Karatay Günlüğüm

Ben İstanbul’da canımm onlar denizli de

Ay bu gün mesela
Sabah 2 dilim tbe ekmek ile tost yedim
Ara 3 kare çikolata
Yarım paket eti form bisküvi
Akşam
1 kepçe şehriye çorbası
Yarımtabak kabak 4 yk bulgur yedim
Cokta kötü sayilmaz. Bulundugun durumda iyi bile diyebilirim bence

Menü
Sabah saat 8 Sütlü kahve
Öğle 11 buçuk
Ispanaklı yumurta avokadolu salata brokoli salatası yumurta salatası peynir zeytin
Akşam saat 5
Bi tabak sulu köfte yeşil salata
Yoğurdumu yeni yaptım yarın acarım inşallah
Menün güzel olmus ablam .
Avokadoyu Ben cok seviyorum ama salatasini yapmadim hic. Cok mu kötüydüü

Sen emziriyorsun bunlar kilo olmaz sana. Hatta az bile yemissin ayakta durman iyi.Canını sıkma. Yine iyi duruyorsun . sen yoğurt ye bol bol peynir ye ihtiyacin var senin. bir de biraz rahatlamak için rezene ile anason iyi geliyordu bana. Doğumdan sonra stresli zamanlar oluyor mahvediyordu beni. Bunlar iyi geldi.
Ama patlayacak gibiyim şu an biliyor musun

Menü
Sabah saat 8 Sütlü kahve
Öğle 11 buçuk
Ispanaklı yumurta avokadolu salata brokoli salatası yumurta salatası peynir zeytin
Akşam saat 5
Bi tabak sulu köfte yeşil salata
Yoğurdumu yeni yaptım yarın acarım inşallah
Çok güzel menü

Günaydın kızlar... çok yoğun başladım güne bugün. bakalım devamı nasıl gelecek. dün annemleri Ankaraya yolculadım. annem ve bir kardeşim Ankaraya gitti. diğeri Urfa da görev yapıyor. kaldım tek başıma :KK43: az hüznüm var ama yoğunluktan kafam dağıldı.

Çok az canım akşam acıkırsın ye birşeyler nuhakkak

cnm burayı dün okuyamadım yazdıktan sonra yemedim tuttum kendimi :KK66:

Bu Arada oğluma antibiyotik başladık kızlar üst üste geldi herşey ya

çok geçmiş olsun mecbur olunca kullanılıyor işte. Rabbim dermansız dert vermesin yeter ki.

Afiyet olsun. Akşam acikirsan yoğurt yiyebilirsin. Ya da süt icebilirsin.

gülbeye dediğim gibi okuyamadım burayı yazdıktan sonra yemedim bir şey. acıktım ama tuttum kendimi :KK66:

Ben İstanbul’da canımm onlar denizli de

Ay bu gün mesela
Sabah 2 dilim tbe ekmek ile tost yedim
Ara 3 kare çikolata
Yarım paket eti form bisküvi
Akşam
1 kepçe şehriye çorbası
Yarımtabak kabak 4 yk bulgur yedim

tartıldın mı cnm bugün. ben karataydan farklı menüler oluşturmanı demiştim daha önce çünkü metabolizmanın nasıl tepki vereceğini merak ettiğimden. tartılmışsındır inş. fark var mı eğer tartıldıysan??

Günaydın kızlar... çok yoğun başladım güne bugün. bakalım devamı nasıl gelecek. dün annemleri Ankaraya yolculadım. annem ve bir kardeşim Ankaraya gitti. diğeri Urfa da görev yapıyor. kaldım tek başıma :KK43: az hüznüm var ama yoğunluktan kafam dağıldı.

cnm burayı dün okuyamadım yazdıktan sonra yemedim tuttum kendimi :KK66:

çok geçmiş olsun mecbur olunca kullanılıyor işte. Rabbim dermansız dert vermesin yeter ki.

gülbeye dediğim gibi okuyamadım burayı yazdıktan sonra yemedim bir şey. acıktım ama tuttum kendimi :KK66:

tartıldın mı cnm bugün. ben karataydan farklı menüler oluşturmanı demiştim daha önce çünkü metabolizmanın nasıl tepki vereceğini merak ettiğimden. tartılmışsındır inş. fark var mı eğer tartıldıysan??
Kilom sabit kuzum
Misafirler bir gitsin hemen düzen kuracağım inş

X