- 9 Ocak 2012
- 14.784
- 28.319
-
- Konu Sahibi Ak kelebek
- #2.641
Aynen öyle oldu canım bu gün den itibaren menü paylaşacağım inş bendeKızlar iyi akşamlar nasılsınız. Kilo verebildiniz mi bu hafta . sanki herkes gelmedi gibi geldi. Geçen hafta daha kalabalık olmuştu.sanırım herkesin işi yoğun. Arada sohbete gelin bari. Issizlasti buralar.
Ay canım nasıl sevindim anlatamam bakayım tabimerhaba kızlar..
sevincimi paylaşmaya geldim. ben artık 65 kiloyum ve diyet işini sonlandırıp korumaya geçiyorum.
halimden memnunum görüntü iyi bence. 8. takım cuma yarışmasında paylaştım fotoğraflarımı bakıp bana yorum yaparsanız burdan sevinirim.
Baktım canım resimlerine çok iyi olmuşsun maşallah darısı banamerhaba kızlar..
sevincimi paylaşmaya geldim. ben artık 65 kiloyum ve diyet işini sonlandırıp korumaya geçiyorum.
halimden memnunum görüntü iyi bence. 8. takım cuma yarışmasında paylaştım fotoğraflarımı bakıp bana yorum yaparsanız burdan sevinirim.
Ay canım nasıl sevindim anlatamam bakayım tabi
Ki resimlerine
Baktım canım resimlerine çok iyi olmuşsun maşallah darısı bana
Sabah 09.00
2 yumurta ( nasıl istersem )
1-2dilimtbe
Peynir 7 zeytin
Yeşillik 2 ceviz
Öğlen 13.00
Sebze yemeği yoğurt muhakkak olacak
Ara 17.00
Kahve 3 hurma 5 ( badem fındık vb)
1 kase yoğurt
1 avuç içi büyüklüğünde meyve
Akşam 19.00
1 kase çorba
150-200 gr et balık
Salata
Ara 21.00 1 bardak süt
Su 2.5 lt günlük içilecek spor haftada en az 3 gün 30 dk yürüyüş
Bu diyetisyen menüsü
Bu gün kü menüm
Sabah 10.45
2 yumurtalı omlet
1 dilim tbe
Peynir 7 zeytin
Yeşillik
Saat 14.45
1 muz
1 sütlü kahve
3 gün kurusu
Akşam 18.00
Balık salata
Su 2 lt geçmiştir
Spor yapamadım
Ne emeğim var balım kendi iraden ile verdin maşallahçok saol cnm. emeğin çok üstümde. inş seninde bitirşini kutlayacağız burda. yani bitirdim ama kovulmadan gitmem
asya_01 Findikfaresi123 CKbeautyandsheer nerelerde anlamadım yani. kızlar merak ediliyorsunuz bir ses verin
Amin canım artık bir 99 u görsem gerisi gelecekafiyet olsun cnm. listelere başladın ya çok heyecanlandım. hadi bakim Rabbim rast getirsin inş.
Ne emeğim var balım kendi iraden ile verdin maşallah
Amin canım artık bir 99 u görsem gerisi gelecek
Kim derdi ki ben bu kilolara geleceğim. Nerden nereye
Kimsecikler gelmiyordu artık
Çok az değil miEki Görüntüle 2215545
Böyle diyetlerde var gülbiş :)
Anladım canım ihmal etme bizi inşallah bende çok isterdim tanışmayı Burdan tanışıp kahve içtiğimiz arkadaşlar oldu kısmet bir gün seninle de olur inşllahHiç emeğin olmazmı gülbem beni hep destekledin motive ettin
Ben devinanıyorum cnm. Sen çok azimlisin. Seninle tanışıp bi kahve içmek isterdim. Çok kibar çok pozitif bir hatunsun. Ha bir de sevecen
Cnmmmmm benim bilgisayar bozuldu telden çok aktif olamıyorum sadece cuma yarışmasına yazdım bugün mezun olacaktım da kaldı haftaya artık inş