- 25 Haziran 2015
- 16.624
- 42.770
- 34
-
- Konu Sahibi Ak kelebek
evet. sorumluluk tek annede olunca çok zor oluyor.bende çok zorlandım hele hastalandığında sabaha kadar uyumuyorum.çalar saati kuruyorum ki insanlık hali dalatsan uyanayım diye.Maalesef canım özel dersleri var o da beni
Geriyor zaten hep tek başına olmak
Ay hadi çok sevindim adına inşalalh canım olmuşsundurçokk mutluyummmarkadaşım abiye getirdi denedimm çok güzel olduu pazartesi tartılıcam çok merak ediyorum.spordan dolayı incelmede olmuş yengem böyle kaldı.çokk mutluyum yaa inşallah 69 olmuşumdur
Ben köz patlıcan yapmayı düşünüyorum çorba ile canımsabah kahvaltımda 1 haş yumurta az peynir 4 zeytin salatalık çay ve 2 kepçe şehriye çorbası içtim
30 dk yürüyüş yaptım sonrasında 1 mandalina az ciğer 1 kase yoğurt yedim. akşama ne yemek yapsam diye düşünmekteyim
bende öyle yapayım yanına yumurtada haşlarımBen köz patlıcan yapmayı düşünüyorum çorba ile canım
Kaçamaksız tamamen yazacağım böyle daha motive olmak için canım köz patlıcan güzel oluyorbende öyle yapayım yanına yumurtada haşlarım
Günaydın diyette zorlanmıyorum daha öncede yaptığım bir diyet olduğu için sıkıntıda çekmedim bebeğim var eve 6.5 aylık teşekkür ederimMerhaba Günaydın. Nasıl gidiyor diyetiniz, zorlaniyor musunuz? Kendinizi nasıl hissediyorsunuz? Memnun kaldınız mi? Şu ana kadar nasıl sonuç aldınız? Ayy çok soru sordum. Bebiş de var heralde güle güle büyütün.
Hadi bakalım biz de merak ettik iyi sonuçlar bekliyoruzGünaydın diyette zorlanmıyorum daha öncede yaptığım bir diyet olduğu için sıkıntıda çekmedim bebeğim var eve 6.5 aylık teşekkür ederimşu an tsh değerlerimi oturtmaya çalışıyorum canım ama bu diyetle etrafımda da çok kilo veren var ben 18 kg vermiştim hamilelik öncesi yarım tartı günümüz bakalımm merak ediyorum bende nasıl sonuçlar
İnşallah hayırlıca
Hadi bakalım biz de merak ettik iyi sonuçlar bekliyoruz
Siz de kilo vermek istiyorsanız buyrun aramıza
Hadi bakalım biz de merak ettik iyi sonuçlar bekliyoruz
Evet biraz vermeye çalışıyorum 5 kilo kadar. Şu an denediğim farklı bir diyet var bakalım sonuç nasıl olacak :))Siz de kilo vermek istiyorsanız buyrun aramıza
Oo 5 kilo çok rahat verirsiniz inşallahEvet biraz vermeye çalışıyorum 5 kilo kadar. Şu an denediğim farklı bir diyet var bakalım sonuç nasıl olacak :))
İnşallah cümleten veririrzOo 5 kilo çok rahat verirsiniz inşallah
Ben o 5 kilonun 7 katı kadar vermem lazım daİnşallah cümleten veririrz
aynen tabi ben ağzıma giren her lokmayı yazıyorum. kaçamak yok 1 ay sonra çok daha güzel olacak herşey bizim içinKaçamaksız tamamen yazacağım böyle daha motive olmak için canım köz patlıcan güzel oluyor