Karatay Günlüğüm

evet kesinlikle bünye meselesi. ben 8 öğün yiyorum mesela. ama toplam 1200 kalori falan ediyor. ve cısss şeyler yok.
ve motive en önemlisi ya. onu kaybetmemek gerekiyor. ben bir bozunca ucu kaçıyor maalesef. 78,5 ile başladım 5 gün önce. hedefim 15 kilo vermekti. ama artık 20 falan vermek istiyorum. madem girdim bir yola gitsin gidebildiği kadar.

Hoşgeldin
Aslında diyet yeme işi beyinde bitiyor gelsene buralara çok mutlu olurum ki yazsan verdiğin kiloları görsek bizde senin topiğine de bakmak isterim tabi
Ki Pazartesi kilo bildirimi yapacağız sende bildir istersen güzel olmaz mı

Aynen öyle kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle yap bakalım

Oh mis gibi bende menü spor da öyle

inşallah bir kaç ay sonra son kilolarımızı vermek için konuşuyor oluruz

yarın kardio yapıcam inşallah öbür günde.hafta arası parka tempolu yürüyüp 30 dk kadar aletleri kullanıyorum. haftasonu karabalık oluyor park.2 günde bantta yürürüm Allahın izniylebayadır tartılmadım pazartesi tartıda 70 i görürsem mutlu olucam ne yalan söyleyim

Senin evde yürüme bandın var mı idi canım. Var ise ne güzel ya kullan sürekli işte

güünaayydıııınnnnnnnnnnnkahvaltımı hazırlicam şimdi.spordan dolayı kas ağrımdan uyuyamadım gece.şuanda her yerim ağrıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…