- 9 Ocak 2012
- 14.780
- 28.308
-
- Konu Sahibi Ak kelebek
bünye meselesi demek bak ben sık sık yediğimde daha çok acıkıyoruminşallahh hepimiz hedefimize ulaşırız.seneye yaza incecik olmanın peşindeyim.arada motivem düşüyor bıkıyorum ama sonra toparlıyorum yine
Hoşgeldinmerabalar ben de eski şişmanlardan
hep al ver al ver. bıktım ama yine diyetteyim 5. günüm. benim de topiğim var ama arada sizi de okurum. baştan okudum sayılır topiğinizi. inş hepimiz hedefimize ulaşırız. ben de önce 1 aralığı hedef koydum kendime. eğer devam edersem inş. bu sefer ilk bahara kadar durmak yok. ben de ikinci bebek istiyorum onun için zayıflamalıyım. tabi görüntüm de hoş değil.
bir de ben karatay yapmıyorum. yani bana pek uygun değil. güne çok erken başlıyorum geç bitiriyorum. benim vücuduma ve beynime en uygunu az az sık sık yemek.
Aynen öyle kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle yap bakalımevet kesinlikle bünye meselesi. ben 8 öğün yiyorum mesela. ama toplam 1200 kalori falan ediyor. ve cısss şeyler yok.
ve motive en önemlisi ya. onu kaybetmemek gerekiyor. ben bir bozunca ucu kaçıyor maalesef. 78,5 ile başladım 5 gün önce. hedefim 15 kilo vermekti. ama artık 20 falan vermek istiyorum. madem girdim bir yola gitsin gidebildiği kadar.
Oh mis gibi bende menü spor da öyleöğle karnabahar haşlama yoğurt yedim akşama taze fasulye pişiriyorum ocakta. bugün sebze günü yarın pro yapıcam inşallah.paşa uyuyor uyansın yürüyüşe çıkıcam spor aletlerini de kullanıcam.bugünlük planım bu
inşallah bir kaç ay sonra son kilolarımızı vermek için konuşuyor oluruzevet kesinlikle bünye meselesi. ben 8 öğün yiyorum mesela. ama toplam 1200 kalori falan ediyor. ve cısss şeyler yok.
ve motive en önemlisi ya. onu kaybetmemek gerekiyor. ben bir bozunca ucu kaçıyor maalesef. 78,5 ile başladım 5 gün önce. hedefim 15 kilo vermekti. ama artık 20 falan vermek istiyorum. madem girdim bir yola gitsin gidebildiği kadar.
Senin evde yürüme bandın var mı idi canım. Var ise ne güzel ya kullan sürekli işteyarın kardio yapıcam inşallah öbür günde.hafta arası parka tempolu yürüyüp 30 dk kadar aletleri kullanıyorum. haftasonu karabalık oluyor park.2 günde bantta yürürüm Allahın izniylebayadır tartılmadım pazartesi tartıda 70 i görürsem mutlu olucam ne yalan söyleyim
Mis gibi olmuş yansın yağlar1 saat spor tamamdıryemeğimide yedim 1 tabak yeşil fasuşye 1 kase yoğurt
Evet var canim. Çoğu Zaman onu kullanıyorum zatenSenin evde yürüme bandın var mı idi canım. Var ise ne güzel ya kullan sürekli işte
Süpersin bak 38 gün kaldı geriye süper eksi gelecekKacamaksiz 2. Günü atlattım çok şükür
İnşallah canım 32 gün sonra eşim burda olacak Allah in izniyle. Sok edicem onuSüpersin bak 38 gün kaldı geriye süper eksi gelecek
Oh süperİnşallah canım 32 gün sonra eşim burda olacak Allah in izniyle. Sok edicem onu
İlk zaman öyle oluyor bende kahvaltımı yaptım çayımı içiyorum canımgüünaayydıııınnnnnnnnnnnkahvaltımı hazırlicam şimdi.spordan dolayı kas ağrımdan uyuyamadım gece.şuanda her yerim ağrıyor
oh afiyet olsun.eşin evdeyse kuzucukları üstüne yık çık spor yap 1 saatİlk zaman öyle oluyor bende kahvaltımı yaptım çayımı içiyorum canım
Maalesef canım özel dersleri var o da benioh afiyet olsun.eşin evdeyse kuzucukları üstüne yık çık spor yap 1 saat