım yerden devam ediyorum.
Bu sabah
-2 rafadana yakın yumurta
-Zeytin
-Havuç
-1 balık yağı tableti
Afiyet olsun soğan biber en sevdiğim lezzetler oh misGünaydın. Çocuğu okula bıraktım geldim. 15 dk yürüyüş oldu. Soğan biberli omlet yapıyorum. Aç karnına kombu çayımı içicem. Herkese afiyet olsun
İlk defa soğan biber omlet yaptım. Ama bi hatam oldu. Kavruldular biraz. Bi daha daha dikkat edicem.Afiyet olsun soğan biber en sevdiğim lezzetler oh mis
Canım o kadardan birşey olmazİlk defa soğan biber omlet yaptım. Ama bi hatam oldu. Kavruldular biraz. Bi daha daha dikkat edicem.
Şükür artık veriyorum canım her hafta eksilmek güzel birşey sen ne yapıyorsun 99 a düşünce etiket yapacağımgünaydınlar..
gülbeciğim nasıl gidiyor cnm?? seni takipteyim. hedefi bekliyorum. kutlama yapacağız
Tabi ki canım tanıtsana kendini bizeGünaydın bende araniza katilabilirmiyim
Pazar günü ne yedin bilmiyorum ama. Diğer günler süper
Şükür artık veriyorum canım her hafta eksilmek güzel birşey sen ne yapıyorsun 99 a düşünce etiket yapacağım
Ay hadi inşalalh bende haberini bekliyorum minnoşunahhh çok sevindim cnm. merakla bekliyorum etiketini o vakit.
ben bebek çalışmalarındayım cnm
korumaya da çalışıyorum. o da ayrı zor. şükür bugünümüze
Ay hadi inşalalh bende haberini bekliyorum minnoşun
Hayırlı olsun. Bebek işlerini bitireli benim çok oldu. O zaman daha zayıftım.Ay hadi inşalalh bende haberini bekliyorum minnoşun
Şekersiz serbestMerhaba bu diyeti yaparken arada hiçbir şekilde agzimiza birşey koymuyoruz bunu biliyorum peki buna cay kahve de dahil midir?
ben 28 yaşında ve 99 kiloyum 2 çocuk annesiyim kurslarımız nelerdirTabi ki canım tanıtsana kendini bize