- 9 Ocak 2012
- 14.784
- 28.319
-
- Konu Sahibi Ak kelebek
- #2.601
Kilom sabit kuzum
Misafirler bir gitsin hemen düzen kuracağım inş
Istahim yok artik kizlar bu güzel bisey demi eskisi gibi yemiyorum artık
E tabi kiIstahim yok artik kizlar bu güzel bisey demi eskisi gibi yemiyorum artık
güzel besleniyorsun canım bakalımm ne olacakSabah
-1 muz
-peynir
-1 avuç ceviz yedim
Öğle
-tavuk ızgara
-tarhana
-karışık yeşillik ve çiğ köfte
Afiyet olsun canımSabah
2 haşlanmış yumurta
Az peynir
3 zeytin
1.5 ceviz
Çay
Akşam
2 adana kebap
Yeşillik salata
Günaydın kızlar. Bol hareketli huzurlu günler diliyorum.bugün evdeyim ev işi yapacağım.dışarı çıkamam hava çok soğuk. Oğlum üşür . evi toplyayim inşallah canım isterse.doktora gideceğiz. Troid vb. Şeyleri olcturmeye. İnşallah kolayca halleder gelirim. Hastane işleri hep geriyor beni. Eşim beklemeyi sevmeyen yanında sürekli söylenince bende geriliyorum haliyle.
Evet canım değerler sınırlar içerisinde normal çıktı şükür. Kan ilacı magnezyum ve destek vitamin önerdi doktorum. Phar ile başlayan vitamin desteği henüz icmedim. Acaba iştah acar mi diye.hadi kolayca hallet inş. sonuçlarında inş normal gelir.
Canim çok.geçmiş olsun. Havalar değişken çocukların hasta olması çok zor. Acd desteği veriyorum çocuklara unutmazsam.iyi oluyor.d vitamini önemliymiş benim doktorum öyle demişti. Bir de probiyotik yoğurt yedir demişti. Allah sıra versin canimmeraba kızlar.
ben bugün işe öğleden sonra geldim. hem gaz randevum vardı açılacak inş hem de minnoşum hasta. yani geçen hafta bitmişti antibiyotiği. evde bişeyler yapmaya çalışıyorum ama dr yolu gözüküyor gibi.
Afiyet olsun bol eksi olsun canım.bugün menümü yazayım. biliyorsunuz haftasonu pek gelemiyorum.
sabah
1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 tatlı kaşığı salça
kk peynir
yarım domat-yarım salat
1 kaşık zeytin
(ekmeğin iki lokmasını bala bandım )
öğlen
5 kaşık karnabahar kısırı
3 kaşık yoğurt
ara
1 avuç dutkurusu
yarım nescafe
akşam
1 menengiç
14 gr bitter
Canim Allah sıra versin. İkisine de vitamin desteği ver yoksa meyve suyu ile destekle canım benim. Ayy bende diyorum ama çocuklar hastayken çok nazlı oluyorlar. Bende diken uzerindeyim hasta olacaklar diye. Rabbim cumlemize yardım etsin inşallah.Kızlar kızım hasta kardeşinden kaptı sanırım hiç gelemedim kusura bakmayın hiç gelemedim bu gün
Ayy hadi inşallah. Gözün aydın . bir dahakine az gelirler inşallah.Evet kızlar yarın misafirler gidiyor
İnşallah canım. Herşey yoluna yavaş yavaş girer çocuklar iyilessin de.Artık düzenli
Beslenme düzenli takibe başlayacağıminş
Aynen canım yarından itibaren gelsin mis gibi menüler temizlikte yapılacak dip köşe bakalımGünaydın fit hanımlar. Bugün pazar salmayin kendinizi. Herşey kendimiz için. Rabbim yardımcımız olsun. Yaşasın KARATAY.
Canim işi az az yap. Bebeğe bak.hastalanmasin. kolay gelsin şimdidenAynen canım yarından itibaren gelsin mis gibi menüler temizlikte yapılacak dip köşe bakalım
Vitaminler istah aciyor canim , bende b12 ignesi vuruldum gecen persembe midem kaziniyor gibi acikiyorum ;(Canim işi az az yap. Bebeğe bak.hastalanmasin. kolay gelsin şimdiden
.
Sabah
2 yumurta
2 zeytin
Az peynir
Akşam
1.5 adana
Salata
El kadar kömbe.
5 fistik.
Bugün doktorum.bana verdiği destek vitaminden mi yoksa yediğim ekmekten mi acıktım fistik yedim. Düzensiz bir gün oldu. Bakalım yasin daha iyi olur. Oğlum hastalandi bu gece halsizlesti. Gece uyku da yok sanırım. Hayırlısı.inşallah sadece üşütmüş tür ısınınca geçer.