- 25 Haziran 2015
- 16.624
- 42.770
- 34
-
- Konu Sahibi Ak kelebek
Neden eşini beklemediler bana da garip geldi canımeşimin gelmesine tam 31 gün kaldı.düğüne eşimi beklemediler diye bir kriz yaşıyoruz daha doğrusu eşimle ailesi.burnumdan gelmese iyi. yarın abiyeleri yıkayıp ütüleyip hazırlicam.
Makarna atmasa idin yaw 2 çatalda olsaölüyorum yorgunluktan. dip köşe temizlik yaptım.bu hafta gelini almaya gidecez cumaya memlekete.sonraki hafta düğün var.bende de kalan olur diye cam perde kapı girdimyatak odasının düzenini değiştirdim.kolum kalkmıyor.
sabah 2 haş yum az peynir 4 zeytin çay saat 10 gibiydi
14015 te karnabahar haşlama yoğurt 2 çatal makarna yedim. şimdiçay içiyorum
Neden eşini beklemediler bana da garip geldi canım
elim ayağım titredi yaaMakarna atmasa idin yaw 2 çatalda olsa
İşte o 2 çatal olmasa twist süper olacaktı olsun gün gün olacakelim ayağım titredi yaazati makarna için 20 dk da egzersiz yaptım twist esneme germe gibi
Önceden de karnabahar ı çok yapardın çok mu seviyorsun canımakşam yemeğim karnabahar la yoğurt olacak
Evet doğru olmayaydi iyiydi. Bizim gelin alma Merasimi 1 hafta ertelendi haftaya cuma. O zaman a kadar sporu aksatmadan yapabilirsem super olacak. 3 gün orda kalacaz spor yapamam orda.İşte o 2 çatal olmasa twist süper olacaktı olsun gün gün olacak
Yok sevdiğim den değil sağlıklı olmasından dolayı yiyorumÖnceden de karnabahar ı çok yapardın çok mu seviyorsun canım
Temizlik kolay mı kuzumÇok yoruldum bugün her yanım ağrıyor
Çok güzel gidiyorsun canimKaçamaksız 2. Gün
Saat 9.00
1 şeftali
Sabah 10.30
Haşlanmış yumurta salatası
Peynir
Zeytin
1 kupa sütlü kahve
4 ceviz
Ara 16.30
1 kase tarçınlı yoğurt
Akşam 18.30
1 tabak kuru fasulye
5 yk köz patlıcan
Su 2.5-3 lt
Spor 30 dk yürüyüş
İnşAllah canım vereceğiz beraberceÇok güzel gidiyorsun canim
Hoşgeldin
Aslında diyet yeme işi beyinde bitiyor gelsene buralara çok mutlu olurum ki yazsan verdiğin kiloları görsek bizde senin topiğine de bakmak isterim tabi
Ki Pazartesi kilo bildirimi yapacağız sende bildir istersen güzel olmaz mı
amin amininşallah bir kaç ay sonra son kilolarımızı vermek için konuşuyor oluruz
Maşallah çok güzel bir eksi menüleriniteşekkür ederim.günaydın bu arada. o zaman yapayım ilk bildirimimi. birbirimizi destekleriz.
ben geçen hafta başlamıştım.
başlangıç :78,5
bu hafta: 76.2
verilen kilo:2.3