- 11 Nisan 2007
- 83.095
- 482.233
-
- Konu Sahibi Ak kelebek
Öyle mi nerden duydun kızDuydum ama görmedim gülbiş
evett şahaneÇok iyi bende yarın 1. Gün olarak başlayayım o zaman 40 gün saymak süper oluyor
yeni sürecimize Bismillah
Oh mis gibi hafi bakalım çok güzel olacak inanıyorumsabah kahvaltımı yaptım 2 yum az peynir zeytin salatalık domates çayla. şimdi sade kahve mi yaptım içyorum. dün çok verimli geçti bugüne de çokk güzel uyandımbugünü kendime ayırıyorum temizlik falan yapmicam. iyice sıyırdım temizlik diye
Olsun arakadaşlrında uygun beden varsa tonla para vermeye gerek Yok ki kuzueşim askerde olmayaydı kaynımın düğünü için bir kıyafetler buldum dün yıkılıyor resmen. tam tarzım ama şuan gelir olmadığı için masraf edemiyorum. arkadaşımdan bir iki abiye bakıcam artık
Verirsin asya 10 kilo da ne var kuzum sen dikkat edince birde güzel veriyorsunbu defa gerçekten inanıyorum.sağlıklı bir şekilde aç kalmadan sabırla devam edip vericem bu kiloları.son 1013 kiloyu verdim öyle böyle... çok zor günler geçirdim.tamamen bıraksaydım eminim 80 leri görürdüm.şimdi 60 ları görene kadar durmak yok. Yemin ettim kendime kendim için daha mutlu olmam için dünyayı daha güzel görmem için bir başlangıç oldun bana. 2. Raunt bu
var 2 tane denicem. yaa ama çok güzeldi bulduklarım.kısmet artıkOlsun arakadaşlrında uygun beden varsa tonla para vermeye gerek Yok ki kuzu
Olsun canım sen kendinde çok güzeldin kuzumvar 2 tane denicem. yaa ama çok güzeldi bulduklarım.kısmet artık
inşallahhOh mis gibi hafi bakalım çok güzel olacak inanıyorum
Olsun canım sen kendinde çok güzeldin kuzum
Aynen öyle canım şimdieşim gittiğinden belli kemerleri sıkmaktan bir hal oldum. yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik.Allahın izniyle. arkadaşımınkilerde güzel hangisi içime sinerse onu giyerim
bünye meselesi demek bak ben sık sık yediğimde daha çok acıkıyorummerabalar ben de eski şişmanlardan
hep al ver al ver. bıktım ama yine diyetteyim 5. günüm. benim de topiğim var ama arada sizi de okurum. baştan okudum sayılır topiğinizi. inş hepimiz hedefimize ulaşırız. ben de önce 1 aralığı hedef koydum kendime. eğer devam edersem inş. bu sefer ilk bahara kadar durmak yok. ben de ikinci bebek istiyorum onun için zayıflamalıyım. tabi görüntüm de hoş değil.
bir de ben karatay yapmıyorum. yani bana pek uygun değil. güne çok erken başlıyorum geç bitiriyorum. benim vücuduma ve beynime en uygunu az az sık sık yemek.
öyle tabi. feraha çıkarız inşallah yeter ki Allah can sağlığı versnAynen öyle canım şimdi
Eşin gelince rahat edersin buna da şükür